Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  LUMEA DIN INTERIORUL PAMANTULUI,
795 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Legea pamantului (SUA 1976) Western / 96 minute
1.477 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Caracatita (La Piovra) 1986 | 90 minute / Partea 24
1.433 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
  Caracatita (La Piovra) 1986 | 99 minute / Partea 23
1.420 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
  3 greve (SUA 2000) Comedie 82 min
353 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Caracatita (La Piovra) 1986 | 117 minute / Partea 27
1.674 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.944 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Orasul felelor (SUA 1959) Drama cu Paul Anka / 89 minute
1.020 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Pisica 8 (SUA 2013 ) 2/2 Aventuri 88 min
215 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pisica 8 (SUA 2013 ) 1/2 Aventuri 68 min
187 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Legea pamantului ep 18,19Turcia-2013

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.08.2015  Adauga la favorite 2.159 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.1
   
 
Nota IMDB: 4.1



Omer afla ca Leyla este la o petrecere si se grabeste sa vina s-o ia de acolo. Halil aude conversatia celor doi, dar nu stie cu cine a discutat ea si sta prin preajma sa vada cine va veni s-o conduca acasa. Dar cei doi pleaca exact inainte sa apara Halil si sa vada cine a venit cu masina. Dupa aceea pleaca si el pe urmele Leylei. Dupa ce afla ca Omer nu respecta traditiile si legamintele facute recent, Halil va cauta sa se razbune si sa se infrunte iar cu Omer. Emin Ali o seduce din ce in ce mai mult pe Diyar facand-o sa creada ca are intentii serioase cu ea, dar in acelasi timp schimba tactica in ceea ce-o priveste pe Dicle - acum ii trimite sms-uri de iubire.


Legea Pamantului episodul 7 (18, 19 de la Euforia TV)
Ceylan se cearta cu mama ei si nici cu Kadir nu vrea sa mai vorbeasca, dar intr-o seara el asculta o discutie mai aprinsa dintre cele doua, apoi vorbeste cu Ceylan mai intai, care este prea suparata ca sa-l asculte si pleaca in casa, apoi cu Gulbahar. Dupa ce crede ca a lamurit situatia, pleaca din nou cu masina si la un moment dat barbatii dintr-o duba il roaga sa-i ajute s-o impinga pt ca au ramas fara benzina. Imediat apar inca vreo doi tipi cu o bata si il rapesc pe Kadir. Zilan il tot suna, dar rapitorii lui ii arunca telefonul pe jos. Dupa aceea il duc pe un camp, in plina noapte, cu pistolul la tampla si legat la gura. Ajung la un anumit loc si il dezleaga pe Kadir lasandu-l cu un picior pe o mina, dupa care rapitorii pleaca. El este disperat, pt ca trece o zi si el nu poate sa anunte pe nimeni sa vina sa-l salveze. Sta cu piciorul exact in aceeasi pozitie, pentru ca daca-l ridica, mina explodeaza odata cu el.


Legea Pamantului episodul 7 (18, 19 de la Euforia TV)
Omer merge cu Leyla in casa din sat si incearca sa o faca sa inteleaga ca in acel loc traditiile si cutumele sunt foarte importante si foarte respectate, ca de fapt, toata lumea se ghideaza dupa ele si nu poti sa le incalci fara sa-ti asumi consecinte grave. De fapt, vrea s-o pregateasca pe Leyla sa-i spuna ca el este casatorit cu Dicle, dar in momentul de fata ea se arata doar impotriva acestor traditii satesti. Tot stand de vorba pe aceasta tema, Leyla intelege ca familia lui Omer n-ar accepta-o, si atunci ii spune plangand ca ea nu-si doreste sa fie amanta lui secreta. Intr-un avant de iubire, Omer ii promite sa se vor casatori a doua zi, ceea ce ar trebui sa se intample, dar in secret si cu multe adversitati (in episodul 8). Dupa cateva zile, Halil are o intrevedere cu Leyla si ii marturiseste sentimentele lui pentru ea. Cu toate acestea Leyla incearca sa-l faca sa inteleaga ca nu-i impartaseste sentimentele si vrea sa-i respinga constant ofertele de ajutor, dar Halil este insistent.


Legea Pamantului episodul 7 (18, 19 de la Euforia TV) Legea Pamantului episodul 7 (18, 19 de la Euforia TV)












In razboiul dintre Zilan si Dicle, care devine tot mai crunt pe zi ce trece, Zilan incearca sa si-o apropie, fie si prin santaj, pe Binnaz, pe care o indeamna sa-i spuna tot ce stie despre Dicle. Deocamdata Binnaz nu stie ce sa faca, dar Dicle o pune pe Zilan pe jar spunandu-i ca a fost adusa acasa de la petrecere de Kadir, iar el a plecat imediat inapoi cu treburi. Zilan isi suna sotul spunandu-i ca ii este rau si are ameteli, insinuand ca este insarcinata, ca sa-l faca pe Kadir sa vina acasa. Binnaz e aproape sa fie batuta de Dicle cand apare Kureysa in camera. Din cauza ca Zilan a pus colierul cadou al Diclei in camera la Binnaz, acum ea este banuita si situatia ei este foarte delicata. Dicle gasise triunghiul de panza descantat si pus sub saltea de catre Zilan, dar o acuza pe Binnaz ca i-a facut vraji, dupa aceea se duce la Kureysa si-i arata obiectul vrajit. Kureysa afla de la o servitoare ca Zilan e vinovata si o palmuieste pe aceasta de fata cu Dicle. Dar Kureysa nici nu banuieste cat de scump va plati aceasta palma date primei sale nurori. Cum apare Kadir acasa, Zilan i se plange, iar Kureysa este luata la rost de catre fiul ei, dar ea spune ca servitoarea era de vina.

Leyla se imbraca in rochia de mireasa si il asteapta pe Omer. El vine cu masina, dar pe drum este anuntat despre Kadir, apoi il si vede stand in camp, ar vrea sa opreasca dar stie ca il asteapta Leyla sa se casatoreasca. Se indreapta totusi spre acel loc, opreste si o ia catre zona unde se afla fratele lui. In acest timp Kureysa, care aflase despre Leyla, vine acasa la ea ...


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.