Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Halit Ergenc
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beren Saat
1.443 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Beren Saat - Vedeta serialelor turcesti
2.043 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria formatiei Fleetwood Mac / Documentar 79 minute
987 vizite - 0 comentarii
adaugat de aurel
 
  Ray Charles
1.135 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tom Hanks - Mari actori
1.075 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Burak Ozchitiv:
388 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chris Rock Roasts Oprah, Obama & Paul McCartney
1.303 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  3/3.Scurta.viata si moartea lui Marc Bolan - (T.Rex)
1.219 vizite - 0 comentarii
adaugat de yard
 
  6/6 Povestea unei trupe geniale "The Pogues" part.6
1.541 vizite - 0 comentarii
adaugat de stefan
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Halit Ergenc

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.09.2017  Adauga la favorite 952 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Halit Ergenc s-a nascut ca fiu al lui Sait Ergenc, actor din epoca Yesilcam, pe 30 aprilie 1970, in Istanbul. A terminat studiile secundare la liceul Besiktas Ataturk, in 1989 si a intrat la Universitatea Tehnica din Istanbul pentru a studia Ingineria Marina. A plecat dupa un an pentru a studia opera la Mimar Sinan University si s-a finantat el insusi, lucrand ca operator de calculator si de marketing. A lucrat pentru scurt timp ca backing vocalist si dansator pentru Ajda Pekkan si Leman Sam.
Nu multa lumea stie ca Halit Ergenc s-a indragostit nebuneste de Bergurzar Korel, partenera de filmari din serialul "O mie si una de nopti".

In numai cateva saptamani cei doi au devenit din colegi - iubiti. Si de aici la o adevarata telenovela nu a mai fost decat un pas! Atat Halit cat si Korel erau deja implicati intr-o relatie, dar nu le-a luat mult si au renuntat la tot pentru a fi impreuna. Nu le-a pasat de gura lumii sau de articolele care au aparut pe seama relatiei lor.


Au trait o iubire intensa. Dar cum orice foc puternic se si stinge, dupa cateva luni, povestea de dragoste s-a sfarsit. Amandoi au revenit la vechii parteneri incercand sa-si refaca viata. Ba, mai mult, Halit s-a casatorit. Insa, n-a reusit sa o uite pe frumoasa bruneta, asa ca n-a trecut mult si a revenit in bratele ei, divortand de proaspata sotie.

Telenovela se termina cu un happy-end in 2010 cand Halit si Berguzar s-au casatorit si mai apoi au devenit parintii unui baietel. Chiar si asa, Halit Ergenc este mereu in atentia presei dupa ce au aparut mai multe articolele conform carora actorul are un succes nebun la femei. Frumoasele dive se bat pur si simplu pentru a fi la bratul lui.

Prestatia din serial e una si viata personala e alta! Asta a fost promisiunea lui Halit pentru sotia sa care in urma cu un an il ameninta cu divortul daca mai gusta din fructul oprit! Ca sa o faca sa inteleaga cat de mare este dragostea lui pentru ea, a facut o declaratia care le-a lasat cu gura cascata pe toate admiratioarele lui: "Nu-l invidiez deloc pe Suleyman! Berguzar a mea este unica!".

Iar ca toata lumea sa intelaga ca are o casnicie fericita si familia care si-a dorit-o dintotdeauna, actorul si-a incheiat declaratia cu un mesaj intr-adevar magnific: "Cred ca eu si Berguzar suntem suflete pereche".


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.