Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum iti pastrezi corect periuta de dinti
599 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri de viata cu pasta de dinti
259 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizarea inteligenta a 9 obiecte umile
185 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizarea inteligenta a 9 obiecte umile
277 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizarea inteligenta a 9 obiecte umile
122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Utilizari inedite ale lamaii
512 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum curatam casa cu periuta de dinti
55 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum curatam un diamant!
1.333 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pasta de dinti indeparteaza creionul de pe perete
293 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Albirea si mineralizarea dintilor cu coaja de banana
1.794 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

9 utilizari inedite ale periutei de dinti

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.10.2015  Adauga la favorite 1.042 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Afla cum te poate ajuta o periuta de dinti veche sa iti faci casa sa straluceasca, pana si in cele mai ascunse si inaccesibile locuri.

Curata faianta si gresia din baie

Murdaria adunata intre rosturi poate fi usor indepartata cu ajutorul unei periute de dinti inmuiata intr-o solutie speciala, cum ar fi praful de curatat din supermarket sau bicarbonatul de sodiu, amestecat cu putina apa si otet (daca esti adepta solutiilor ecologice de curatenie).

1. Spala cada si dusul

Petele de murdarie care se aduna la canalul de scurgere din cada sau de-a lungul usilor glisante ale cabinei de dus se pot indeparta foarte usor cu ajutorul unei periute de dinti, suficient de abraziva incat sa le elimine fara sa insisti prea mult.

2. Curata elementii caloriferului

Nu poti interveni eficient printre elementii caloriferului atunci cand stergi praful cu o carpa sau un pamatuf, oricat de mult te-ai stradui. Foloseste o periuta veche de dinti atunci cand vrei sa cureti aceste locuri aproape imposibil de curatat si problema se va rezolva in timp record.


3. Curata butoanele tastaturii

La un moment dat, tastatura de pe biroul tau poate ajunge atat de murdara, incat nu vei mai dori sa o atingi. Inmoaie periuta in apa cu detergent si curata fiecare buton in parte, precum si "rosturile" dintre taste.

4. Indeparteaza mizeria din interiorul masinii

In automobil, exista cateva zone care nu pot fi curatate nici la spalatorie. Foloseste periuta de dinti atunci cand vrei sa cureti suprafetele de plastic de pe plansa de bord, frana de mana, zona centurilor de siguranta, suportul de pahare etc.

5. Adio pete pe haine

Ai patat din greseala tricoul sau blugii cu vreun sos? Daca nu se ia la spalat, poti incerca cu o periuta de dinti. Ai grija sa freci usor, in aceeasi directie cu linia tesaturii, pentru a nu deteriora materialul.

6. Spala butoanele aragazului

Petele de grasime de pe butoanele aragazului se pot indeparta usor cu periuta, fara sa zgarii vopseaua sau sa afectezi in vreun fel materialul lor lucios, dupa caz.


7. Curata-ti unghiile

Daca ai lucrat in gradina si ti-a ramas pamant sub unghii, periuta de dinti este numai buna pentru a-l indeparta. Inmoai-o in putin sapun si freaca bine, vei beneficia totodata si de un tratament de exfoliere foarte eficient.

8. Spala aparatul de drobit usturoiul

Razatoarea sau aparatul pentru drobit usturoiul sunt alte obiecte ce necesita o curatare mai atenta. Oricat ai freca cu buretele de sarma, parca tot nu se spala cum trebuie. Foloseste periuta de dinti de care nu mai nevoie pentru igiena orala si vei indeparta resturile alimentare, fara sa zgarii materialele.

9. Aranjeaza-ti sprancenele

Pare ciudat, insa o alta intrebuintare a periutei de dinti este ... pieptanatul sprancenelor! Firele se vor aseza atat de bine, incat o vei transfera imediat in trusa de machiaj


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.