Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum ingrijim pielea vara
125 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne ingrijim parul
1.372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ingrijim corect tenul pe timp de vara?
128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ingrijim corect buricul unui nou nascut
372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Par intins fara placa
1.618 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne putem aranja parul
1.485 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Solutie naturala impotriva caderii parului
1.481 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scapam de parul de pe corp
1.303 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se curata parul de animale
298 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum faci VOPSEA NATURALA pentru parul blond
146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cumsa ne ingrijim parul,vara

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.05.2018  Adauga la favorite 713 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Vara poate avea efecte devastatoare asupra parului tau. Mai ales atunci cand mergi la mare si iti expui podoaba capilara soarelui, apei sarate si nisipului. Acum este momentul ideal in care sa incepi sa te gandesti la cum sa-l protejezi. Mai ales ca in momentele de canicula extrema, parul devine lipsit de viata, casant si isi pierde stralucirea.
Incepe cu o programare la un salon bun de infrumusetare. Stilistii de acolo vor sti sa-ti recomande ce tunsoare iti vine mai bine, dar si cum sa-ti alinieze look-ul la tendintele lui 2017. In plus, vei putea alege dintr-o serie lunga de tratamente de hidratare si regenerare profesionale, de folosit acasa. Daca bugetul reprezinta o piedica in calea unei astfel de programari si iti faci griji ca vei ramane fara fonduri pentru alte lucruri pe care vrei sa le faci, nu este cazul sa disperi. Poti plati aici cash si sa folosesti un card de credit fara dobanda – in magazine partenere – pentru tot ce mai ai nevoie vara aceasta. Mai ales daca vrei sa ramai si cu bani pentru o vacanta frumoasa.
1. Tunde-te regulatat
Un par tuns regulat este un par mai sanatos, pentru ca numai asa poti evita varfurile despicate si aspectul casant. Aminteste-ti ca, daca parul tau este intr-o stare buna inainte de sejurul la mare, are mai multe sanse sa ramana asa.
2. Foloseste tratamente de hidratare
Soarele deshidrateaza puternic parul. Chiar si atunci cand bei o limonada la terasa. Imagineaza-ti acum ce efect are asupra parului tau o vacanta de o saptamana la mare. Asa ca nu e niciodata prea tarziu sa incepi un program de hidratare intensa a parului. Sunt o multime de produse la care poti apela pentru un par lucios si care se coafeaza usor. Cele care se folosesc saptamanal sunt mai potrivite pentru stilul agitat al vietii moderne. Uleiurile sunt si ele foarte potrivite vara. Poti alege dintre ulei de cocos, de masline, de argan sau Moroccan Oil. Toate au efecte benefice pentru par, dar si pentru piele.
3. Foloseste un balsam fara clatire
Un balsam fara clatire poate fi folosit chiar si pe parul cu tendinte de ingrasare. Aplica-l inainte sa pleci la plaja si astfel vei proteja parul de razele soarelui. Unul cu protectie UV este cel mai potrivit in aceste situatii.
4. Foloseste un sampon pentru protectia culorii
Nu numai ca iti va deshidrata foarte tare parul, dar soarele este si inamicul numarul 1 al culorii. Vestea buna – piata este supraaglomerata de produse care raspund nevoii de protejare a culorii parului. Ai de unde alege.
5. Atentie la clorul din bazine
Clorul din bazine distruge parul, mai ales daca iti place sa stai mult in piscina. Foloseste Moroccan Oil inainte de vizita la bazin si clateste parul dupa fiecare baie. Daca ai parul blond – fie natural, fie vopsit – nu uita sa pui in cosul de cumparaturi si un sampon nuantator, care are grija de culoare. Clorul ii va da o tenta verzuie, din pacate.
6. Fereste-te de vant
Vantul rupe parul si ii despica varfurile. Asa ca prinde-ti parul intr-o coada de cal lejera sau poarta o esarfa, daca pleci cu vaporasul pe mare, de exemplu.
7. Poarta palarii
Sunt la moda, sunt accesibile ca pret si iti vor proteja nu numai scalpul si parul, dar si tenul de razele puternice ale soarelui.
8. Alege coafuri relaxate
Profita de vara si alege coafuri lejere sau chiar rebele. Cocurile foarte stilizate pot rupe parul, la fel si cozile impletite strans.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.