Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  5 alimente pentru sanatatea ochilor
131 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente Probiotice
205 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8 Nutrienti pentru creie
325 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente care refac mucoasa intestinala
104 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimente care refac mucoasa intestinala
79 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele mai proaste alimente pentru ficat (gras).
203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lista cu cele mai toxice alimente
101 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  100 de alimente fara calorii
1.769 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dr. Mihaela Bilic: cele mai bune sfaturi de slabire
194 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce sunt grasimile mononesaturate?
540 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Cele mai bune alimente cu calorii negative

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.08.2020  Adauga la favorite 432 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
1. Sparanghelul
Numeroase legume intra in categoria de alimente cu calorii negative
Sparanghelul se numara printre putinele alimente cu calorii negative pe care le avem la dispozitie. In plus, acesta are un efect diuretic foarte benefic pentru organism. Fie ca il consumi proaspat sau conservat, la gratar sau fiert, sparanghelul ofera numeroase avantaje.

Evita insa sa prajesti sparanghelul sau sa il combini cu unt sau sosuri. Daca gatesti aceasta leguma astfel, ii vei altera proprietatile benefice. Ca sa profiti la maxim de beneficiile sparanghelului, consuma-l fiert.

2. Vinetele
Vinetele reprezinta un alt aliment cu calorii negative care poate fi gatit la gratar sau facut piure. Combina-le cu peste si carne, astfel incat sa obtii preparate delicioase, hranitoare si sarace in grasimi. Vinetele au un gust savuros si sunt mult mai sanatoase decat carnea procesata.

3. Rosiile cherry
Incluse deseori in salate, rosiile cherry au proprietati foarte interesante. De pilda, acestea au un continut de zahar mult mai scazut decat rosiile clasice. Mai mult, rosiile cherry sunt bogate in vitamine si se inscriu in categoria alimentelor cu calorii negative. Datorita acestor beneficii, nu ezita sa incluzi rosiile cherry in diverse salate.

4. Sfecla
Si sfecla intra in categoria de alimente cu calorii negative
Si sfecla intra in categoria de alimente cu calorii negative, putand fi inclusa in salate si sucuri impreuna cu alte fructe si legume. Poti consuma sfecla fie cruda, fie gatita.

O alta optiune este sa combini sfecla cu legume precum prazul si morcovii pentru a prepara un piure. Indiferent de varianta aleasa, vei obtine un preparat sanatos, sarac in calorii si cu numeroase beneficii pentru sanatate.

5. Broccoli
Broccoli reprezinta una dintre cele mai delicioase legume disponibile. Cel mai bine este sa il fierbi, astfel incat sa ii conservi toti nutrientii, fara a-i creste continutul de grasime. Poti, de asemenea, sa gatesti broccoli la gratar si sa-l combini cu fructe deshidratate, fructe uscate, susan sau mirodenii.

6. Morcovii
Morcovii se numara printre putinele alimente cu calorii negative disponibile
Morcovii reprezinta, probabil, cel mai delicios si versatil aliment cu calorii negative. Poti sa-i razi si sa ii combini cu suc de portocale si de grepfrut pentru a obtine o bautura detoxifianta.

Aceasta leguma stimuleaza productia de beta-caroten a organismului, o vitamina ce accelereaza productia de melanina. In plus, morcovii sunt ideali pentru a oferi protectie pielii.

Te sfatuim sa citesti si: Arde 300 de calorii cu doua exercitii simple!

7. Anghinarele
Alimentele cu calorii negative ca anghinarele te ajuta sa pierzi in greutate
Anghinarele sunt delicioase daca le consumam crude, asezonate cu vinegreta proaspata, sau fierte cu putin ulei de masline. Poti chiar achizitiona inimi de anghinare conservate.

Aceasta leguma este unul dintre cele mai echilibrate alimente cu calorii negative, putand reduce nivelul de trigliceride din sange. Din acest motiv, anghinarele reprezinta un aliat de nadejde in lupta impotriva colesterolului „rau" (LDL) si pot creste nivelul de colesterol „bun" (HDL).
https://www.youtube.com/watch?v=bTSw_N-iOYQ


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.