Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum scapi de punctele negre de pe fata
1.755 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Uite cum scapi de coate si genunchi negri
1.082 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de varfurile despicate
1.280 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de punctele negre
1.464 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum te scapa turmericul de par!
1.004 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masca pentru PETELE si CICATRICELE de dupa ACNEE!
956 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de pete si puncte negre
65 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Siropul care te ajuta sa scapi de grasimea de pe burta
3.525 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de parul crescut sub piele (foliculita)
1.616 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  .Cum scapi de parul nedorit de pe corp
1.014 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Cum sa scapi de grasimea de pe spate

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 01.10.2015  Adauga la favorite 1.670 vizualizari

Nota film: 4 / 5 (1 vot )
   
 
Daca ai cateva kilograme in plus, probabil ca ai observat ca, daca nu iti alegi corect sutienul, pe spatele tau se vad niste dungi inestetice. Cu toate acestea, pentru a scapa de grasimea de pe spate, sunt absolut necesare si exercitiile fizice, pentru ca un sutien mai bun nu este o solutie salvatoare.

Spune-i adio grasimii de pe spate! Primul pas: Alege-ti corect sutienul
Primul pas pe care trebuie sa-l faci, daca vrei sa-i spui adio grasimii de pe spate este sa iti alegi un sutien potrivit. Poate ca nu vei acorda multa atentie acestui prim pas, insa e important de stiut ca majoritatea femeilor nu isi aleg corect sutienul. Daca sutienul iti lasa urme rosii pe spate sau pe umeri, daca cupa nu iti cuprinde intreg sanul ori daca, din contra, este putin larga, inseamna ca nu porti sutienul potrivit tie. Iar daca nu stii cum sa-ti alegi sutienul perfect, apeleaza la consilierii pe care ii gasesti in magazinele de lenjerie, pentru a te asigura ca faci alegerea corecta.

Pe langa masura potrivita, tine minte ca daca vrei sa ascunzi putin grasimea de pe spate, pana cand vei scapa de ea definitiv, e bine sa-ti alegi un sutien care sa aiba banda din spate mai lata – ca la o bustiera. Daca banda din spate a sutienului e prea subtire, ea strange pielea si inestetica grasime iese mai mult in evidenta, chiar si prin haine.

Fa exercitii cardio
Odata ce ti-ai ales sutienul potrivit, e timpul sa treci la urmatorul pas – exercitiile cardio. Acest gen de exercitii este cel mai eficient pentru cineva care vrea sa scape de grasime, indiferent de zona corpului. O ora de exercitii cardio, de trei ori pe saptamana, sau 20 de minute pe zi vor face minuni pentru corpul tau. Iesi la alergat, urca scarile, danseaza, fa aerobic sau alege orice alta activitate care iti face placere – tenis, baschet – pentru a te asigura ca nu vei renunta, pe termen lung. Vei vedea ca dupa doua luni de exercitii cardio corpul tau va incepe sa arate altfel.

Mananca sanatos
Elimina carbohidratii, prajelile si zaharul in exces din dieta. Aceasta este cea mai importanta regula de care trebuie sa tii cont. In rest, mananca ce vrei, din toate grupele alimentare, dar cu moderatie. Nu mai manca seara, cu doua ore inainte de culcare si bea opt pahare de apa pe zi. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Fa exercitii pentru spate
Atunci cand ai putin timp la dispozitie, fa exercitii pentru spate. Flotarile, de exemplu, iti pot fi de mare ajutor. Daca acorzi 10 minute zilnic


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.