Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Universul Holografic
1.458 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum pui voce ta intr-o melodie?
1.328 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se monteaza componentele PC intr-o carcasa
1.183 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se introduce o subtitrare intr-un film definitiv
1.522 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se monteaza componentele PC intr-o carcasa
1.393 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Formatarea unei imagini in PowerPoint – 3D Rotation
1.258 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se aplica corect pasta termoconductoare pe procesor
1.704 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adobe Photoshop CS6 Tutorial pentru incepatori (Part 1)
1.377 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  IrfanView
1.431 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Program de modificat poze online – BeFunky
1.288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Tehnologie-IT
 

 

Cum sa ascunzi o arhiva intr-o imagine

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.08.2015  Adauga la favorite 1.244 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Primul pas este crearea unei arhive care sa contina fisierele pe care vrei sa le tii ascunse. Presupunem ca este vorba de un document, sa zicem secret.doc si ca folosesti Windows XP. In acest caz tot ce ai de facut este sa dai click dreapta pe document si sa alegi din meniul contextual Sent To - Compressed (zipped) Folder. Astfel, fisierul secret.doc a fost adaugat arhivei secret.zip.



Pentru a ascunde o arhiva in cadrul unei imagini ai nevoie, in primul rand, de cele doua fisiere si anume, arhiva pe care vrei sa o feresti de ochii curiosilor si imaginea care va juca rolul paravanului. Pentru exemplul meu, voi alege ca nume ale celor doua fisiere "big.jpg" ca imagine si "secret.zip" in rolul arhivei pe care vreau sa o ascund. Operatiunea propriu-zisa se rezuma la o simpla comanda in Command Prompt. Pentru a deschide Command Prompt trebuie sa te duci la Start, sa deschizi meniul Run (sau, mai rapid, sa apesi simultan tasta Windows si R), sa scrii cmd si sa dai Enter. Vei avea in fata o fereastra de Command Prompt. Urmatorii pasi descrisi, ii vei face exclusiv in Command Prompt.



Pentru a realiza aceasta operatiune trebuie sa ajungi in directorul in care ai cele doua fisiere. Eu le-am copiat pe amandoua in radacina partitiei cu litera D, asa ca a fost suficient sa scriu D: si sa dau enter in Command Prompt pentru a ajunge in radacina partitiei. Odata ajuns in locul in care ai cele doua fisiere, esti pregatit sa scrii urmatoarea comanda: "copy /b big.jpg + secret.zip ceva.jpg" (fara ghilimele, evident). Copy /b este argumentul copierii in mod binar, big.jpg este imaginea, secret.zip este arhiva ce va deveni invizibila, iar ceva.jpg este imaginea rezultata, in cadrul careia este ascunsa arhiva.



Pentru a va confirma succesul operatiunii, in Command Prompt veti primi mesajul 1 file(s) copied. Odata ce ati primit acest mesaj poti inchide fereastra de Command Prompt tastand exit si dand Enter. Atentie: este esential ca in comanda data in Command Prompt imaginea sa fie primul fiesier mentionat, iar arhiva al doilea (dupa plus), exact ca in exemplu. Altfel, va rezulta o imagine care nu va putea fi citita din cauza header-ului de arhiva pe care il primeste in cazul in care arhiva va fi primul fisier din cadrul comenzii. Daca ai respectat intocmai comanda data ca exemplu, alaturi de cele doua fisiere cu care ai inceput, vei mai avea fisierul "ceva.jpg", rezultatul operatiunii. Acum, daca dai dublu click, ceva.jpg este o imagine ca oricare alta. Insa daca schimbi extensia din .jpg in .zip, vei putea accesa arhiva acunsa, cu totate fisierele din ea.



Acest exemplu este doar baza de la care poti pleca cu scopul de a ascunde o arhiva intr-o imagine. Pornind de la acesta, poti experimenta alte tipuri de arhive si/sau de imagini, facand astfel aproape imposibila descoperirea arhivei ascunse.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.