Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Un destin la rascruce (Turcia 2013) Sutit RO) Episod 48
2.795 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un destin la rascruce (Turcia 2013) Sutit RO) Episod 1
3.410 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 2
4.223 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 6
3.493 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 23
3.201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 21
2.987 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 85
2.854 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 7
2.842 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 40
2.688 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familii la rascruce (Romania 2013) Episodul 11
2.618 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Un destin la rascruce (Turcia 2013) / Ep 50- Final

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.12.2015  Adauga la favorite 10.153 vizualizari

Nota film: 3.5 / 5 (6 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
Fatih Harbiye

Nota IMDB: 7.1

Regia:Sadullah Celen
Macit si Inci n-o mai asculta pe Pelin si ea ezita sa-i mai spuna lui Macit despre Nadir. Cei doi intra in casa, sunt primiti bine, are loc logodna, iar Inci ii daruieste lui Neriman inelul cumparat de Macit mai demult, despre care a spus ca-l va purta doar nora ei. Saika este sunata din nou de tatal ei care-si cere banii inapoi, dar ea ii spune sa nu vina acum acasa la Faiz, ca-i va da banii a doua zi si il asigura ca-i are deja. Sinasi, trist, sta pe o banca pe malul Bosforului si i se alatura Cihan care aduce bautura cu el. A doua zi Faiz se duce sa mai scoata niste bani de la banca pentru a-si ajuta fiica. Neriman il anunta pe Macit ca nu-si doreste alta rochie de mireasa in afara de aceea a mamei ei. La birou, Pelin se duce la Macit sa stea de vorba cu el si ii cere sa redevina prietenii care erau in copilarie. El ii raspunde frans ca nu mai are incredere in ea.

Neriman si Gulter se duc sa cumpere trusoul de nunta si sa-i ajusteze rochia de mireasa si discuta amandoua despre locul unde vor sta cei doi viitori soti. Neriman spune ca nu stie, ca n-au discutat inca asa ceva, dar crede ca acum, daca a murit Kerim, vor locui la el la vila, ca sa n-o lase singura pe Inci. Gulter este de acord, dar o sfatuieste pe Neriman sa o ia cu binisorul, sa nu-i spuna dintr-odata vestea, daca asa vor hotari ea si cu Macit.


Un destin la rascruce episodul 50, ultimul episod rezumat pulbere-de-stele
Kader, Emre si Ismail vin din oras si discuta pe strada despre divortul intentat de Asli. Kader se tine bat, ca ea nu-si da nepotul pe mana lor, iar Emre o intreaba cum va face asta? Kader sugereaza ca va spune ceva la tribunal care ar putea rasturna situatia ]n favoarea lor. La tribunal pe Asli o sustin Sinasi, Zehra, Nezahat si Cihan. Cand vine Emre cu ai lui, Kader comenteaza ca vai!,cata lume e acolo. Incepe audierea celor implicati, iar Kader, cand ii vine randul sa vorbeasca, spune ca ei s-au purtat cu Asli ca si cu propria fiica dar ea a zis tuturor ca este maltratata. Apoi minte ca Asli isi inseala sotul cu Cihan si spune ca are martori si ca Cihan chiar l-a batut pe Emre pentru Asli, iar ea sta toata ziua in biroul lui. Zehra sare cu gura, la fel si Cihan care-i promite c-o strange de gat, dar judecatorul le cere sa stea jos si sa faca liniste. El incheie sedinta si apoi stabileste un nou termen. Afara, Kader il lamureste pe Emre ca daca vor dovedi ca Asli este infidela, automat copilul ii va fi dat lui de catre lege.

Inci se duce la avocatul familiei cu un document si acesta ii confirma ca Kerim a intocmit acte false si a sustras bani, si asta chiar de ani de zile. Inci este siderata si spune ca nu-i vine sa creada ca a fost mintita in asemenea hal, ani de zile. Avocatul ii confirma ca documentul este valabil si autentic si ca exact asa stau lucrurile. Pelin il convinge pe Macit sa mearga cu ea sa-i arate un local elegant unde ea se ofera sa le organizeze nunta. Macit la inceput refuza, dar Pelin insista, mintind ca vrea sa se impace cu amandoi, mai ales ca Neriman este verisoara ei. Macit se vede pus in incurcatura si spune ca mai intai trebuie sa discute cu Neriman, daca este de acord. Pelin merge acasa la Faiz, dar Neriman ii respinge propunerea si este singura care se arata vehementa impotriva lui Pelin, care le-a facut atat de mult rau. Insa Faiz insista s-o ierte si Neriman nu are incotro, merge alaturi de Pelin cu masina catre restaurantul indicat de ea sa faca rezervarea. Macit, dupa ce vorbeste cu ea la telefon, pleaca si el inspre restaurant.


Un destin la rascruce episodul 50, ultimul episod rezumat pulbere-de-stele
Selim o intreaba pe Saika de ce s-a purtat asa ciudat aseara. Ea raspunde ca nu avea nimic de-a face cu el, ci are ea o problema personala, apoi o suna tatal ei si este nevoita sa iasa din birou ca sa-i raspunda si sa-l cheme acolo sa-i dea banii. Selim iese din birou, confuz, si o intreaba pe Saika daca despre prietenul ei este vorba? Ea nu raspunde nimic concret, dar da de inteles ca nu, apoi se departeaza. Duygu vine la companie si intra in birou la Bora, care tocmai discuta cu un detectiv care-l informase despre Pelin si Neriman ca au ajuns la restaurantul unde vor face nunta. Bora ii spune sa o tina in continuare sub observatie (pe Pelin), apoi inchide si sta de vorba cu Duygu. Ea il intreaba ce sa faca in legatura cu cineva la care tine foarte mult, dar care a facut mereu aceeasi greseala? Bora raspunde ca mai intai e bine sa ierte, dar apoi persoana trebuie sa suporte consecintele.

Pelin discuta cu sefa de sala detaliile decoratiunilor pentru nunta, dar se consulta si cu cei doi miri. Cand Macit si Neriman ies, el ii spune ca daca nu vrea acolo, se poate anula totul, dar Neriman ii spune ca Faiz a vrut sa-i dea o ultima sansa lui Pelin si ca de aceea a fost nevoita sa accepte propunerea ei. Seara, cand Bora si Nadir se intalnesc, Bora il intreaba pe tatal il intreaba pe tatal lui daca are de gand sa se duca si el la nunta. Macit se duce sub geamul lui Neriman, o suna sa-i deschida si ii arata niste baloane de care a lipit cate un biletel. Pe fiecare din ele este cate un mesaj de iubire, ca peste peste o zi se va trezi alaturi de ea, ca in ziua asta, peste un an o va iubi la fel de mult, ca ea este tot adevarul vietii lui si ca o va iubi mereu, pana vor ajunge doi batranei. Apoi Gulter, care vine de la Zehra, il vede pe Macit in strada si il pofteste inauntru dar el se scuza si pleaca. Gulter ii da lui Neriman niste lucruri ramase de la Nazan, cand ea si pregateste valiza ca sa plece la casa ei. Macit discuta cu Inci sa ii spune ca o sa-l invite si pe Nadir la nunta lui, dar Inci se impotriveste, iar el ii raspunde ca nu poate sa nu faca asta, pentru ca Nadir l-a ajutat foarte mult. Dupa aceea Inci ii telefoneaza lui Nadir pentru o intrevedere.


Un destin la rascruce episodul 50, ultimul episod rezumat pulbere-de-stele
Neriman se duce la scoala si ii da o invitatie lui Sinasi, spunandu-i ca este cel mai vechi prieten al ei si ca au multe amintiri in comun. Sinasi ii ureaza multa fericire si zice ca daca ea este fericita, asta e si multumirea lui. Refuza invitatia si ii marturiseste ca o iubeste si acum, dar din pacate, nu asa cum si-a dorit ea, si nici ea nu l-a iubit asa cum ar fi vrut el. Dar acum drumurile lor se despart. Ii ureaza mult noroc si iese din birou lasand-o pe Neriman trista. Inci merge sa-l vada pe Nadir si sa-i interzica sa vina la nunta fiului lor. Nadir este, insa, foarte ferm, si raspunde ca n-o sarateze acest eveniment, pentru ca macar acum sa poata fi prezent, daca n-a putut sa auda primele cuvinte ale lui Macit, sa-l vada copil, apoi adolescent si matur. Inci nu mai zice nimic. Vine ziua nuntii, in care toata lumea este emotionata si se pregateste de petrecere. Duygu afla ca si Pelin va merge, si o intreaba ce sa caute ea acolo, dar Pelin raspunde ca trebuie sa vina ca sa vada o nunta despre care se va vorbi ani de zile, ca nu poate sa rateze asa un eveniment pe care sigur cei doi miri nu-l vor uita niciodata. Duygu intelege ca sora ei iarasi pune ceva la cale, dar nu stie ce.

Inci si Macit vin sa ia mireasa de acasa. Faiz spune ca asa cum a venit, pura, in aceasta casa, asa pleaca acum, in rochia alba de mireasa, apoi ii ureaza sa i se deschida drumurile. Afara, Pelin ii asteapta sa-i conduca cu masina ei. Cei doi miri accepta si se duc mai intai la mormantul lui Kerim. Dupa ce Macit rosteste cateva cuvinte, Neriman ar vrea sa-i spuna ceva dar Pelin o tot intrerupe. Ajung la restaurant. In curand apar primii musafiri, apoi sala se umple de lume. Cand Inci il vede pe Nadir, care o saluta pe Pelin, vine la el si in intreaba de ce a venit, iar el ii spune ca s-ar fi suparat Macit daca nu venea. Pelin savureaza discutia si parca asteapta cu nerabdare un anumit moment prielnic. Ceva mai tarziu se duce la Macit sa-i spuna ceva foarte important, dar el n-o asculta. Apoi se duce la Neriman si face in asa fel incat o scoate afara din camera, apoi intra Macit si ea vrea sa-i spuna adevarul despre Nadir. De pe chei, Cihan si Sinasi privesc de la distanta luminile restaurantului, iar Sinasi desface un desen cu chipul lui, facut candva de Neriman.


Pelin reuseste sa-i spuna lui Macit ca Nadir este tatal lui si ca Neriman stie dar nu i-a spus. El devine foarte serios si nu stie ce sa mai spuna. Neriman, care-l cauta, intra in camera si nu intelege ce se intampla. El o ia de mana si pleaca spre sala, intelegand ca Pelin a ales acest moment ca sa-l faca sa nu se mai insoare cu Neriman. Cand ajunge in restaurant, se uita lung la Inci. Nadir si Fahriye sunt martorii cununiei. Neriman spune "da" fara nicio ezitare. Cand vine randul lui Macit, isi aminteste ca Neriman i-a spus despre Nadir cu putin timp in urma, ca sa nu existe nici un secret intre ei. Macit prelungeste asteptarea si o priveste pe Pelin in ochi, apoi spune "da". Pelin ramane perplex, apoi dezamagita total, pleaca, ducandu-se la Sinasi si la Cihan, care ii spun ca a pierdut, apoi pleaca din calea ei mergand la restaurant s-o vada pe Neriman. Sinasi intalneste privirea ei, zambeste, desi are lacrimi in ochi, o saluta usor din
apoi iese fara sa fie observat de ceilalti. Apropiatii mirilor se aduna si fac o poza de familie.


*** s f a r s i t ***
sursa
http://www.pulbere-de-stele.com/2015/11/un-destin-la-rascruce-episodul-50.html


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.