Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  ...Hipnoza este o stare a mintii
1.721 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Trambulina si hipnoza
2.561 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  5 + 5 = 12 (in stare de hipnoza)
1.573 vizite - 0 comentarii
adaugat de dali
 
  Comunism pe Burta Goala - ep.13 Violenta cozii
1.276 vizite - 0 comentarii
adaugat de escortgu
 
  Esecuri fara egal 1
1.306 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Fata cu picioare electrice
7.764 vizite - 0 comentarii
adaugat de elba
 
  Tanti...mi-a crescut o mana la....picior
1.160 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Un "magician" smecher
1.595 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
00:34
  Razbunarea timpului pirdutt
1.397 vizite - 0 comentarii
adaugat de Donciu
 
  Marea surpriza la nunta cuplului Chris si Leah
1.086 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Haioase >> Funny
 

 

Hipnoza si publicitatea

 
 
 
 
 
Adaugat de kafka 08.11.2011  Adauga la favorite 1.783 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (2 voturi )
   
 
Cum functioneaza hipnoza?

Atata timp cat exista fiinte umane,exista si hipnozaOamenii intra in fiecare zi in aceasta stare naturala a mintii,in mod inconstient.Este pur si simplu ceva normal.

De exemplu,daca ai urmarit o emisiune TV sau un film ce te-a captivat,ai fost probabil in hipnoza.Aceasta stare de hipnoza ne face sa nu auzim cand suntem chemati la masa a treia oara,de exemplu pentru ca urmarim cu sufletul la gura meciul.

Creatorii de publicitate inteleg si folosesc aceste principii hipnotice in reclamele TV.Odata ce suntem captivati de emisiunea preferata,primim sugestiile de a cumpara anumite produse prin intermediul reclamelor.

Un alt exemplu de stare naturala de hipnoza este atunci cand suntem la volan si conducem masina gandindu-ne la altceva iar de multe ori ne surprindem ca am trecut deja de intersectia unde trebuia sa schimbam directia de mers.

Definitia data de Departamentul de Educatie al SUA are 2 parti :

Ocolirea factorului critic al mintii constiente
Stabilirea gandirii selective acceptate
“Ocolirea factorului critic al mintii constiente" inseamna sa ne eliberam de credintele ce ne limiteaza intr-un anumit domeniu.De exemplu,utilizarea hipnozei pentru crearea anesteziei a fost acceptata de Asociatia Medicala Americana in 1958.

Acest lucru a fost demonstrat si apoi acceptat in practica medicala.Insa, daca o persoana este absolut convinsa si pastraza credinta ca mintea sa nu poate crea anestezie,acea persoana nu va putea obtine anestezia.Cu ajutorul hipnozei aceasta credinta limitatoare poate fi ocolita iar anestezia hipnotica poate fi foarte usor creata.

Cea de-a doua parte a definitiei,“stabilirea gandirii selective acceptate" se refera la procedura de ghidare a unei persoane in hipnoza folosind o inductie hipnotica.Stabilirea gandirii selective acceptate creaza o stare a mintii care ne da posibilitatea sa ocolim credintele actuale ce ne limiteaza (credinte pe care le-am primit in familie sau in societate),astfel incat sa acceptam credinte ce ne ofera abilitati noi.
Starea de hipnoza este starea optima pentru a realiza schimbarile dorite in viata noastraIn aceasta stare putem cu usurinta sa ne eliberam de credintele si obiceiurile ce ne-au limitat pe parcursul vietii noastre si sa ne imbunatatim toate aspectele sale : fizic,emotional si spiritual.


Ai aflat asadar ca orice persoana poate intra in hipnoza, inclusiv tuTu ai intrat in hipnoza pe parcursul vietii tale de mii de ori.Ai facut acest lucru de fiecare data atunci cand “ai visat cu ochii deschisi" si ai ratat intersectia,ai intrat in hipnoza de fiecare data cand ai urmarit captivat o emisiune TV sau ai citit o carte pe care “n-o puteai lasa din mana", si ai urmat sugestii post hipnotice atunci cand ai preferat sa cumperi o anumita marca de produs pe care ai vazut-o de nenumarate ori in reclame (aici a functionat principiul reintaririi sugestiei prin repetare).


Acum poti folosi hipnoza pentru a-ti schimba viata in bineSuna astazi si afla daca hipnoza te poate ajuta.Noi suntem incantati sa raspundem intrebarilor tale despre hipnoza si despre serviciile noastre.


Favorite

 
 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.