Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sanatatea mintii -
118 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vinetele - Izvor de vitamine
620 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Urzica - indicata in cazul bolilor de rinichi
1.242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eroziunea smaltului dentar
747 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remedii naturale pentru artrita
331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CE INSEAMNA INSUFICIENTA RESPIRATORIE?
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poliartrita reumatoida
1.245 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doar 2 ingrediente! Bautura de ardere a grasimilor!
224 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plantele amare purifica organismul
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 alimente booster pentru creier si memorie.
109 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

LASERTERAPIE

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 06.09.2019  Adauga la favorite 757 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Laserterapia – terapie noninvaziva si stimulativa

Probabil ca ai auzit deja de utilizarea laserului in chirurgie si microchirurgie pentru cauterizarea sau eliminarea unor tesuturi bolnave. Denumirea revolutionarului LASER vine de la initialele expresiei engleze ce spune ca este o emisie stimulata de radiatie luminoasa amplificata (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation).

Radiatia luminoasa folosita in medicina este de mare intensitate, insa LASERTERAPIA utilizata in cabinetele de fizioterapie este o procedura terapeutica noninvaziva, in care radiatia laser este de intensitate scazuta si stimulativa.

Laserterapia te scapa de afectiuni musculare si articulare.

Cand intensitatea radiatiei laser este de joasa frecventa vorbim de Laserterapie, metoda care stimuleaza eficient tesuturile pe care se aplica.

Laserterapia s-a dezvoltat intens in ulimele decenii, cand i-au fost dedicate multe studii stiintifice si investitii substantiale. Si nu fara motiv. Eficienta laserului terapeutic, de joasa putere sau laser noninvaziv este dovedita prin zeci de studii stiintifice: eliminarea durerilor, relaxarea si decontractura musculara, drenaj veno-limfatic prin vasodilatatie si biostimularea tesuturilor si a proceselor biologice.

Cu alte cuvinte, laserterapia se recomanda tuturor celor care sufera de dureri reumatismale (spondiloza, lombosciatica, hernie de disc, toate tipurile de artroze, incluziv ale degetelor mainii si altele), dupa traumatisme osoase si musculare (fracturi, entorse, contuzii, intinderi sau rupturi), dupa artroscopia de genunchi, afectiuni neurologice periferice (nevralgii, pareze faciale), inflamatii si dureri de dinti, cicatrici vicioase, aderente, fibroze etc.

Laserterapia – doar recomandata si efectuata de specialisti

In Laserterapie, unda laser de putere si intensitate scazuta este utilizata in mod corespunzator de catre un specialist. In aceste conditii laserterapia nu prezinta nici un risc pentru pacient sau pentru terapeuti.

Laserterapia este contraindicata gravidelor, persoanelor cu boli vasculare sau cu tesuturi ischemice (se pot necroza tesuturile), cu pacemaker cardiac sau ganglioni simptomatici. Mai mult, laserterapia este intezisa in zone injectate recent cu steroizi, in zone suspectate ca ar contine tesuturi canceroase, in zone cu hemoragii active sau rani deschise, pe gat (in regiunea tiroida sau a sinusului carotid), piept (nervul vagus sau regiunea cardiaca a toracelui) sau in zona ochilor.

Laserterapia controlata de specialist nu depaseste 500 mW si are un efect stimulator excelent asupra substratului biologic pe care se aplica. Frecventa si durata tratamentului poate varia ca sa se obtina efectul dorit de pacient, la recomandarea medicului si terapeutului. Desi durata unei sedinte este de cateva minute, efectul este simtit in timp foarte scurt.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.