Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  12 sfaturi si trucuri pentru un par frumos si sanatos
1.569 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 trucuri naturale de frumusete
266 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru un machiaj romantic
994 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De pe vremea bunicii: 9 trucuri naturale
181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marire buze natural
1.011 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru un ten perfect
483 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Slabeste cu apa
1.093 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru un bronz frumos si rapid
1.476 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Trucuri pentru machiajul ochilor mici
1.290 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri vestimentare pentru mamicile plinute!
862 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Trucuri rapide spre folosul unui obraz obosit

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.09.2015  Adauga la favorite 853 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Pleoape umflate, trasaturi incordate si falci inclestate, chiar si dimineata cand ne trezim, piele flasca si cenusie - toate astea sunt semne ca obrazul e obosit si are nevoie de ajutor.

Pulverizari

Folositi un pulverizator cu apa termala (se gaseste in comert) sau umpleti cu apa minerala rece, un flacon golit. Stropiti-va pe fata din belsug de la distanta de 30 de cm. Lasati apa pe fata cateva secunde, apoi tamponati-va cu o bucatica de vata.

Dus scotian

Am mai scris despre el, dar vi-l recomandam inca o data, pentru ca are un efect extrem de dinamizant asupra epidermei. Spalati-va mai intai de 30 de ori cu apa cat mai fierbinte, apoi tot de 30 de ori cu apa cat mai rece. Fata se va inrosi, datorita activarii circulatiei sangelui. Dublati actiunea spalatului, cu aplicarea unei creme hidratante pe care masati-o indelung. Ideal ar fi: 40 de miscari pentru fiecare zona a fetei: pleoape, cearcane, riduri, obraji, cute labiale, barbie, gat. Practicata consecvent, metoda da rezultate de exceptie. Verificati-o incercand.

Cuburi de gheata




Nu au pereche cand e vorba de dezumflarea obrazului si activarea circulatiei periferice. Procedeul: plimbati pe tot obrazul, apoi pe frunte si gat, cateva cuburi de gheata invelite in plastic (contactul direct poate sa arda pielea). La fel de eficient este si un tampon mai mare de vata, bine umezit si lasat o vreme la congelator.

Masajul limbii

Pare caraghios, dar este cat se poate de eficient. Relaxarea limbii relaxeaza intreg obrazul. De aceea: relaxati-va maxilarul inferior astfel ca dintii abia sa se mai atinga. Treceti-va varful limbii pe dosul dintilor din fata, apoi pe cerul gurii. Apoi constientizati volumul limbii, de la radacina la varf, lasand-o sa se retraga spre fundul gurii. Aparitia salivarii arata ca exercitiul a reusit.







Intindeti pielea cu produse cosmetice

Ele reprezinta arma secreta a cosmeticii si exista si in pravaliile romanesti: gelurile, serurile sau ampulele cu efect de intinerire. Compuse din apa si substante filmogene, compozitia lor ultrafina intinde perfect trasaturile pe durata unei seri. Se aplica pe pielea curata, singure, pentru ca dublarea cu o alta crema, chiar din aceeasi gama cosmetica, le anuleaza efectul.

Zambiti!

Asezate in fata oglinzii, zambiti-va cat mai convingator cu putinta. Daca veti izbuti sa practicati exercitiul pe durata auditiei unei bucati muzicale placute, seninatatea obrazului va fi asigurata. Stiti doar: taina frumusetii se afla in expresie.




Cosmetica naturista

Masti rapide de frumusete

Se aplica inainte de a participa la un eveniment de familie sau monden, in cazul cand n-ati avut vreme sa treceti pe la un cabinet de cosmetica.

Bateti bine cu furculita un albus de ou, o lingurita de miere si doua linguri de faina. Intindeti pasta pe fata si lasati-o sa actioneze douazeci de minute.

Tocati bine cateva frunze proaspete de patrunjel si ungeti-va pe fata cu ele, masand usor pasta in piele: fruntea, obrajii, barbia, zona din jurul ochilor. Clatiti-va.

Pentru pielea grasa: amestecati un galbenus de ou cu o lingura de ulei camforat (se gaseste la farmacie). Aplicati compozitia pe fata si lasati-o sa actioneze un sfert de ora. Dupa 15 min va splati pe fata


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.