Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Un destin la rascruce (Turcia 2013) Sutit RO) Episod 1
3.395 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 2
4.207 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 6
3.453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 23
3.182 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 21
2.959 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 85
2.837 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 7
2.831 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 40
2.671 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 11
2.599 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 5
2.589 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Un destin la rascruce (Turcia 2013) / Ep 49

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.12.2015  Adauga la favorite 4.187 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Macit ramane uluit sa-l vada pe Bora deschizandu-i usa. Cei trei intra in casa, iar Nadir ii priveste de la poarta, fara ca ei sa-l fi vazut. Bora zice ca ii va spune tot adevarul lui Macit, despre motivul pentru care Nadir a dorit sa se vada cu parintii lui. Inci se impacienteaza dar el insista ca trebuia sa ii se spuna de mult lui Macit acest adevar. De fapt, Bora spune altceva, ca Kerim ar fi vrut sa vanda actiunile pe care le detinea la firma Arcaoglu ca sa poata sa-si plateasca datoria. Inci rasufla usurata si la intrebarea lui Macit, ca de ce el n-a stiut asta pana acum, ii raspunde ca tatal lui n-a dorit ca el sa afle. Bora isi mentine oferta de cumparare a actiunilor, dar Macit se tine batos si refuza, spunand ca va munci ca sa poata plati datoria, ceea ce lui Bora i se pare un lucru aproape imposibil.


Dupa ce ei pleaca, un acolit de-al lui Bora vine la el si ii aduce o poza cu Saika spunandu-i ca are un trecut intunecat si ca acum are probleme cu tatal sau care are nevoie de bani. Apoi ii sugereaza ca o poate folosi fara ca cineva sa-si dea seama ca a fost mana lui. Acasa la Faiz, tatal Saikai o ameninta ca daca nu-i da inapoi banii, o va distruge. Fahryie cheama la ea o vecina care-i ghiceste in cafea ca in trei puncte va fi din nou cu un tanar care merge mereu pe drum. In acest timp Aras trece pe langa Cihan, pe strada, si se uita urat la el, apoi aude niste baieti discutand despre o bataie si incetineste pasul. In scurt timp cei patru baieti il iau la bataie pe Cihan, iar Aras intra si el in iuresul pumnilor, ca sa-l ajute. Pana la urma Cihan iese destul de sifonat din toata intamplarea, apoi il suna pe Sinasi si incearca toti trei sa-si dea seama cine putea sa puna sa-l bata, dar este clar ca Emre a facut asta. Mai tarziu Cihan, Aras si Sinasi merg in internet-cafe-ul lui Emre si il bat, la randul lor, iar Aras ii zdrobeste de ciment cateva calculatoare. Emre ajunge acasa plin de vanatai pe fata, iar Kader, extrem de nervoasa, se duce la Zehra si ii sparge geamul, blestemand-o sa-i surpe Dumnezeu casa. Bineinteles ca cele doua cumetre se iau din nou la cearta, dar Kader nu se mai inflameaza ca alta data, ci pleaca doar amenintand din gura. daca ai copiat pune si sursa www.pulbere-de-stele.com

Nadir ii cere imperios lui Inci sa se vada. Inci accepta si fostul ei iubit vine cu o pereche de manusi impletite de ea cand era tanara, pe care Nadir le-a purtat in ziua cand trebuiau sa se casatoreasca si apoi in Germania. El o roaga sa i le dea lui Macit, sa le poarte el, dar Inci nu este de acord si ar vrea ca legatura cu Nadir sa se incheie. Macit se tot gandeste la cele spuse de Bora, referitor la actiunile lui Kerim, apoi se hotaraste sa revina la compania Arcaoglu. Pelin este entuziasmata de aceasta veste si se duce sa-l anunte pe Selim, dar Faizal este acolo si ea n-o incurajeaza pe Pelin sa-l reprimeasca inapoi, dimpotriva, ii aminteste ca a spus candva ca nu vrea sa mai auda de Macit vreodata si ca oricum, el n-a facut mare lucru pentru firma si, deci, nici acum nu va face. Inci se duce acasa la Faiz si sta de vorba cu Neriman rugand-o sa-l scoata pe Macit din acel mediu pentru o zi sau doua. Neriman nu stie cum sa faca asta, dar mai tarziu ea si Macit vor pleca intr-o excursie de weekend, impreuna cu Fahryie, strasnic paziti de Gulter. Cu toate acestea va fi o excursie presarata cu surprize, mai ales pentru Gulter.



Inci ii cere lui Nadir sa iasa de tot din viata lor iar el promite ca n-o sa-i mai iasa vreodata in cale. Saika ii da raportul lui Pelin despre vizita doamnei Inci la ei acasa, dar nu-i spune ce a discutat aceasta cu Neriman, pentru ca nu a putut auzi. Pelin se duce acasa la Macit sa-i duca niste documente cerute de el, dar isi da seama ca este plecat, iar Inci ii confirma ca e cu Neriman. Cei doi indragostiti, ca sa mai scape de prezenta lui Gulter, se duc in padure si femeia oboseste, apoi pleaca inapoi la casa de vacanta unde vor sta peste noapte (casa e aranjata dinainte de Inci). Fahryie cu Macit si Neriman vor sa se plimbe cu bicicletele, dar Macit o ia pe Neriman pe bicicleta lui, pentru ca a treia este pentru Aras, care a fost anuntat si el sa vina.

Dupa aceea se plimba cu barca pe lac, iar intr-un sfarsit, dupa ce Gulter termina de pregatit cina, se aduna cu totii, mai putin Aras, in casa. Fahryie se tot preface ca-i este somn, apoi Gulter fiind obosita, se duc cu totii la culcare. Dupa ce femeia adoarme, Neriman si Fahryie ies afara unde deja Macit le asteapta impreuna cu Aras. Fac un foc de tabara apoi Aras si Fahryie se duc si ii lasa singuri pe ceilalti doi. Cand revin in casa, Fahriye il baga pe Aras intr-o camera la parter, dar Gulter s-a trezit si este speriata ca patul fetelor e gol. Aras iese din camera si Gulter incepe sa-l bata, dar pana la urma Fahryie lamureste problema.



Intre timp, Nadir a venit la Inci sa ia o cina impreuna si ii spune ca pentru el aceasta seara este foarte importanta pentru ca ei doi sarbatoresc nunta care n-a mai avut loc. Nadir ii propune lui Inci sa fie din nou impreuna, ca sot si sotie, pentru ca el n-a incetat s-o iubeasca in tot acest timp. Inci este ravasita si raspunde ca are nevoie de putin timp. Apoi Nadir ii spune ca singura lui problema e ca Macit nu stie cine-i este tatal adevarat. Nadir pleaca si o lasa pe Inci in dormitor, alaturi de multe hartii (bonurile de valoare de la Pelin? actiuni?). Saika se duce la hotel unde o asteapta Selim, dar este contactata de omul lui Bora si atunci ea pleaca dupa cateva momente spunand ca nu se simte prea bine, nu inainte de a-i sugera lui Selim ca Faizal ar fi pus din nou oameni pe urmele lor.



Omul lui Bora ii spune ca o va plati daca ii da lui Pelin informatia ca Macit nu este fiul lui Kerim. Saika, avand nevoie de acesti bani, accepta si a doua zi se duce in birou la Pelin si ii spune ca Neriman ii ascunde lui Macit faptul ca nu Kerim ii este tata. Dupa asta vorbeste la telefon cu omul lui Bora si ii multumeste pentru bani (pe care deja ii gaseste intr-un sertar din biroul ei). Apoi il suna pe taica-sau si ii cere sa vina a doua zi la ea ca sa-i dea banii. El o intreaba de unde a facut rost, dar ea nu-i dezvaluie sursa.



A doua zi este ziua in care Macit vine cu Inci s-o ceara de sotie pe Neriman si sa faca logodna. Cu totii sunt emotionati, si fiecare se pregateste in felul lui. Inci pune un inel de familie intr-o cutiuta ca sa-l dea viitoarei ei nurori. Sinasi aude despre eveniment de la Zehra si pleaca din casa, mergand pe strada lui Neriman, apoi se uita catre geamul ei cu ochii inlacrimati. Jos, in stada, Pelin asteapta in masina. Cand Macit si Inci apar, cu un imens buchet de flori, inainte ca ei doi sa sune la usa, Pelin coboara si il striga pe Macit ...


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.