Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Machiaj Smokey Eyes in nuante de mov
2.780 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Cum faci un smokey eye daca esti incepator
1.352 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Cum sa obtii sprancene mai groase
1.758 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Manichiura ombre
1.129 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Daca te-ai SATURAT de dezordine
210 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trucuri de make up pentru gene lungi
1.564 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Make-Up la minut
1.380 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Cum sa obtii linia perfecta de tus
1.302 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa pregatesti parul pentru un stil ondulat
71 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum dam forma barbii
1.505 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Cum sa obtii smokey eyes perfecti

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.06.2019  Adauga la favorite 550 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ochii fumurii sunt in mare voga si nu dau semne sa se demodeze. Iata cativa pasi prin care sa obtii ochii fumurii perfecti. Cheia este o acoperire corespunzatoare. Asigura-te ca amesteci culorile bine si sa le unesti pentru un efect perfect. De asemenea, este important sa imperechezi culurile de baza deschise cu cele inchise. Un amestec bun include: baza aurie deschisa, cu o culoare inchisa deasupra, baza sampanie cu albastru stralucitor si piersica cu nuante de verde.

Cum sa faci:

Pregateste pleoapa. Cheia este sa nu se topeasca culorile de-a lungul zilei, astfel ca va trebui sa le pastrezi neuleioase. Pentru asta, e nevoie sa aplici o baza, inainte sa treci la pasul urmator.
Aplica dermatograful. Daca mergi pe un negru tipic, maro sau gri, aplica un dermatograf din aceasta paleta de culori, deasupra pleoapei, desenand linia subtire prin aplicarea a trei puncte pentru precizie, pe care apoi le unesti. Daca optezi pentru culori mai tari, trebuie sa sti ca violetul face niste ochi fumurii superbi.
Aplica culoarea pe pleoapa superioara. Pentru culoarea de pe pleoapa superioara, vei folosi un creion pentru ca e mai usor. Odata ce linia e desenata, imprastie culoarea cu degetul. Poti sa aplici putin fard pentru un efect fumuriu.
Aplica culoarea de baza iluminatoare. Din nou, cheia pentru smokey eyes perfecti este potrivirea culorilor, adica o baza deschisa la culoarea cu o nuanta mai inchisa. Aplica pe ploapa, pana la osul sprancenelor o culoare deschisa, cremoasa.
Uneste culorile. Acum ca ai baza si dermatograful, e timpul sa dai efectul fumuriu. Ai nevoie de un fard inchis la culoare. Folosetse o pensula inmuiata in culoare la linia genelor. Asigura-te ca aplici culoarea in asa fel incat dermatograful sa nu mai fi
Verifica-ti machiajul. Asigura-te ca ambii ochi sunt la fel si nu ai ratat nimic.
Termina cu aplicarea rimelului. Daca nu ai genele lungi, naturale, atunci curbeaza-le cu aparatul inainte, apoi aplica mascara.


Sfaturi:
Aminteste-ti sa iti pastrezi buzele nude. Cand aplici un machiaj puternic, de exemplu ochi fumurii sau ruj rosu, pune accentul doar pe una dimntre ele, nupe ambele, pentru ca devine prea strident si nu vei vrea s aarati ca un clovn.
Pentru putin amuzament, incearca mascaar albastra sau verde. Iti va scoate ochii in evidenta.
Linerul nu trebuie sa fie neaparat creion. Expertii in machij spun ca fardul poate tine locul drermatografului. Pentru asta, ia o pensula umezeste-o, apoi inmoai-o in fard. Asta iti va oferi o linie precisa. Poti sa folosesti nuanteel inchisa si fara sa uzi pensula. Oricum, linia e necesar apentru ochi fumurii.
ce ai nevoie:
baza
2 farduri: unul deschis, altul inchis
dermatograf
pensula de machiaj
Mascara


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.