Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tendinte pentru unghii in sezonul de primavara
258 vizite - 0 comentarii
adaugat de Bianca
 
  Bijuterii in tendinte pentru sezonul rece!
1.196 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Make-up: Machiaj de toamna
1.643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tendinte machiaj 2017 -
968 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tendinte unghii 2015
1.426 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tendinte in manichiura pentru sezonul rece
1.025 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne pregatim parul pentru sezonul rece
1.501 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stilul Pompadour Tendinte 2016
1.019 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pantofi de lac pentru smoking barbati si frac, Narman !
1.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de narman
 
  Manichiura de toamna pe unghii scurte
229 vizite - 0 comentarii
adaugat de Bianca
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

7 tendinte pentru toamna anului 2017

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.08.2017  Adauga la favorite 1.001 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Nu trebuie sa astepti primele frunze ruginite pentru a-ti actualiza garderoba sau pentru a purta noile piese vestimentare. Iata sapte trenduri must-have in aceasta toamna pe care le poti purta inca de pe acum.

Catifea. Asa cum ne-am obisnuit, piesele vestimentare din catifea isi mentin pozitia in topul favoritelor sezonului rece si, daca anul trecut nu ai apucat sa profiti din plin de tinutele si accesoriile din catifea, iata ca inca ai timp pentru asta. Uita de rochia tip furou din catifea si opteaza cu incredere pentru accesorii din acelasi material care sa-ti defineasca tinuta.

Tonuri de rosu aprins. Vara aceasta ne-am lovit de numeroase tonuri de rosu. Plina de pasiune si senzualitate, nuanta de rosu aprins este elementul cheie din aceasta toamna. Pentru a oferi tinutei un aer proaspat, combina piese vestimentare de rosu aprins cu tonuri de roz milenial.



Blazer de inspiratie optzecista. Umerii bine definiti revin in garderoba feminina. De asemenea, accentele masculine, butonii pe doua randuri si dimensiunile oversize reprezinta un must-have in aceasta toamna. Nu uita sa jonglezi cu imprimeurile clasice, in special in tinutele feminine.



Imprimeuri florale. Imprimeurile florale nu sunt o noutate. In fiecare an, indiferent de sezon, ele sunt in topul tendintelor. Ba mai mult, sunt o alegere ideala pentru tinutele sofisticate si cu un aer delicat. Alege sa porti accentele florale in tinutele tale, de data aceasta optand pentru modele de mari dimensiuni, vizibile.



Pantaloni sport. Cu siguranta nu vorbim de clasicii pantaloni de trening, ci de o versiune actuala a acestora, super feminini si stylish care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Pentru un look chic, alege sa-i porti alaturi de o camasa alba si o pereche de sandale cu toc si reinventeaza ideea de tinuta office.



Pantofi in stil maximalist. Fie ca vorbim de broderii, paiete, accente metalice sau chiar blana, pantofii cu aplicatii si accente maximaliste vor face furori in toamna anului 2017. Bineinteles, stilul maximalist si cel minimalist pot forma un duo de exceptie asa ca, pastreaza restul tinutei cat mai simpla.



Pantaloni cu cordon in talie. Unul dintre trendurile favorite din aceasta toamna este cel al pantalonilor. Si nu, nu vorbim de clasicul model drept, ci de pantalonii tip sac care accentueaza talia si jongleaza cu proportiile.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.