Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Droguri inteligente:
178 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Droguri inteligente
16 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pastila istorica : Ce a fost Blocul Rasaritean?
119 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradis sau uitare - Proiectul Venus (subtitrat)
1.692 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Despre telepatie
711 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Proiectul „Marea Britanie"
493 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Proiectul 10-10-10 - Pastila Sau Perceptie
754 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sezatoare populara in satul Tusa
1.354 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Proiectul Montauk – Cronicile calatoriilor in timp
738 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce este clarviziunea?
807 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Proiectul 10-10-10 - Pastila sau perceptie.

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.01.2020  Adauga la favorite 260 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Project 10-10-10: Pill or Perception, in regia lui Darren Manden si Theresa Grainger, este un documentar provocator si in mod cert neconventional, lansat in toamna anului 2011, care redeschide controversa generata de conceptiile holistice aplicate in medicina umana si in practica spirituala, desigur, reliefand, prin interviuri dinamice si inspirate, corelatia dintre minte si trup, respingand teoria subversiva a predeterminarii genetice si reiterand, daca mai era nevoie, necesitatea stringenta a abandonarii paradigmei chimico-farmaceutice actuale in "tratarea" starii de boala, in favoarea unei educatii timpurii privind efectele complexe ale mediului social si ale perceptiilor noastre asupra mediului, in mentinerea starii de sanatate pe termen lung.

Printre personalitatile intervievate de realizatorii acestui excelent documentar neozeelandez veti avea placerea sa redescoperiti cunostinte mai vechi ca dr. Bruce H. Lipton sau dr. Joe Dispenza, dar si pe multi alti profesionisti ai domeniului, care dovedesc ca au ceva concret de spus, contrar litaniilor propagandei medico-farmaceutice: Robin Kelly, Pat Armitstead, Daniel Astinotti , Dana Bilbe, John Francis, Theresa Grainger, Rob McIntyre, Richard Moat, Deborah Murtagh, Don Kaimi Pilipovich si Camillia Temple.



Nu este greu de concluzionat, de catre orice persoana cu un strop de buna credinta, ca medicina alopata actuala reprezinta un esec total, daca ar fi sa ne referim numai la boala canceroasa si la statisticile ingrozitoare care sustin ca jumatate dintre femei si doua treimi dintre barbati sunt afectati de ea.


Medicina alopata a devenit una dintre laturile inchizitiei stiintifice, fiindca refuza cu obstinatie sa accepte solutii alternative, desi chimizarea farmaceutica s-a dovedit a fi o inventie criminala si, mai ales, toate teoriile geneticii, care pareau sa dea un lustru academic practicii medicale, s-au prabusit in fata dovezilor tot mai concludente ale epigeneticii.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.