Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Castelul Gripsholm-Suedia
480 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cetatea Bohus-Suedia
539 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Wawel-Cracovua
673 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Bratislava
728 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Edinburgh
635 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Pena, Portugalia
310 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul d'Usse
2.332 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Karlskrona -Suedia
783 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castelul Blois
2.038 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Top 10 locuri de vizitat in Slovacia - Ghid de calatorie
144 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

. Castelul Malmohus -Suediei,

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.02.2020  Adauga la favorite 167 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Castelul Malmohus, este cel mai vechi castel renascentist al Suediei, reprezentand totodata si cea mai renumita atractie turistica din Malmo. Initial, Malmohus a fost construit ca o mica cetate in anul 1434 de regele Eric de Promerania, fiind distrus in urma rebeliunii Skane; a fost reconstruit apoi de regele Cristian al III-lea, insa rezultatele acelor eforturi nu le mai putem vedea intrucat incendiul din 1870 a distrus mare parte din cladirile anexe, ramanand in picioare doar cladirea principala si cele doua turnuri cu arme. Dupa acest mare incediu Castelul Malmohus a fost restaurat in anul 1930 si adus la forma pe care o regasim si astazi.

Daca ajungeti la Castelul Malmohus (si trebuie sa ajungeti atunci cand va aflati in Malmo), aveti posibilitatea sa vizitati de asemenea si Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie si Acvariul Tropicarium aflate in incinta castelului. Veti gasi astfel o combinatie interesanta intre nou si vechi, intre camerele ce adapostesc costume, arme si tapiterii din secolele trecute si cele in care se poate gasi o expozitie de fotografie ce reprezinta ipostaze amuzante ale tatilor suedezi impreuna cu princhindeii lor.

Cea mai mare bucurie o reprezinta insa expozitia de vietati exotice, de la pestii multicolori (inclusiv specia lui Nemo, daca stiti povestea celebrului pestisor auriu) la iguanele camuflate printre liane. Va doriti o provocare pentru a va testa acuitatea vizuala? Incercati sa descoperiti animalele care incearca sa se ascunda de ochii curiosilor turisti!

Pretul unui bilet de intrare la Castelul Malmohus este de aproximativ 5 euro/ persoana, copii avand intrare gratuita; intrarea include si o vizita la Muzeul Tehnic precum si o plimbare la vechea moara de vant suedeza. Recomandam tuturor sa ajunga aici – pretul este modic iar atractiile sunt dintre cele mai diverse.

Adresa Castelului Malmohus este Malmohusvagen 6, 211 18 Malmo.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.