Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa iti alegi corect nuanta fondului de ten
110 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum aplicam fondul de ten?
3.505 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Scrub-uri pentru diversele tipuri de ten
1.333 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  12 sfaturi si trucuri pentru un par frumos si sanatos
1.569 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ten acneec
1.471 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Machiaj de zi pt satene/brunete
2.087 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa folosim un ILUMINATOR I Adina Vlad
1.506 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ser de noapte antirid
1.262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru a arata cu 5 ani mai tanara
1.219 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri pentru un ten perfect
483 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

6 sfaturi pentru un ten impecabil

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.07.2018  Adauga la favorite 779 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cine nu vrea sa aiba o piele curata, fara urme lasate de acnee, pete sau cearcane? Pentru a preveni astfel de neplaceri, tine cont de cateva recomandari. Asa vei avea pielea mult visata!

Nu este de mirare ca nu ai o piele asa frumoasa cum iti doresti. Foarte putine femei sunt norocoasele unui ten fara probleme. Avand incredere in fortele proprii si facand niste schimbari in ritualul de ingrijire, vei reusi sa tii la distanta neplacerile pielii.

Demachiaza-te in fiecare seara
Pielea ta are nevoie sa se vindece pe timp de noapte. Adica, sa se refaca dupa ce a fost in contact cu praful, murdaria din timpul zilei. Pentru ca machiajul ar putea bloca porii pielii, fiindu-i imposibil sa respire, scad foarte mult sansele ca tegumentul sa se vindece. Asa ca, indiferent de cat de tarziu ajungi acasa, nu te culca fara sa-ti indepartezi machiajul de pe fata.

Curata pielea si dimineata
Cand te demachiezi, foloseste intotdeauna un demachiant bland. Operatiunea nu trebuie facuta doar seara, inainte de culcare, ci si in fiecare dimineata, dupa ce te trezesti.



Demachiaza-te in fiecare seara
Pielea ta are nevoie sa se vindece pe timp de noapte. Adica,sa se refaca dupa ce a fost in contact cu praful,murdaria din timpul zilei. Pentru ca machiajul ar putea bloca porii pielii,fiindu-i imposibil sa respire,scad foarte mult sansele ca tegumentul sa se vindece. Asa ca,indiferent de cat de tarziu ajungi acasa,nu te culca fara sa-ti indepartezi machiajul de pe fata.

Curata pielea si dimineata
Cand te demachiezi,foloseste intotdeauna un demachiant bland. Operatiunea nu trebuie facuta doar seara,inainte de culcare,ci si in fiecare dimineata,dupa ce te trezesti.

Exfoliaza bland
Pentru a scapa de celulele moarte ale pielii,este foarte important sa o exfoliezicel putin o data pe saptamana. Astfel,ajuti pielea sa fie fina la atingere si sa straluceasca intreaga zi. Acesta este unul dintre cei mai importanti pasi in obtinerea unui ten radiant,asa ca,nu-l sari!

Mastile naturale,perfecte pentru ten
Incearca o masca de fata cu ingrediente care sa se potriveasca nevoilor tale. O masca foarte usor de preparat si cu beneficii pentru ten este cea pe care o obtii mixand turmeric,iaurt,apa de trandafiri si lemn de santal. Aplica pasta pe tenul proaspat spalat,las-o sa actioneze 15-20 de minute,apoi clateste cu apa din abundenta.

Hidrateaza si iar hidrateaza
In ce priveste hidratarea tenului,trebuie sa stii ca specialistii recomanda doua produse:unul de zi si celalalt pentru noapte. Cremade noapte ar trebui sa contina ingrediente reparatoare,in timp ce produsul de zi ar trebui sa aiba protectie solara. Doar daca te hidratezi corect,vei avea o piele fara cusur.

Crema de ochi,necesara
Zona de sub ochi este foarte blanda si sensibila. Acesta este motivul pentru care are nevoie de un produs special pentru a o hidrata. Investeste intr-o crema de ochi si aplic-o in fiecare noapte inainte de culcare.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.