Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cazul prietenia - extraterestrii benefici ne salveaza
1.203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cazul prietenia
617 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cazul Prietenia
27 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cazul Roswell au capturat sau nu americanii un OZN ?
1.388 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tehnologia spatiala extrema
270 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cat e de mare Universul
1.395 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cazul Burzynski: Cancerul este o afacere
564 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Claude Monet: gradini secrete in Giverny
318 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu masina in Olanda
926 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultimele zile ale URSS-ului
229 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

CAZUL "PRIETENIA"

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.11.2018  Adauga la favorite 450 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In anul 2007 Stefano Breccia a publicat o carte cu uluitoare, "Contattismi di massa", care dezvaluie istoria unor contacte repetate, programate, dintre peste 100 de oameni si niste fiinte extraterestre numiti "Prietenii", care traiesc in interiorul unor baze subterane si subacvatice. Personajul principal este telepatul Bruno Sammaciccia. Totul a inceput in anul 1956 si s-a extins pe durata a multi ani. Filmele si fotografiile sunt foarte interesante, dar si mai interesante sunt marturiile oamenilor implicati.

Sammaciccia a denumit aceste fiinte W56. Ei nu fac parte dintr-o singura rasa, ci provin din diferite zone ale universului. Cu toate acestea, toate impartasesc o alegere fundamentala a Binelui. "Prietenia" este un fel de confederatie cosmica bazata pe idealuri comune de viata si credinte, in ciuda diversitatii de populatii, individualitati si alegeri personale.

Una dintre cele mai interesante informatii furnizate de acestia se refera la un conflict cu o rasa artificiala numita "contrarii" sau "opozantii". In timp ce extraterestrii W56 respecta principiile morale, ceilalti sunt materialisti, li se opun in toate domeniile. Unul dintre motivele pentru care W56 se afla aici este pentru a le tine in frau pe aceste creaturi lipsite de scrupule, pe care ii mai numesc "cei ce se inchina in fata stiintei". Iar cea mai mare ingrijorare a lor este ca noi, oamenii, am putea urma aceeasi cale precum cea a extraterestrilor "contrari". Pentru extraterestrii W56 coeziunea, prietenia, loialitatea si alte aspecte asemanatoare nu sunt doar niste concepte abstracte, ci mai degraba o entitate vie pe care ei o numeau "UREDA". Iar pentru ei, aceasta energie este un fel de combustibil, un fel de forta motrice pentru toate instrumentele lor. Ei le-au explicat ca sentimentul de prietenie din care isi are sursa UREDA este atat de important, incat daca grupul lor nu si-ar fi pastrat un inalt nivel de armonie sau daca grupul lor s-ar fi dezmembrat, ar fi cazut ei insisi victime ale extraterestrilor "contrari", care ar fi putut atunci sa le distruga bazele.

Dar acesta nu era singurul motiv pentru a fi prieteni. Extraterestrii W56 le-au mai spus ca iubirea complet dezinteresata, cat si moralitatea, respectul si altruismul ar trebui sa calauzeasca fiecare gand si fiecare actiune. Ei spuneau ca aceste valori sunt esentiale pentru a asigura un progres evolutiv lipsit de pericole si sanatos. Si este lectia pe care umanitatea trebuie sa o puna in practica daca vrea sa evite riscul unei autodistrugeri teribile. Chiar si cel mai mic gand de a face rau este de neconceput pentru extraterestrii W56, iar simtul etic, moral prevaleaza in fiecare actiune a lor, in fiecare gest al lor, in fiecare gand al lor.

Conform martorilor oculari, aparitia OZN-urilor, fenomenele de teleportare si toate celelalte fenomene impresionante care au aparut, nu au fost totusi motivul real pentru care aceste fiinte se afla pe Pamant. Prietenii se autodenumeau "precursorii lumii spirituale". Este un motiv suficient de puternic pentru a-i pune pe ganduri pe cei care trag o linie groasa de demarcatie intre domeniul ufologiei si cel al spiritualitatii...! Esential este sa intelegem ca astazi descoperirile stiintifice trebuie sa cada pe planul secundar in favoarea dezvoltarii morale a umanitatii. Stiinta nu trebuie sa devina un scop in sine, caci, fara o constiinta morala, ea poate aduce nu numai "moartea sufletelor", ci chiar distrugerea civilizatiei actuale.

sursa spiridusi.ro


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.