Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sydney White si cei sapte tocilari (SUA 2007)
588 vizite - 0 comentarii
adaugat de maxim
 
  Ochii (SUA 2008) Drama /
690 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spiders (SUA 2013) Thriller
2.729 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Speranta de Craciun (SUA 2018) Romantic
720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Elephant Boy (SUA 1937) Rudyard Kipling Drama / 81 min
1.876 vizite - 0 comentarii
adaugat de charly
 
  Next (SUA 2007) Actiune,Thriller cu Nicolas Cage 86 min
1.701 vizite - 0 comentarii
adaugat de sordi
 
  Cei sapte magnifici (SUA 2016) Actiune Western
584 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masina mortii (2007) Aventuri,Thriller
367 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Sabrina (SUA 1995) Comedie/Romantic
1.086 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul pierdut (SUA 2012) Drama,
406 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Sydney White si cei sapte tocilari (SUA 2007) / 85 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.11.2015  Adauga la favorite 2.378 vizualizari

Nota film: 4 / 5 (1 vot )
Nota IMDB: 6.2
   
 
Sydney White (2007)

Nota IMDB: 6.2

Regia:Joe Nussbaum
Cu:Amanda Bynes
Gen film:Comedie

Sydney de-abia a intrat la colegiu si primul lucru pe care-l face este sa mearga la sediul fratiei din care a facut parte si mama sa. Dar, cand vede ca fratia nu mai are prestanta de odinioara, isi gaseste camin alaturi de sapte tocilari, tinta batjocurilor intregului colegiu. Cu ajutorul noilor sai prieteni, Sydney o va provoca pe uracioasa regina a campusului si va incerca sa o detroneze. Repovestire moderna a celebrului basm "Alba ca Zapada si cei sapte pitici".

Inca de la debutul sau pe micul ecran, pe care si l-a facut la proaspata varsta de 10 ani in serialul de comedie al lui Nickelodeon All That, AMANDA BYNES a daruit cinefililor priceperea ei in sincronizarile comice. Cand avea 16 ani, Entertainment Weekly a observat ca tanara actrita "se pricepea la bufonerii, amintind de Lucille Ball".

La numai 21 de ani, Bynes reusise deja ceea ce multi actori obtin abia odata ajunsi la maturitatea artistica, primind roluri in doua seriale de succes si in trei filme. Cel mai recent, in recenziile despre ultima comedie in care a jucat, Hairspray ("Intrigi de culise"), The Los Angeles Times a marturisit despre Amanda: "Bynes si-a expus in liniste harul comediei de ceva vreme."

Acum, o comedie a carei actiune este plasata intr-un colegiu, pune in scena varianta moderna a unei povesti din vremurile de demult si indragita pretutindeni: Alba ca Zapada. Bynes interpreteaza rolul lui Sydney White, o fata-baietoasa din anul intai, care se descotoroseste de fratia ei de convenienta si-si gaseste locul alaturi de un grup de tocilari renegati de intregul colegiu. Satula de felul in care au fost tratati acestia, ii declara razboi reginei colegiului.

Superba studenta din anul intai, Sydney White, si-a parasit orasul adormit si pe tatal ei, Paul (JOHN SCHNEIDER din productiile de televiziune Smallville, Snow Day - "Bulgari de zapada"), pentru a veni in Florida, la Southern Atlantic University, ca sa faca parte din fratia careia ii apartinuse si raposata ei mama, altadata, o fratie cu prestanta. Dar in timp ce supravietuieste procesului de primire in fratie impus de vrajitoarea campusului, Rachel (SARA PAXTON din Aquamarine, Sleepover - "Razbunare in pijamale"), Sydney descopera ca aceasta versiune a fratiei nu mai e ce-a fost odata.

Exilata intr-o casa condamnata, cunoscuta sub numele de Vortex - pentru ca oricine locuieste in ea, mai devreme sau mai tarziu devine un pierde-vara - Sydney isi gaseste adevaratul loc alaturi de un grup de sapte baieti neacceptati de societate, dintre care ipohondrul Lenny (JACK CARPENTER din serialul de televiziune Lipshitz Saves the World) si pe genialul Terrance (JEREMY HOWARD din Accepted and Galaxy Quest - "Batalie galactica"). Acesti sapte colegi de camera descopera ca cea mai tare fata din colegiul lor este aceeasi cu cea care adora faptul ca ei nu se incadreaza in randul celor populari.

Cu ajutorul colegului lor din fratie, un baiat indragostit pana peste urechi de Sydney, Tyler Prince (MATT LONG din Ghost Rider - "Demon pe doua roti", si din serialul de televiziune Jack & Bobby), grupul de tocilari, in frunte cu Sydney militeaza pentru a prelua din nou conducerea din mainile clasei de celebritati inaccesibile. Luptand pentru drepturile lor de inadaptati, Sydney isi organizeaza trupa pentru a revolutiona sistemul o data pentru totdeauna.

Intr-un film amuzant si stimulativ pentru tocilarul care zace in fiecare dintre noi, Bynes isi pune amprenta stilului sau personal asupra povestii fiicei unui instalator care aduna o gasca intreaga de tocilari: Sydney White.

Distributie:


Amanda Bynes Sydney White
Sara Paxton Rachel
Matt Long Tyler
Samm Levine Terrence Lubinecki
Kierstin Koppel Goth Girl
Crystal Hunt Dinky
Jack Carpenter Lenny
Jeff Chase Katy
Ashley Eckstein Alicia
Danny Strong Gurkin
Brian Patrick Clarke Profesorul Carleton
Libby Mintz Christy
Alana Cadiz Alpha Nu Gamma Sister
Adam Hendershott Jeremy
Jenny Robinson Bunchy Hathaway
John Archer Lundgren Ambling man


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.