Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa faci sa iti creasca unghiile mai repede
1.306 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum ne taiaem unghiile
1.346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa impachetezi ca un profesionist
1.203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Cum taiem in joaca unghiile copiilor,in joaca
1.211 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci poze mai bune cu camera
275 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce sa faci pentru ca unghiile tale sa creasca mai repede
1.744 vizite - 0 comentarii
adaugat de Georgyana87
 
  Cum iti faci manechiura
1.386 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci un imprimeu
1.016 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa tai unghiile pisicii
144 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum iti faci pantofii impermeabili?
453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

CUM SA FACI UNGHIILE CA UN PROFESIONIST

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.01.2020  Adauga la favorite 461 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Manichiura este o procedura foarte importanta pentru fetele care doresc sa arate uluitoare. Mainile sunt de obicei unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observa si unghiile trebuie curatate si pictate proaspat. Veti gasi o multime de idei despre cum sa faceti diferite modele de manichiura la domiciliu fara a petrece ore la salonul de unghii. Aceste idei sunt foarte usoare si va vor economisi multi bani.

Impartasim un secret despre cum sa faci o manichiura franceza perfecta folosind un ajutor de banda. Acoperiti cuiele cu varfurile de baza si lasati-le sa se usuce. Dupa aceea, luati o bucata de ajutor de banda si lipiti marginea rotunjita pe unghii. Vopseste varful cu un lac de unghii alb. O idee mai interesanta este o manichiura franceza colorata. Consultati tutorialul!

Urmatoarea idee grozava este manichiura cu peel-off, care va va permite sa indepartati cu usurinta polishul de luciu glitter. Folositi adezivul PVA ca strat de baza si lasati-l sa se usuce. Acoperiti cu unghii sclipitoare. Urmatoarea idee este destul de surprinzatoare, dar puteti folosi atei dentare pentru a face design manichiura dezbracat. Purtati-va pur si simplu degetul cu ata dentara si acopera-l cu unghiile dorite. Iata modul de a trata lustruitul de unghii grozav - fixati-l pur si simplu cu o stralucire frumoasa de culoare potrivita! Daca nu va indepartati, indepartati-o cu otet amestecat cu lamaie.

Trebuie sa aveti intotdeauna grija de unghiile dvs. si sa utilizati uleiuri hidratante si proceduri diferite pentru a le face mai puternice. In plus, nu uitati sa purtati manusi de spalat vase in bucatarie. Am pregatit un truc usor pentru a-ti face unghiile mult mai sanatoase. Intr-un castron, topiti o ceara utilizand un cuptor cu microunde. Lasati ceara sa se raceasca putin si puneti degetele inauntru cateva secunde si dupa aceea puneti degetele intr-un castron cu apa rece. Repetati in timpul saptamanii si bucurati-va de rezultate.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.