Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Male Ciche, Polonia
119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Schi in Bialka Tatrzanska -Polonia
535 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Schi in Krynica-Polonia
621 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Terenul de schi Nagyvillam-Ungaria
358 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Borovets -Bulgaria
281 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Statiunea de schi Brevent-Flegere
207 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gudauri Ski Resort
790 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dizin Ski Resort - Iran
257 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Statiunea de schi Appi Kogen-Japonia
132 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Statiunea de schi Wolf Ridge, Mars Hill
92 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Schi in Zakopane=Polonia

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.02.2018  Adauga la favorite 606 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Zakopane este un oras frumos si este perfect pentru iubitorii de nebunie alb. Exista multe teleschiuri, care sunt in serviciu de la inceputul lunii decembrie pana la jumatatea lunii aprilie. Pantele sunt deschise de la ore dimineata la ore seara tarziu. Zakopane are o oferta mare pentru incepatori care doresc sa invete schi sau snowboarding. Cu toate acestea, exista, de asemenea, partii mai dificile perfecte pentru mai multe schiorii cu experienta. In afara de unele zone de schi mari ofera, de asemenea, cazare foarte bune si servicii de alimentatie - exista o serie de diverse restaurante si hanuri. Se pare a fi un loc ideal pentru a ramane pentru cel putin o saptamana. Printre cele mai bune partii sunt:

Kasprowy Wierch - destul de dificila si perfecta pentru schiori intermediare (varsta minima: 10 ani). Summit-ul de Kasprowy Wierch se poate ajunge cu telecabina de la Kuznice. Este intr-adevar merita a alege, deoarece ofera cea mai lunga partie de schi din Polonia, vederi pitoresti si experienta de neuitat. Ce este mai mult, conditii bune de schi poate detine chiar pana la inceputul lunii mai!

Nosal Centrul de schi - acesta este un alt loc foarte bun si un adevarat paradis pentru iubitorii de nebunie albe. Acesta ofera o gama larga de teleschiuri. Exista partii pentru incepatori, schiorii intermediari si avansati astfel incat toata lumea poate gasi ceva potrivit pentru ei insisi. Puteti ajunge in partea de sus, prin intermediul telescaunului. Unele partii sunt iluminate, astfel incat sa va fi capabil de a experimenta fantastic de echitatie noapte.

Szymoszkowa Centrul de schi - acesta este, de asemenea, un loc foarte interesant. Destul de lung si panta usoara care se poate ajunge cu liftul shorte si lift mai mult. Lift mai mult va va duce la partea de sus a muntelui, unde panta este mai provocator si mai scurt decat in ​​mai putin de jumatate din munte si acest lucru este perfect pentru cei care incep aventura lor cu schi sau snowboarding.
Harenda Centrul de schi - acesta este un loc bun pentru incepatori, intermediar precum si schiorii avansati. Acesta ofera conditii foarte bune de schi. In plus, la poalele partiilor de schi este un parc de zapada pentru snowboarderi si un mic patinoar.
Daca va decideti sa alegeti Zakopane va petrece cu siguranta un excelent sarbatorilor de iarna!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.