Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Noua Ordine Mondiala - Joc Final | Documentar Subtitrat
1.138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jocul final al lui Justinian
163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Elena Hasna si Alex Pirvu
1.908 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Finala de patrulare
28 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum au facut Edwardienii cidru din pomii lor
177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CRONICI EXTRATERESTERE (S1E2) -
155 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CRONICI EXTRATERESTERE (S1E1) -
171 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria sahului
1.574 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Terrorstorm: Istoria terorismului finantat de stat
375 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jonestown - Viata si moartea Templului Popoarelor
718 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Joc final (EndGame) de Alex Jones

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.02.2018  Adauga la favorite 572 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Intr-o Noua Ordine Mondiala, un Guvern unic este doar inceputul. Ajuns la putere, acesta isi va pune in aplicare planul de exterminare a majoritatii populatiei lumii, in timp ce va asigura unei infime elite o viata lunga si fara griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne. Acesta este terifiantul scenariu analizat in "Endgame" („Joc final"), cel mai recent documentar al jurnalistului si regizorului american Alex Jones, cunoscut pentru incisivitatea si constanta cu care urmareste cele mai incomode subiecte.

„Joc final" este, in fapt, o cronologie a cursei spre puterea absoluta a unui numar foarte restrans de oameni -- astazi, mai aproape ca niciodata de telul lor. Alex Jones documenteaza in „Joc final" evenimente in desfasurare, precum un apropiat colaps al Statelor Unite ale Americii si formarea Uniunii Nord-Americane, structura care va pune capat suveranitatii nationale a statelor din America de Nord si care va forma, impreuna cu Uniunea Asiatica si Uniunea Europeana, nucleul viitoarei Guvernari Unice Mondiale. Totodata, Jones si echipa sa urmaresc de cativa ani reuniunile secrete ale Grupului Bilderberg si pregatirile pe care membrii acestuia le duc pentru declansarea celui de-Al Treilea Razboi Mondial.

Documentarul include imagini video si interviuri de la reuniunea din 2007 a Grupului Bilderberg de la Istanbul, Turcia, imagini realizate de catre Paul Dorneanu, primul jurnalist roman ce s-a deplasat la o reuniune Bilderberg. Documentarul mai atrage atentia ca adeptii malthusianismului si eugeniei au preluat controlul asupra guvernelor lumii si sunt pe pragul de a incepe o politica de depopulare fortata, cu scopul exterminarii majoritatii locuitorilor planetei.

Pentru o mai buna intelegere a originii acestor evenimente, „Joc final" ne propune si o incursiune cuprinzatoare in trecutul recent, aratand cum elitele globaliste au sprijinit dictaturile si finantat cele mai sangeroase razboaie, pentru a cladi, pe ruine, o Noua Ordine Mondiala, primul Imperiu Mondial adevarat, in care libertatea va fi doar o amintire. Mass media, aflata sub controlul acelorasi elite, ascunde de decenii informatii cruciale, pentru a pastra secret programul de dominatie asupra intregii lumi, spaland in schimb creierele oamenilor cu spectacole de divertisment de cea mai joasa speta. Niciodata pana acum vreun documentar nu a reusit sa semnaleze mai convingator si mai alarmant planurile din agenda celor care doresc sa controleze lumea. Mai mult decat obisnuita „teorie a conspiratiei", „Joc final" reuneste piesele ascunse si cenzurate ale unui Joc avand ca miza insusi viitorul omenirii.

Alex Jones (34 de ani) este un jurnalist american de orientare paleo-conservatoare (traditionalist si anti-autoritar) binecunoscut in tara sa si in Canada pentru opozitia vehementa fata de institutiile si organizatiile internationale precum ONU, Banca Mondiala sau Grupul Bilderberg. Jurnalist de radio, realizator al emisiunii zilnice The Alex Jones Show, transmisa in direct de peste 60 de posturi de radio din SUA, regizor, documentarist, autor a 15 documentare de lung metraj despre pericolul unei dictaturi mondiale si al instaurarii unui stat politienesc in SUA. Fondatorul unei retele de website-uri de informare alternativa (Prisonplanet.com, Infowars.com etc.)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.