Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Arinul negru-: Alnus glutinosa.
1.085 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mustarul negru alina durerile reumatice
405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Obsidiantul protejeaza nativii din Scorpion
1.302 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce sa mananci cand esti racit
354 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beneficiile usturoiului negru
665 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Usturoi pe stomacul gol
240 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
04:34
  Card personalizat de control al stresului
1.240 vizite - 0 comentarii
adaugat de babaciune
 
  Lapte cu usturoi
561 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ulei de chimen negru
125 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Faceti sirop de tuse de casa!
292 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Usturoiul negru

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.07.2016  Adauga la favorite 897 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Introdus pe pietele internationale in urma cu aproximativ cinci ani de catre coreeni, usturoiul negru nu este o variatiune a celui alb, obisnuit.
El este usturoi obisnuit, dar fermentat timp de o luna in conditii controlate de temperatura si umiditate. Cand este pus la fermentant acesta produce melanoidin, o substanta de culoare inchisa, care este responsabila pentru culoarea Usturoiului Negru si care are beneficii exceptionale pentru sanatate.

Medicii din vechime din Asia foloseau aceasta metoda de a fermenta usturoiul, pentru a extrage cele mai sanatoase proprietati din usturoi, reducand intoleranta la digerare si gustul neplacut pentru unii.


Ce beneficii are usturoiul negru pentru sanatate

Usturoiul negru te ajuta sa lupti cu infectiile din corp. Cu totii stim ca usturoiul alb, obisnuit are efecte antimicrobiene, antibiotice si antimicotice, datorita continutului de alicina. S-alicisteina din usturoiul negru ajuta la absorbirea mai rapida a acestui compus.

Usturoiul negru te protejeaza de cancer si reduce colesterolul rau. Procesul de fermentare care dureaza o luna de zile face din usturoi un super aliment. Usturoiul negru are o concentratie mai mare la 100 de grame de S-alicisteina, un derivat de aminoacid care ajuta la reducerea colesterolului si reduce riscul aparitiei unor tipuri de cancer.

In primul rand, usturoiul negru contine o cantitate dubla de antioxidanti fata de usturoiul alb, este bogat in zaharuri naturale si aminoacizi. Nu este un „produs" al cercetatorilor – nu contine niciun aditiv.

Apoi, se pare ca usturoiul negru este mai usor de digerat decat cel alb, ceea ce inseamna ca organismul absoarbe mult mai usor nutrientii continuti. Usturoiul negru are un gust dulce, are o toxtura ca de jeleu, mai moale, si poate fi mancat si direct, ca un snack.
Iar ceea ce ne place cel mai mult este ca usturoiul negru nu lasa acel miros puternic in gura de care ne ferim cu totii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.