Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Pune FOLIE DE ALUMINIU in toaleta
5 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  20 de utilizari surprinzatoare pentru sare
1.279 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizari inedite ale lamaii
505 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu aruncati plicurile de ceai folosite!
206 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 utilizari nestiute ale cojii de banana |
366 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizari interesante ale betisoarelor de urechi
465 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizari surprinzatoare in gospodarie ale fixativului
274 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cartofii-sfaturi practice
1.404 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizari interesante ale detergentului de vase
371 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele 12 legi ale Karmei care iti vor schimba viata
257 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

20 de utilizari surprinzatoare ale otetului

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.07.2014  Adauga la favorite 1.231 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1. Distruge buruienile din gradina. Datorita concentratiei mare de acid acetic pe care o regasim in compozitia otetului, il putem folosi in locul pesticidelor comerciale atunci cand buruienile din curte ne strica gradina.
2. Inlatura grasimea intarita de pe vase. Se toarna otet peste vasele cu grasime intarita si se lasa la inmuiat. Imediat ce otetul incepe sa actioneze grasimea se desprinde singura de pe vase.
3. Ofera stralucire obiectelor din inox. Produsele pentru curatarea obiectelor din inox au un miros neplacut si toxic de cele mai multe ori. Poti apela cu incredere la otet pentru curatarea acestuia si vei vedea imediat diferenta.
4. Inlocuieste balsamul de par. Otetul de mere este ideal pentru a obtine un par fin si matasos. O singura cescuta adaugata in apa cu care clatim parul face minuni.
5. Dizolva rugina datorita acidului acetic continut. Acesta intra in contact cu metalul oxidat si ii reda stralucirea eliminand cu succes petele de rugina.
6. Neutralizeaza condimentele puternice din mancare atunci cand ai scapat si ai pus mai mult decat era cazul. Otetul de mere te va ajuta sa elimini excesul astfel incat mancarea sa fie comestibila.
7. Prelungeste viata florilor proaspat taiate care au tendinta de a se ofili imediat. Daca punem 1-2 linguri de otet in apa florilor acestea vor rezista mult mai mult.
8. Trateaza infectia cu ciuperci precum "piciorul atletului". O compresa cu otet de mere mentinuta cateva minute pe locul infectat va face minuni. Procedura trebuie repetata cateva zile la rand pana cand problema este rezolvata.
9. Indeparteaza petele galbene de pe maini ale fumatorilor inraiti. Acestia ajung sa capete pete galbene pe degetele folosite la fumat. Otetul reuseste cu spor sa le indeparteze
10. Indeparteaza mirosul de fum. Fie ca este vorba de fum de tigara sau fumul de la mancarea pe care tocmai ai ars-o, il poti indeparta cu un bol de otet plasat in camera.
11. Curata computerul si toate componentele acestuia. Prepara o solutie din parti egale de apa si otet cu care sa stergi computerul si accesoriile sale. Vor arata mai bine, iar praful se va aseza mult mai greu.
12. Inlocuieste solutia pentru curatat frigiderul si indeparteaza mirosurile neplacute din acesta. Atunci cand speli frigiderul ai grija sa pui un pic de otet in apa cu care il clatesti. Va straluci de curatenie si va avea un aer proaspat.
13. Ofera stralucire bijuteriilor din argint vechi care s-au inegrit. Daca nu vrei sa apelezi la traditionala metoda cu pasta de dinti, poti sterge bijuteriile cu o carpa inmuiata in otet si isi vor recapata stralucirea pe loc.
14. Indeparteaza mirosul nepacut al caserolelor din plastic care reusesc sa prinda un miros tare neplacut daca sunt utilizate zilnic sau destul de des. Clateste-le cu otet de mere si vor fi din nou ca noi.
15. Impiedica inghetarea geamurilor de la masina pe timp de iarna daca este nevoie sa parchezi masina afara. Realizeaza o solutie din trei parti de otet si o parte apa pe care sa o pulverizezi pe geamuri si ai scapat de griji.
16. Curata de minune termosurile de cafea sau de ceai care prind imediat un miros ciudat. Umple termosul cu apa calda si toarna un sfert de ceasca de otet. Lasa sa actioneze cateva minute si apoi clateste.
17. Distruge bacteriile din carne si o fragezeste. Otetul de mere este recunoscut pentru faptul ca reuseste sa fragezeasca chiar si cea mai tare carne. In acelasi timp distruge si bacteriile care ar putea exista in carnea respectiva.
18. Improspateaza respiratia atunci cand mananci ceapa sau usturoi si vrei sa scapi de gustul lor. Clateste gura cu un pic de otet de mere.
19. Hidrateaza cuticulele. Daca ai cuticulele uscate iata ce trebuie sa faci: tine mainile intr-un bol cu otet timp de 5 minute inainte sa iti faci manichiura si vei scapa de aspectul neplacut al cuticulelor uscate.
20. Face manichiura mai rezistenta. Daca oja nu rezista pe unghiile tale din diferite motive iata un sfat util: inainte de a incepe procesul de manichiura te sfatuiesc sa iti pui mainile intr-un bol cu otet apoi sa le lasi sa se usuce. Dupa ce otetul s-a uscat pe maini, se aplica oja ca de fiecare data.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.