Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Idei de casute pentru pasari
1.678 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfoara din PET-uri reciclate
2.484 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  23 DE IDEI DIY GENIALE, PENTRU CASA SI GRADINA TA
213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orhideea de camera
1.985 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se cultiva ceapa, in gradina de langa casa
1.691 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tufanelele, florile toamnei
960 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa cresti pepene verde din seminte
714 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Floarea cameleon
351 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingrijeste gazonul pentru a avea parte de un covor verde
413 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CALLICARPA
344 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Casa si gradina
 

 

8 moduri prin care poti elimina mirosurile urate casa

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 07.06.2016  Adauga la favorite 1.374 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Bucataria este cea mai expusa incapere a casei in fata mirosurilor neplacute. De fiecare data cand gatesti, tot felul de arome imbietoare iti inunda bucataria. Dupa ce ai gatit, insa, intreaga incapere incepe sa fie dominata de mirosurile neplacute de alimente stricate, de ulei prajit, de untura sau de mancare mucegaita.

Iata cum poti scapa de mirosurile neplacute din bucatarie si care sunt trucurile surprinzatoare prin care iti poti transforma casa intr-un adevarat altar al aromelor imbietoare:

1. Elimina de la inceput formarea mirosurilor neplacute

Cea mai eficienta modalitate de a lupta cu mirosurile neplacute este impiedicarea raspandirii acestora in intreaga bucatarie si apoi in casa. Prin urmare, fiecare persoana care gateste acasa macar din cand in cand ar trebui sa detina un astfel de aparat foarte performant, menit sa impiedice raspandirea mirosurilor in bucatarie si in celelalte incaperi ale casei.

2. Pune lumanari parfumate acolo unde nu te-ai astepta sa le gasesti

Lumanarile parfumate pentru a inmiresma aerul din interiorul locuintei tale. Pune cateva lumanari in locurile unde in mod normal nu te-ai astepta sa le gasesti, precum in dulapul cu haine, si lasa-le sa absoarba mirosurile neplacute (fara sa le aprinzi!).

3. Creeaza propriul ulei parfumat

Una dintre cele mai simple moduri de a parfuma locuinta este cel de a adauga cateva picaturi de ulei parfumat intr-un pahar cu apa calda. In cel mai scurt timp, intreaga casa se va umple de un miros foarte placut si relaxant, datorita aburilor parfumati care se raspandesc in interiorul locuintei tale.

4. Fierbe coji de portocala cu scortisoara

Fierbe intr-un ibric, timp de cateva minute, cateva coji de portocale cu scortisoara. Opreste apoi flacara aragazului si lasa vasul descoperit de-a lungul zilei. Bucataria va fi inundata de un miros dulce, imbietor si foarte revigorant, mai ales pe timpul verii, cand luptam cu temperaturile foarte ridicate.




5. Prajeste paine

Specialistii in chimia alimentelor spun ca painea prajita anihileaza mirosurile neplacute. In plus, aceasta elibereaza in bucatarie un miros mult mai placut si mai proaspat decat cel ramas in incapere dupa ce ai gatit cu o zi inainte.

6. Bicarbonatul de sodiu si cafeaua, doua arme puternice anti-miros

Pentru a preveni aparitia mirosurilor neplacute in frigider, pastreaza in interior o cutiuta deschisa cu bicarbonat de sodiu. Daca mirosul neplacut s-a instalat deja, lasa, timp de o zi, o farfurie cu bicarbonat de sodiu descoperita. Totodata, daca mirosurile neplacute sunt foarte puternice, pastreaza timp de mai multe zile o farfurie cu cafea proaspat macinata. Bicarbonatul de sodiu si cafeaua absorb mirosurile neplacute intr-un mod foarte eficient.

7. Otetul elimina mirosul de mancare arsa

Daca ai ars mancarea, lasa hota sa functioneze la capacitate maxima, aeriseste incaperile si asaza, in fiecare camera, o cana cu otet. Acesta va absorbi mirosul neplacut de indata ce fumul dispare.

8. Foloseste bicarbonat de sodiu pentru a improspata covoarele

Pentru a improspata covoarele din locuinta ta, ai nevoie de o cana cu bicarbonat de sodiu si de o lingura de scortisoara macinata. Amesteca cele doua ingrediente, pune amestecul intr-un recipient cu pulverizare si umple-l cu apa. Pulverizeaza, apoi, substanta pe covoare si las-o sa actioneze circa 30 de minute, dupa care da cu aspiratorul. Covoarele tale vor deveni foarte curate si parfumate.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.