Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  La vanatoare de soti (SUA 2008) Romantic,Dragoste 88 min
228 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.444 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Charles Chaplin -20 minute de dragoste (SUA 1914) 13 min
2.386 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragoste si alte crime (Serbia 2008) Comedie / 105 min
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Orice,numai dragoste sa nu fie (SUA 2005) Comedie 72 min
147 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zbarnitor (Korea de Sud 2008) Romantic / 98 minute
670 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Laura (SUA 1944)Thriller-Dragoste 88 min
1.318 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zumzetul (Korea 2008) Romantic / 98 minute
2.223 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Dragoste si...Politica (SUA 2011) Comedie / 87 min
845 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragoste in Aruba (Sua 2021) Comedie 120 min
462 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Amurg (SUA 2008) Dragoste 122 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.05.2021  Adauga la favorite 356 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.2
   
 
Twilight (2008

IMDB 5.2
Regia Catherine Hardwicke

Viata unei adolescente pe nume Bella ia o turnura diferita din momentul in care se muta in oraselul Forks-Washington, pentru a locui cu tatal ei. Initial totul i se pare deprimant, pentru ca trebuie sa se acomodeze cu noua locuinta si cu noii colegi, insa la scurt timp il intalneste pe misteriosul si seducatorul Edward Cullen.

Acesta se indragosteste de ea, insa are un mare secret de ascuns, care le pune in pericol relatia - el si familia lui sunt vampiri, care au renuntat totusi la vanatuloamenilor. Bella afla secretul lui, dar nu realizeaza ca isi risca viata continuand aceasta relatie. Totul se complica atunci cand dusmanii vampiri ai familiei Cullen apar si incearca s a o vaneze pe Bella. Va putea oare Edward sa o protejeze si sa se abtina el insusi de pofta pe care i-o provoaca mirosul ei? Daca Edward isi pierde capul pentru o clipa, Bella isi poate pierde viata.

Amurg este un roman despre vampiri pentru tineri, scris de autoarea Stephenie Meyer, fiind publicat pentru prima oara in SUA in 2005,iar in Romania in luna mai a anului 2008. Este prima carte din seria Amurg iar actiunea ne este prezentata prin prisma unei fete de 17 ani, care se muta din orasul Phoenix, Arizona in micul Forks, Washington. Aceasta isi pune viata in primejdie cand se indragosteste de un vampir, Edward Cullen.

Isabella „Bella" Swan se muta din seninul Phoenix, Arizona in innoratul Forks, Washington ca sa locuiasca cu tatal ei, Charlie. Ea se decide asupra acestui fapt pentru ca mama sa, Renee, sa poata calatori cu sotul ei, Phil Dwyer, care joaca intr-o liga minora de baseball. Nefiind niciodata o eleva prea populara, ea este surprinsa sa constate atentia de care se bucura la noua scoala si felul in care baietii intra in competitie pentru ea. Izbuteste sa se imprieteneasca chiar din prima zi cu un grup de studenti, insa atentia ei este atrasa de copiii adoptivi ai doctorului Cullen, cinci adolescenti stranii care formeaza micul lor grup in care aparent nimeni nu are acces, chiar daca amandoi se priveau reciproc insistent.

La ora de biologie, ea se aseaza langa Edward Cullen, iar el pare de-a dreptul dezgustat de ea, incercand dupa ora chiar sa-si schimbe cursurile pentru a o evita, lucru care o azvarle pe fata intr-o confuzie totala. Confuzia ei sporeste atunci cand Edward nu mai apare la scoala, si se transforma intr-o uluire totala in momentul in care el se intoarce, cu o atitudine total schimbata fata de ea. In momentul in care Edward ii salveaza viata, oprind un camion care era cat pe ce sa o striveasca, Bella realizeaza ca ceva este in neregula cu colegul ei. Dupa ce il pacaleste pe un prieten de familie, Jacob Black din tribul Quileute, facandu-l sa ii relateze o legenda locala, Bella banuieste ca Edward si familia sa sunt vampiri, dar nici acest lucru nu poate stopa atractia irezistibila pe care o simte fata de el. Ulterior, ea afla chiar de la Edward ca cei din familia Cullen au decis cu mult timp in urma sa se abtina de la sangele uman, apeland in schimb la sangele animalelor pentru a se hrani.

Nici lui Edward nu ii este indiferenta Bella, insa el e constient de pericolul permanent la care o expune de fiecare data cand se vad - pentru el, mireasma ei este de o suta de ori mai puternica decat a oricarui alt om, si este nevoit sa faca uz de toata puterea lui de stapanire pentru a nu-i face rau. Cu timpul insa, Edward necesita din ce in ce mai putin efort pentru a se stapani si relatia lor devine mai trainica.

Aparitia unui alt grup de vampiri azvarle insa totul in aer. James, liderul lor, surprins de protectia pe care familia Cullen o acorda Bellei, considera uciderea ei drept o provocare, si, prin urmare, incepe sa o vaneze. Bella este nevoita sa fuga din Forks impreuna cu Jasper si Alice, doi dintre fratii adoptivi ai lui Edward, si sa se ascunda intr-un hotel din Phoenix. Acolo, ea primeste un telefon de la James in care acesta ii spune ca o tine captiva pe mama ei, si ii cere sa se predea daca doreste ca aceasta sa traiasca. Bella soseste singura la studioul de dans unde se afla James, doar pentru a descoperi ca mama ei nici nu fusese luata prizoniera, si ca totul fusese o inselaciune. James incearca sa o ucida pe Bella, insa Edward, impreuna cu restul familiei, o salveaza. Odata ce realizeaza ca James a muscat-o de mana pe Bella, Edward suge veninul din trupul ei inainte ca acesta sa se raspandeasca si sa o transforme intr-un vampir. Reintorsi in Forks, Bella si Edward participa la balul de absolvire al liceului, unde fata isi exprima dorinta de a deveni vampir, dorinta pe care iubitul ei refuza sa i-o indeplineasca.
Distributia
Robert Pattinson Robert Pattinson Edward Cullen
Kristen Stewart Bella Swan
Taylor Lautner Jacob Black
Ashley Greene Alice Cullen
Kellan Lutz Emmett Cullen
Nikki Reed Rosalie
Cam Gigandet James
Anna Kendrick Jessica Stanley
Jackson Rathbone Jasper Hale


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.