Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Jimy Hendrix,Jerry Garcia si Rolling Stones / 1969
1.416 vizite - 0 comentarii
adaugat de coloana
 
  Frank Zappa & Andy Warhol / Interviu TV 1983
929 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Martorul stie mai mult (UK 1979) Charles Bronson 99 min
2.050 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  Mari actori - Conan O'Brien
1.512 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Sharon Stone - Mari actori
1.578 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sting - Rocumentary
1.454 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bob Dylan - Biogafie / Partea 1
1.289 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Russell Crowe
1.626 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Tim Robbins
1.523 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Pierce Brosnan
1.213 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Andy Garcia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.10.2014  Adauga la favorite 1.184 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
A fost nominalizat la Globul de Aur pentru rolul trompetistului cubanez legendar Arturo Sandoval din filmul biografic produs de HBO, For Love Or Country: The Arturo Sandoval Story.
Garcia a fost nominalizat la premiile Oscar si Globul de Aur pentru rolul Vincent Mancini din The Godfather Part III (Nasul partea III). In acelasi an, a fost ales “Actorul anului" de Asociatia Nationala a Proprietarilor de Cinematografe pentru rolurile din Internal Affairs si The Godfather Part III. Printre numeroasele premii pe care le-a obtinut se afla si premiul Harvard University Foundation pentru contributii deosebite in dezvoltarea artelor interpretative americane si a relatiilor interculturale.

Garcia a pus bazele companiei de productie CineSon Productions care produce filme si muzica. Filmul de dragoste Just the Ticket, in care a jucat alaturi de Andie MacDowell, a fost lansat in 1999, inaugurand noua companie. De asemenea, el a produs, scris si interpretat numeroase melodii pentru coloana sonora. Sub egida CineSon, Garcia si-a facut debutul ca regizor la filmul Cachao… Como Su Ritmo No Hay Dos (Like His Rhytm There Is No Other) un documentar muzical de lung-metraj despre renumitul instrumentist si compozitor cubanez Israel Lopez Cachao, un co-inventator al muzicii Mambo.

Ulterior a produs si interpretat piese muzicale pe volumele I si II intitulate “Cachao - Master Sessions", care au obtinut premiul Grammy in 1994 si o nominalizare la Grammy in 1995, ambele fiind produse de CineSon si lansate sub egida casei de discuri Crescent Moon Records prin Sony/Epic Music. Garcia si Cachao au lucrat din nou impreuna pentru inregistrarea “Cachao - Cuba Linda", pentru casa de discuri CineSon. Albumul a fost nominalizat la premiul Grammy cat si la premiul Latin Grammy in 2000.

Originara din capitala Cubei, Havana, familia lui Garcia a cerut azil politic in Miami Beach, Florida ca urmare a preluarii puterii de catre Fidel Castro in tara lui natala. A studiat la Florida International University si a jucat cativa ani in piese de teatru locale inainte de a se muta la Los Angeles la sfarsitul anilor ’70


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.