Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Baba sufera la frumusete
562 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 trucuri naturale de frumusete
258 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 secrete de frumusete ale tinerelor coreene
483 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru frumusete, in online
219 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 trucuri de FRUMUSETE
170 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Invata cum sa te machiezi in ziua nuntii
1.450 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  Secrete de frumusete arabesti
427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CUM SA FII FRUMOASA MEREU ?
394 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru frumusete, in online
206 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi de frumusete pentru primavara
1.332 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Frumusete la varsta a III-a

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.09.2015  Adauga la favorite 1.022 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
Pentru piele

Hidratare puternica, atat interna, cat si externa.
Iata regula de aur pentru femeile de peste 50 de ani. Beti minimum 2 l de apa sau ceai pe zi, folositi creme bogate in vitamina E (vi le puteti prepara singure, adaugand in crema dvs. obisnuita 2-3 picaturi de vitamina E uleioasa, existenta in gelulele care se vand in comert). Principiul e valabil si pentru pielea intregului corp: alegeti cremele si lotiunile hidratante care trebuie aplicate ori de cate ori faceti baie sau dus.
Pentru ca pielea devine cu timpul subtire si rigida, are nevoie obligatoriu de creme protectoare pe timp de primavara si vara, cu ecran impotriva razelor ultraviolete.
Seara, la culcare, nu uitati sa va ungeti pe fata cu o crema mai grasa si cu alta speciala pentru zona din jurul ochilor.
Pentru vitalizarea tesutului fetei: nu uitati celebra reteta care consta in spalatul pe fata bine curatita inainte, cu apa fierbinte apoi rece, de 25-30 de ori alternativ. Efectele se pot constata deja dupa 2-3 saptamani.
Autopalmuirea in fata oglinzii, de cel putin 50 de ori, in fiecare dimineata si seara, e un chin suportabil, care antreneaza muschii obrazului.




Pentru par

Parul carunt este cel mai adesea uscat. De aceea se recomanda ca o data pe saptamana sa practicati o impachetare fierbinte cu untdelemn de masline. Se unge bine tot parul, se pune pe cap o casca de baie sau o punga de plastic, iar deasupra un prosop inmuiat in apa fierbinte, care se schimba ori de cate ori se raceste. Se lasa pe cap 15 minute, dupa care parul se spala cu sampon. Nu uitati, in ultima apa de limpezit adaugati o lingurita de otet de mere!

Contra petelor de batranete

Se spune ca ametistul (piatra semipretioasa) scoate de pe fata si maini inesteticele pete de batranete. Mai intai, piatra se unge cu saliva, apoi se freaca petele in reprize de 3-5 minute, dimineata si seara. Efect pozitiv au si unele alifii speciale, care se prepara in farmacii.







Sfaturi pentru machiaj

Buzele: pentru ca dupa 50 de ani zona buzelor incepe sa se rideze marunt, rujul trebuie aplicat cu oarecari precautii. Astfel: ungeti-le la inceput cu fond de ten, aplicati un strat de pudra, trageti conturul cu un creion special si abia dupa aceea aplicati stratul de ruj.
Dupa varsta de 50 de ani feriti-va de rujul colorat in rosu aprins, mov ori maro. Preferati culorile delicate, in nuante calde de roz inchis si corai.
Ochii: si fardul ochilor trebuie sa fie decent. Evitati culorile tipatoare: albastru, verde, auriu si argintiu, in favoarea nuantelor de bej si maro. Renuntati si la eye-liner, preferand dermatograful aplicat in linii subtiri si rimelul, dar dat cu multa economie.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.