Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ironia Sortii (SUA 2006) Drama
3.671 vizite - 0 comentarii
adaugat de adisa
 
  Grafitti (Germania 2006) Drama
2.207 vizite - 0 comentarii
adaugat de piata
 
  Credinta in victorie (SUA 2006) / Drama,Sport
1.867 vizite - 0 comentarii
adaugat de cara
 
  Love Comes to the Executioner (SUA 2006)
1.529 vizite - 0 comentarii
adaugat de aura
 
  Cele Zece Porunci (SUA 2006) / Drama, Istoric
1.306 vizite - 0 comentarii
adaugat de sandra
 
  Copying Beethoven (SUA 2006) Biografic,Drama /
2.149 vizite - 0 comentarii
adaugat de nicol
 
  Un vis frumos (SUA 2006) Drama,Romantic
1.425 vizite - 0 comentarii
adaugat de elvira
 
  The Woodcarver (SUA 2012) Drama
2.776 vizite - 0 comentarii
adaugat de ionut
 
  Agentia secreta (SUA 2006) Drama -Thriller
2.149 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hell's Angels (1930) SUA
2.262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Cascada Seraphim (SUA 2006) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.10.2017  Adauga la favorite 808 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.7
   
 
Seraphim Falls (2006)
IMDB: 6.7
Regia
David Von Ancken


Sangeroasa povestire avand ca fundal decorul dezolant lasat in urma de Razboiul Civil, "Seraphim Falls" spune povestea singuraticului Gideon, smuls din linistita sa viata de un glonte care se infige in zapada la cativa centimetri de crestetul sau. Asa incepe teribila razbunare a colonelului Morsman Carver, in stare sa se afunde in salbaticie pentru a-l ucide pe Gideon. Cei doi barbati vor renunta la orice regula in aceasta lupta, care-i face pe amandoi sa-si asume trecutul

Multi afirma ca genul western este pe moarte sau ca va fi dat uitarii in scurt timp pentru ca nu se mai fac filme ca Butch Cassidy and Sundance Kid sau ca The Ox Bow Incident, dar eu nu sunt de acord cu aceasta afirmatie. Poate ca rulajul filmelor western a scazut dramatic deoarece este un gen care nu se mai potriveste cu timpurile actuale, dar nu cred ca va fi abandonat niciodata atata timp cat filme ca 3:10 to Yuma sau The Assasination of Jesse James continua sa apara. Ba mai mult, uneori acest gen primeste un nou impuls (fratii Cohen cu al lor No Country for Old Men) care starneste admiratia tuturor.

Din aceasta categorie de filme care demonstreaza ca genul nu a murit, face parte si Seraphim Falls un western cu trasaturi clasice, dar care la un moment dat se afunda in simbolismul calatoriei initiatice care nu are cum sa nu-i impresioneze pe cei care au pus mana macar o data pe o carte.

Intreaga actiune a filmului este o calatorie spre mantuire pe care doi combatanti o fac. De o parte il avem Gideon (Pierce Brosnan) un nevinovat aparent care este urmarit ca si cel mai mare infractor de o mica potera inarmata. De cealalta parte il avem pe Carver (Liam Neeson), liderul poterei, care este dispus sa faca orice pentru a-l captura pe fugar. Desi fortele sunt inegale, Gideon se foloseste de natura pentru a scapa mai mereu de cei aflati pe urmele sale. Drumul sau catre libertate incepe dureros din inaltimile muntilor, dar fiecare popas ii demonstreaza ca se afla pe calea cea buna. Interesant este faptul ca „bad guy-ul" razbunator nu e chiar bad guy, iar fugarul nu e chiar nevinovat precum ai crede. Ambii combatanti sunt personaje complexe care stiu ce inseamna respectul si onoarea, dar in acelasi timp sunt marcati de greselile trecutului care le conduc viata si acum. Calatorii parcurg muntii inghetati,pentru a ajuge la dealurile caldute si totul se schimba cand desertul fierbinte isi face aparitia. Aici, in pustietatea fierbine, cei doi se vor intalni ca intr-un basm cu doua personaje simbolice. Fiecare dintre cei doi va trebui sa renunte la un obiect pentru a obtine ceea ce aparent isi doreste, dar la final isi vor da seama ca au ales gresit.


Distributia

Liam Neeson Carver
Pierce Brosnan Gideon
Angie Harmon Rose
Anjelica Huston Madame Louise
Xander Berkeley Foreman
Wes Studi Charon
Kevin J. O'Connor Henry
Michael Wincott Hayes
Jimmi Simpson Big Brother


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.