Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Buze perfecte
666 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coaja castravetelui
851 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Argila-masti pentru toate tipurile de ten
486 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ulei de macese
123 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Osteoporoza - ce este, cum o prevenim si cum o tratam
77 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trateaza-te cu legume!
1.170 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cherimoya
396 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remediu natural pentru colesterol si trigliceride:
200 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci o detoxifiere de toamna folosind struguri!
872 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum tratam artroza?
1.070 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Cum amelioram aspectul tenului cu pori mari

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.05.2018  Adauga la favorite 810 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ten
Pe piele exista doua tipuri de pori: unii prin care se elibereaza sebum si unii prin care se elibereaza transpiratia. Porii mariti, care dau tenului un aspect neplacut sunt cei care elibereaza sebumul. Nu este o problema de sanatate, ci este doar o problema de aspect.
Cauzele porilor mariti sunt excesul de sebum, pielea mai putin supla, fara elasticitate, grosimea firului de par, care poate provoca infundarea porilor sau blocarea porilor cu resturi de machiaj si alte impuritati.

Iata cum puteti scapa de porii mariti de pe fata:
– Spalati fata cu apa calda si sapun in fiecare dimineata si seara. Tenul cu porii mariti este in general un ten gras, asa ca evitati produsele cosmetice pe baza de uleiuri si nu va bazati numai pe produsele de demachiat. Folositi cu incredere apa cu sapun, ea va inlatura impuritatile si va ajuta la ameliorarea aspectului pielii.



– Alegeti produse de curatare a tenului pe baza de geluri, produsele cosmetice de curatare hidratante pot lasa impuritati pe fata, in timp ce produsele pe baza de gel curata mai bine uleiul din pori si imbunatatesc aspectul tenului.

Introdu aici adresa de mail si aboneaza-te la noutati
– Folositi produse exfoliante. Produsele exfoliante pe baza de acid salicilic indeparteaza foarte bine resturile de impuritati din pori si celulele moarte de la suprafata pielii. Dar nu recurgeti la acest obicei decat de maxim de doua ori pe saptamana, pentru ca veti risca uscarea excesiva a pielii.

– Recurgeti la argila. Masca de argila poate ajuta si ea la eliminarea excesului de sebum din pori. Nu folositi masca de argila decat o zi sau doua pe saptamana si nu in aceeasi zi cu masca exfolianta. Ar fi un tratament prea dur pentru piele si ar putea sa o irite.

– Indepartati machiajul seara. Nu mergeti niciodata la culcare fara sa indepartati machiajul de pe fata. In timpul noptii resturile de machiaj cu bacteriile din impuritatile depuse in timpul zilei se vor depune in pori si pot cauza infectii (cosuri).

– Hidratati-va corect. Hidratarea este importanta, dar folositi lotiuni speciale pentru hidratare dupa spalarea fetei si nu creme hidratante. Hidratarea cu lotiuni impiedica infundarea porilor.
– Urmati o dieta sanatoasa. O dieta sanatoasa, echilibrata, fara excese de dulciuri si grasimi are un rol important in pastrarea frumusetii pielii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.