Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Jim Carrey
1.451 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Val Kilmer
1.477 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  George Harrison despre... Madonna si 'Shanghai Surprise'
1.432 vizite - 0 comentarii
adaugat de jolie
 
  Billie Holiday - Biografie
1.119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Peter Falk - Biografie
1.990 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cameron Diaz
1.432 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marlene Dietrich - Mistere & Scandaluri / Biografie
1.341 vizite - 0 comentarii
adaugat de alecu
 
  Erkan Petekkaya
6.519 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Irene Papas - biografie
1.288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jean Gabin - Mari actori / Biografie
1.757 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Jim Carrey - Biografie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.09.2014  Adauga la favorite 1.171 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
James Eugene „Jim" Carrey, nascut pe 17 Ianuarie 1962, la Newmarket, Ontario in Canada este probabil cel mai celebru actor de comedie al ultimelor decenii.

Carrey a avut succes si in filmele dramatice ca The Truman Show, Man on the Moon si Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Cariera sa de doua decenii detine roluri blockbusters ca The Mask, Dumb and Dumber, How the Grinch Stole Christmas, Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events si Fun with Dick and Jane. De-a lungul carierei a castigat si a fost nominalizat la multe premii, care includ BAFTA, Globul de Aur, premiile MTV etc.

De asemenea, este un star ce face parte din Walk Of Fame-ul Canadei. Jim Carrey s-a mutat la Los Angeles la inceputul anilor '80, unde a inceput imediat sa faca senzatie in cluburile de stand-up comedy. Dupa turnee peste turnee in Statele Unite, Carrey a inceput sa apara in roluri mici in seriale si filme de televiziune, dupa care a primit roluri tot mai mari in filme de cinema. Celebritatea a cunoscut-o data cu mega-comedia Ace Ventura: Pet Detective, care, desi i-a adus o Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor, a avut incasari atat de mari incat actorul a jucat si intr-o urmare. Roluri in Masca si Dumb and Dumber l-au facut tot mai cunoscut, iar The Cable Guy i-a adus in 1995 un onorariu record pentru un actor de comedie, 20 de milioane de dolari. In The Truman Show si Man on the Moon joaca roluri serioase si apreciate de critica, pentru ambele Carrey castigand si un Glob de Aur.

Me, Myself & Irene, Bruce Almighty, Fun with Dick and Jane si Eternal Sunshine of the Spotless Mind sunt alte titluri cunoscute din filmografia recenta a lui Carrey, care, desi n-a avut nicio nominalizare la Oscar in peste doua decenii de cariera, este unul dintre cei mai iubiti ai momentului.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.