Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Remedii pentru PAR USCAT si DETERIORAT
224 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masca naturala cu drojdie, impotriva acneei
143 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Colicile-Sfaturi si remedii
1.056 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Uite cum scapi de coate si genunchi negri
1.095 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tratamente naturiste pentru tenul uscat
1.356 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ai piele frumoasa?
1.213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Morcovul si mierea ,masca impotriva imbatranirii
1.342 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  _Surse de vitamina E |
129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Celulita partea a II-a
909 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tot ce trebuie sa stii despre extensiile de par
964 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Remedii naturiste impotriva matretii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.08.2016  Adauga la favorite 1.008 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Matreata este o afectiune a pielii capului cauzata de o ciuperca (Malassezia) care traieste pe acele zone ale corpului nostru care produc “uleiuri naturale" in cantitati mai mari, precum ar fi scalpul.
Malassezia produce acid oleic, care produce inflamatii la nivelul pielii si, implicit, o reinnoire accelerata a celulelor pielii. Pe langa produsele de ingrijire special dedicate acestei probleme poti incerca si cateva remedii naturiste.

Clateste-ti parul cu patru linguri de otet de mere diluat in jumatate de litru de apa. Acesta contine acizi naturali si are efect antifungic. Evita-l daca ai dermatita seboreica pentru ca poate irita si mai tare scalpul.

Aplica pe radacini si par o lingurita de ulei de cocos usor incalzit si maseaza pentru a beneficia de prorietatile sale revigorante. Dupa 15 minute, spala-ti parul asa cum o faci in mod obisnuit. Repeta acest tratament saptamanal si vei scapa atat de matreata cat si de problema parului uscat.

Amesteca putin ulei de masline cu zeama de la o lamaie si aplica acest mix pe radacini, masandu-le usor. Lasa-l sa actioneze 30 de minute, apoi, spala parul cu un sampon delicat. Acest tratament hidrateaza pielea capului, previne aparitia matretii si ajuta la regenerarea firelor de par.

Maseaza parul cu ulei de nuca, cu o jumatate de ora inainte de a te spala pe cap. Acopera-ti capul cu un prosop inmuiat in apa calda, pentru ca uleiul sa aiba o buna actiune asupra radacinilor. Dupa ce ai spalat parul, clateste-l cu otet din fructe de padure sau otet de mere diluat in apa. Repeta tratamentul de 2-3 ori pe saptamana, timp de 6 luni.

Aplica pe par gel de aloe vera cu 10-15 minute inainte de a-l spala. Utilizat frecvent, va preveni ritmul de aparitie a matretii.
Pune la uscat frunze de nuc, gutui si radacina de urzica. Farama-le, toarna apa fierbinte peste ele si lasa-le la infuzat 10 minute. Cand ajunge la o temperatura potrivita, clateste-ti parul. Pe langa faptul ca lupta impotriva matretii, aceasta infuzie ofera parului stralucire.

Inlocuieste o perioada samponul cu bicarbonat de sodiu. Acesta va creste valoarea PH-ului scalpului si va impiedica aparitia matretii.

Clateste-ti parul cu ceai de musetel sau salvie. Are efect anti-inflamator, anti-bacterial, astringent si calmant.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.