Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Smart Film, folie transparent opaca Sun Leader
802 vizite - 0 comentarii
adaugat de Sun Leader
 
  Creare site web
1.379 vizite - 0 comentarii
adaugat de crearesiteweb
 
  Robotul Atlas, The Next Generation
1.130 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  8 sfaturi de securitate Android pentru IT-ul corporate
1.329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Monitorul Samsung SE370
1.420 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Corel Draw tutorial - Palm tree
1.629 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Philips 4K UltraClear UHD
1.489 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sapte lucruri pe care le poti face cu tabletele vechi
1.771 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se stinge calculatorul mai repede
1.223 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tutoriale video Java nr 27
1.113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Tehnologie-IT
 

 

Terase inovative cu pergole mobile Sun Leader

 
 
 
 
 
Adaugat de Sun Leader 27.03.2020  Adauga la favorite 744 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Nu mai lasa vremea sa-ti afecteze clientii. Profita de solutiile care iti usureaza munca pe terasa si iti ofera protectia si confortul dorit.

Cine suntem noi?
Sun Leader - Pergole Retractabile ofera suport in proiectarea, livrarea si montarea tuturor solutiilor dedicate reamenajarii teraselor exterioare, antreurilor catre cladiri, teraselor legate de cladiri, teraselor interioare si restaurantelor in aer liber.
https://www.pergole-retractabile.ro/p...

Sun Leader - Pergole retractabile automatizate cu structura de aluminiu si membrana PVC, inchideri din sticla securizata manuale sau automatizate, sisteme de umbrire Zipscreen, Decking pardoseala exterioara din lemn termotratat si WPC cu plastic, mobilier si incalzire pentru terase. Colaborand cu noi, veti avea satisfactia unor produse bine realizate si unor servicii ireprosabile de Proiectare Gratuita, Montaj si Livrare incluse in pretul propus, Mentenanta periodica, si nu numai. Protectia, confortul si relaxarea pot fi, prin doar cativa pasi, si ale dumneavoastra.
Pergola retractabila din aluminiu cu acoperis retractabil.
Pergolele retractabile 4seasons sunt copertine retractabile care se deschid si inchid protejand spatiul pe care este destinat sa-l acopere impotriva capriciilor vremii in toate cele patru anotimpuri.

O inovatie in industria inchiderilor cu sticla! Inchiderile cu sticla glisanta pentru terase si balcoane sticla este pliabila si exista nenumarate posibilitati de glisare si pliere.

https://www.pergole-retractabile.ro/a...

Inchideri din sticla - inchideri din sticla tip panorama.
Sisteme de inchidere terasa cu sticla glisanta pentru terase si restaurante, cu sau fara rama, etansare perfecta si eficienta termica cu sticla securizata. Aceste inchideri din sticla electrice de tip panorama se vor transforma din perete de sticla in balustrada de sticla atunci cand apesi pe butonul telecomenzii.
sisteme elegante cu inchidere din sticla automatizata cu actionare din telecomanda foate utile pentru terase atunci cand e frig ploua sau bate vantul.

Sistemul de umbrire zipscreen completeaza pergola retractabila si asigura umbrirea terasei in mod eficient! Sistem zipscreen pentru umbrirea terasei - sun leader este dintr-un material textil perforat ce umbreste terasa si pastreaza intimitatea.

Iti doresti o terasa de lemn? Oferim montaj pentru pardoseala exterioara incalzita, din materiale ecologice si durabile. Decking-ul nostru pentru terasa se potriveste oricarui restaurant, hotel, chiar si pentru piscina, balcon sau o terasa comerciala de dimensiuni mari. Deck din lemn termotratat de frasin si decking WPC cu lemn si mase plastice.
www.pergole-retractabile.ro
https://www.pergole-retractabile.ro/


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.