Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Devin un om in toata firea (SUA 2009) Comedie
2.565 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Bran Nue Dae (SUA 2009)Comedie muzicala
1.728 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.165 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Kelly & Cal (SUA 2014 ) Comedie
1.029 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alta femeie (SUA 2009) Comedie,Romantic
2.043 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fire de iarba (SUA 2009) / Comedie
2.152 vizite - 0 comentarii
adaugat de emil
 
  Orasul despartirilor (SUA 2009) Comedie,Dragoste
1.886 vizite - 0 comentarii
adaugat de marco
 
  Undeva (SUA 2010) Comedie
1.136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baieti Rai 2 (SUA 2003) Actiune,Comedie
3.381 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  Doisprezece Barbati de Craciun (SUA 2009) Comedie
1.706 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

O noapte la muzeu 2 (SUA 2009) Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.02.2020  Adauga la favorite 258 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
(2009)
Nota IMDB: 6.0
Regia
Shawn Levy
S-a lasat noaptea peste Institutul Smithsonian din Washington, DC. Ghizii au plecat acasa, luminile au fost stinse, elevii sunt inveliti in paturile lor... si, totusi, ceva incredibil se pregateste cand fostul paznic de noapte Larry Daley (Ben Stiller) se trezeste atras in cea mai mare si uluitoare aventura in care istoria prinde viata. In a doua parte a povestii Night at the Museum, Larry se confrunta cu o lupta atat de eroica, incat nu se putea desfasura decat pe coridoarele celui mai mare muzeu din lume. Acum, Larry trebuie sa incerce sa-si salveze fostii prieteni neinsufletiti de la ce ar putea fi ultima infruntare dintre splendorile de la Smithsonian, care, de la faimoasele picturi de pe pereti pana la navele spatiale de pe holuri, au brusc o constiinta a lor.
In primul film turnat vreodata in complexul Smithsonian, distractia incepe cand Larry lasa in urma slujba modesta de paznic de muzee pentru a deveni un cautat inventator de produse info-comerciale Dispozitive Daley. Pare sa aiba totul, dar ceva in viata lui lipseste, ceva ce-l atrage inapoi, o veche obsesie, Muzeul de Istorie Naturala, unde a trait candva o noapte magica, unica in viata. Acolo, face o descoperire nelinistitoare. Exponatele sale preferate, cei mai buni prieteni ai sai, au fost etichetate ca fiind expirate. Ambalate in lazi, acestea asteapta sa fie transportate in marea arhiva de la Smithsonian.
Soarta lor este necunoscuta - asta, pana cand Larry primeste un apel de ajutor de la cowboy-ul in miniatura, Jedediah (Owen Wilson), care-l informeaza de un dezastru iminent. Se pare ca noii veniti au trezit la viata noile descoperiri, inclusiv pe regele egiptean Kahmunrah (Hank Azaria), care e in toane foarte proaste dupa un somn de 3000 de ani. Acum, el si trei dintre cei mai atroce tirani - si anume Ivan cel Groaznic (Christopher Guest), Napoleon Bonaparte (Alain Chabat) si Al Capone (Jon Bernthal) - comploteaza sa puna stapanire pe muzeu (si apoi pe glob), dezlantuind Armata Infernului.
Grabindu-se spre capitala natiunii, Larry este in mod clar depasit de situatie. Dar are niste prieteni noi impresionanti - de la stralucitul Albert Einstein, la cinstitul Abe Lincoln, pana la singurul exponat care-i taie respiratia - irezistibila Amelia Earhart (Amy Adams), care-l incurajeaza pe Larry sa-si redescopere simtul pentru distractie si aventura. Impreuna cu vechii sai prieteni, dintre care Teddy Roosevelt (Robin Williams), Octavian (Steve Coogan), Sacajawea (Mizuo Peck), Attila, Hunul (Patrick Gallagher) si oamenii de Neanderthal - Larry nu se va da inapoi de la nimic pentru a-si recastiga prietenii si a restabili ordinea la National Mall, de la Memorialul Lincoln pana la Muzeul Spatial, inainte de venirea zorilor.
Distributia

Ben Stiller
Larry Daley

Amy Adams
Amelia Earhart

Robin Williams
Teddy Roosevelt

Owen Wilson
Jedediah

Joe Jonas
Cherub #2

Jonah Hill
Smithsonian

Jay Baruchel
Joey Motorola

Ed Helms


Jon Bernthal
Al Capone

Eugene Levy
Einstein

Rami Malek
Ahkmenrah


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.