Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Idei pentru manichiura colorata
2.329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Manichiura frantuzeasca, idei in tendinte
706 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tendinte in manichiura pentru sezonul rece
1.019 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa-ti faci o manichiura de efect cu oje Cupio
1.163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Noutatile in materie de manichiura pentru sezonul
177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Bianca
 
  Manichiura de toamna pe unghii scurte
225 vizite - 0 comentarii
adaugat de Bianca
 
  Manichiura pe unghii naturale cu oja semipermanenta
251 vizite - 0 comentarii
adaugat de Bianca
 
  Manichiura ombre
1.129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum realizezi o manichiura cu efect degrade ascuns?
486 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Manechiura cu strasuri
1.409 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Manichiura japoneza

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.06.2019  Adauga la favorite 1.059 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Daca va place aspectul unghiilor lungi, puternice, cu un pic de stralucire si fler feminin, sunteti gata pentru o manichiura japoneza. In multe orase s-au deschis saloane japoneze si femeile se bucura de aspectul unei manichiuri autentice japoneze. Ce este implicat in acest proces si cat de diferita e de manichiura traditionala sau standard?

Ca un standard de manichiura, procesul japonez incepe cu o taiere usoara si pilire a unghiilor, urmat de aplicarea de ulei pentru cuticule. Unghiile naturale sunt pilite scurt, astfel incat unghiile artificiale sa poate fi aplicate. Aceasta ar putea include o exfoliere astfel incat pielea si unghiile sa fie la fel de netede. Odata finalizat acest procedeu, veti beneficia de un masaj de relaxare cu uleiuri, care sunt de multe ori parfumate cu iasomie, lavanda, si alte flori. Acestea vor inmuia pielea de pe maini si vor relaxa muschii incordati.



Manichiura japoneza, un plus de feminitate



Unghiile artificiale sunt apoi aplicate folosind gel sau acril, si apoi arta unghiilor este aplicata dupa ce unghiile s-au uscat si s-au intarit. De obicei, aceasta arta se face pe fiecare unghie si poate include caligrafie japoneza, bijuterii si pietre pretioase, paiete, pietre, sau orice alta alegere in functie de salon.

Multi profesionisti in manichiura japoneza sunt instruiti in tehnici de pictura astfel incat sa puteti avea orice tip de aplicatii pe unghii , inclusiv initialele dvs., o floare, si asa mai departe. Unii sunt chiar priceputi in aplicare Nail Art 3D, astfel incat extensiile de unghii arata ca si cum ar pluti in aer. Adaugand unele bijuterii sau pietre va va oferi un aspect frumos si feminin.

Pentru cele care prefera, puteti obtine, de asemenea, o manichiura japoneza fara arta, si incluzand doar masaj, si alte servicii. Acest proces va include de obicei o culoare lucioasa de unghii roz, astfel unghiile tale arata feminin si stralucitor.





Manichiura japoneza, un plus de feminitate



O manichiura japoneza este o alegere excelenta daca doriti un masaj usor al mainii, impreuna cu procesul de manichiura si unghiile vor arata ca o fantezie si cat mai feminin cu putinta. Ati putea incerca o manichiura japoneza, daca aveti un eveniment special , cum ar fi o petrecere de nunta sau de gradina sau o aniversare speciala. Cercetati caligrafia japoneza sau adresati-va profesionistilor si alegeti ceva special.

Nu fiecare oras are un salon japonez, dar daca veti calatori in aceasta vara, verificati in New York, Los Angeles, Chicago, si Londra. Ele pot avea mai multe optiuni si puteti gasi un salon japonez in timp ce calatoriti.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.