Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sfaturile medicului pediatru
945 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa cu menta
820 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Apa cu rozmarin
791 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Antibioticul natural-care ne apara de viroze.
87 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scapa de pietrele la rinichi
1.358 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Macesul - Trandafirul sanatatii
1.576 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bobornicul
922 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zeama de varza
878 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Isopul, o planta cu puteri miraculoase
1.974 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pregateste-te de sezonul rece!
555 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Macesele - Leacul suprem al iernii

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.11.2019  Adauga la favorite 517 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Macesele - Leacul suprem al iernii, Preparate si mod de utilizare al acestora
Macesul este o adevarata planta panaceu. Cu greu poti gasi o afectiune indiferenta la actiunea nenumaratelor principii active pe care le contine aceasta. Din primele zile de viata si pana la adanci batranete, macesele ar trebui sa ne insoteasca in permanenta. Am fi cu mult mai sanatosi si mai fericiti. Invaluita in legende si ajunsa astazi obiect de studiu a nenumarate colective de cercetare din lumea intreaga, intrand in compozitia a mereu mai multor produs farmaceutice, aceasta planta-minune nu conteneste sa ne uimeasca cu efectele ei aproape miraculoase si cu gustul minunat al ceaiului, vinului, dulcetii, sosurilor sau a supei de macese. Planta salbatica, dar si decorativa, aliment delicios, dar, inainte de toate, un medicament de exceptie, merita sa ne luam ragazul sa aflam mai multe despre maces.
Vindecarea bazata pe remedii naturiste, tratamente la domiciliu si masuri privind stilul de viata este mult mai blanda si mai practica decat administrarea unor medicatii drastice.
Se spune ca informatia inseamna putere. Atunci cand se ajunge la boala, nu ma indoiesc de faptul ca cei care inteleg ce anume este in neregula cu ei, care stiu ce trebuie facut pentru a le veni in ajutor si au taria de a face ei insisi ceva in ceea ce ii priveste au parcurs deja jumatate din drumul spre insanatosire.
Cum va puteti alina durerea fara medicamente? Ce alimente puteti manca pentru a va reduce colesterolul? Ce puteti lua ca sa adormiti, daca suferiti de insomnie?
La aceste intrebari si la multe altele Leacuri&Sfaturi Despre Sanatate va ofera raspunsuri complete, usor de pus in practica si in care va puteti increde.
Simt o reala placere sa impartasim impreuna aceste informatii, punand la dispozitia oricui aceste informatii, punand la dispozitia oricui cele mai bune leacuri si sfaturi acolo unde si cand este nevoie de ele.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.