Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  . Plante inmultite din frunze in apa, rezultate neastept
146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Medinilla magnifica
965 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru a creste usturoiul in sticle de apa,
331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru a creste usturoiul in sticle de apa
272 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu un prosop si apa, pot creste ceapa verde
668 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Floarea de ceara
804 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  De ce este bine sa pui apa minerala in pamantul florilor
763 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Liana de jad- Ingrijire
1.405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anthurium sau “floarea flamingo"
386 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  23 DE IDEI DIY GENIALE, PENTRU CASA SI GRADINA TA
225 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Casa si gradina
 

 

9 ierburi pe care le poti creste in apa mereu

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.03.2021  Adauga la favorite 330 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Daca aveti un borcan de sticla si aveti acces la apa proaspata, puteti creste o cantitate de ierburi in apa chiar pe pervazul ferestrei! In timp ce orice container de dimensiuni medii va functiona, Mason Jars sunt deosebit de dragute! Procedura de crestere pentru toate ierburile este aceeasi. Pur si simplu luati niste butasi sanatosi si proaspeti - Lasati doar doua seturi de frunze in partea de sus a fiecarei taieturi si indepartati restul de frunze. Apoi, scufundati butasii in cativa centimetri de apa curata.
Iata o lista cu astfel de plante.


1. Menta
Cultivati menta intr-un borcan si taiati putin pentru a face ceai de plante, ulei sau supa. De asemenea, va puteti bucura de parfumul dulce al acestei plante aromate Menta Pepper se descurca bine in ferestrele partial insorite sau umbrite.

2. Oregano
Puteti folosi oregano proaspat direct in sosuri de paste, supe si alte feluri de mancare sarate. Folositi doar o pereche de foarfece de bucatarie pentru a indeparta usor cateva frunze de pe tulpina. Oregano poate creste destul de mare, asa ca fii cu ochii pe planta ta.

3. Intelept
Sage are un parfum aromat, ceea ce il face o alegere populara in scopuri holistice. De asemenea, puteti folosi salvie cu oua, pui, miel sau ananas. Trageti cat aveti nevoie si adaugati-l la felul dvs. preferat. Salvie nu are nevoie de o tona de apa si ar trebui sa fie pastrat in lumina soarelui moderata

4. Busuioc
Aceasta planta italiana populara creste bine in apa si poate fi folosita in multe retete diferite, inclusiv sosuri si supe. Asigurati-va ca borcanul de busuioc primeste aproximativ 6-8 ore de lumina solara pe zi.

5. Stevia
Aceasta planta rezistenta prefera putin soarele, dar poate creste la fel de bine in zonele mai umbrite. Puteti folosi frunzele acestei plante pentru a va indulci ceaiul de cafea in mod natural! De asemenea, puteti crea o pulbere din frunze pentru a o folosi si ca indulcitor.

6. Cimbru
Cimbru este o planta versatila. Va inflori sau le puteti recolta inainte de a inflori, atarnati tulpinile pentru a usca frunzele si apoi indepartati frunzele pentru a le folosi la gatit. Cimbrul are nevoie de multa lumina solara, asa ca puneti aceste borcane intr-o fereastra luminoasa.

7. Rosemary
Aceasta planta aromata functioneaza bine in lumina soarelui sau in zonele partial umbrite. Cu toate acestea, va creste mai bine in lumina soarelui. Folositi-va culturile pentru a va condimenta felul de mancare preferat de pui!

8. Balsam de lamaie
Puteti folosi planta de balsam de lamaie pentru a crea un ceai de plante care ajuta la reducerea anxietatii, amelioreaza simptomele indigestiei si ajuta la usurarea somnului. Oferiti acestei plante multa lumina solara.

9. Arpagic
Acest membru al familiei de ceapa este foarte usor de cultivat si il puteti folosi intr-o tona de feluri de mancare. Asigurati-va ca aceasta planta are multa apa si lumina soarelui pentru cele mai bune rezultate de crestere.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.