Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Razboiul lui Charlie (SUA 2007) Biografic Drama 97 min
652 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charlie Chaplin - Gazul ilariant (SUA 1914) 13 minute
2.178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Last Lear (SUA 2007)Biografic 130 min
1.586 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charlie Chaplin - La lucru (SUA 1915) / 41 minute
2.025 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charles Chaplin - O femeie (SUA 1915) / 26 minute
2.533 vizite - 0 comentarii
adaugat de balas
 
  Eu, cu mine si Irene (SUA 2000) Comedie
719 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charlie Chaplin - Cariera muzicala SUA 1914 16 min
1.957 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Harul iertarii (SUA 2010) Drama,Biografic / 88 min
1.266 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adio, Charlie! (SUA 1964) Comedie cu Tony Curtis 116 min
2.305 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Detectivul Charlie Chan in Reno (SUA 1939) Actiune / 71
228 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Razboiul lui Charlie(SUA 2007) Biografic

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.04.2016  Adauga la favorite 1.441 vizualizari

Nota film: 4 / 5 (1 vot )
Nota IMDB: 7.1
   
 
Charlie Wilson's War (2007)
IMDB: 7.1
Regia
Mike Nichols



Charlie Wilson’s War - Razboiul lui Charlie Wilson este povestea adevarata a unui congresmen care gusta placerile vietii, dar se implica si in cursul istoriei, intr-un mod inedit si original, reflectata intr-un film care combina nervul povestirii cu pitorescul lumii anilor’80, politica cu sampania, fardul cu diplomatia.

Trioul de castigatori ai Oscarurilor, TOM HANKS (Forrest Gump, Philadelphia), JULIA ROBERTS (Erin Brockovich, Closer) si PHILIP SEYMOUR HOFFMAN (Capote, The Savages) evolueaza sub bagheta unui regizor, oscarizat si el, MIKE NICHOLS (Closer, The Graduate) pe scenariul unui premiant cu Emmy, AARON SORKIN (A Few Good Men, si serialul The West Wing) care a ecranizat best-seller-ul scriitorului GEORGE CRILE.

Charlie Wilson (Hanks) este un congresmen din Texas, care sub aparenta mondena ascunde o abila minte politica, un adanc patriotism si compasiune pentru cei slabi,iar la inceputul anilor’80, in categoria celor neajutorati intra si populatia Afganistanului, invadat de rusi.

Buna sa prietena (si din cand in cand iubita), Joanne Herring (Roberts), o virulenta anticomunista, crezand ca riposta americana la invazia sovietica este anemica, il indeamna pe Charlie la o actiune de ajutorare a mujahedinilor afgani, legendarii luptatori.
Partenerul lui Charlie in aceasta actiune este agentul CIA Gust Avrakotos (Hoffman).

Charlie, Joanne si Gust calatoresc in toata lumea pentru a facilita o alianta intre israelieni, pakistanezi, egipteni, legiuitori si... dansatoare din buric. Eforturile celor trei sunt incununate de succes: SUA mareste fondurile pentru Afganistan de la 5 milioane la un miliard anual, iar rusii se retrag din tara invadata.

Alaturi de cele trei staruri, in distributie apar AMY ADAMS (Junebug, Enchanted), NED BEATTY (Network, Deliverance), EMILY BLUNT (The Devil Wears Prada, Jane Austen Book Club), OM PURI, KEN STOTT si JUD TYLOR.

Pentru recrearea lumii de la inceputul anilor ’80, Nichols a adunat in jurul sau o echipa din care fac parte: operatorul STEPHEN GOLDBLATT (Closer, The Prince of Tides), senograful VICTOR KEMPSTER (Miami Vice, Any Given Sunday), compozitorul JAMES NEWTON HOWARD (King Kong, Michael Clayton), autorul costumelor, dublu castigator al premiului Oscar, ALBERT WOLSKY (Across the Universe, Bugsy), autorul efectelor speciale, RICHARD EDLUND (Star Wars, Raiders of the Lost Ark) si echipa oscarizata de monteuri JOHN BLOOM (Notes on a Scandal, Gandhi) si ANTONIA VAN DRIMMELEN (Notes on a Scandal, Closer). Charlie Wilson’s War este produs de TOM HAKS si GARY GOETZMAN (My Big Fat Greek Wedding, Mamma Mia!).


Distributia

Tom Hanks,
Julia Roberts


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.