Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cupluri iubitoare (SUA 1980) Comedie 97 min
226 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran au un copil (SUA 1932) Comedie / 20 min
6.313 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Ai tai, ai mei si ai nostri (SUA 1968) Comedie 89 min
965 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sotronul (SUA 1980) Aventuri Comedie 106 min
636 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charlie Chaplin - Emigrantul (SUA 1917) Comedie 20 min
4.068 vizite - 0 comentarii
adaugat de orlando
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Baruri Simple,femei singure (1984) Comedie,Drama 95 min
15 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sub centura (SUA 1980) Comedie,Actiune,Drama 90 min
1.009 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Micutii cei dragi (SUA 1980)Comedie 95 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.11.2021  Adauga la favorite 209 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
Little Darlings
Regia Ronald F. Maxwell
IMDB 6,5
Un grup de adolescente din Atlanta merg in tabara de vara si, fara ca adultii sa stie, doua dintre ele fac pariu pe care dintre ele isi va pierde prima virginitatea, toate fetele din tabara punand bani pe concurs. Fetele implicate in concurs sunt opuse si rivale: cinica, suspicioasa si saraca strazii Angel Bright (interpretata de Kristy McNichol) si naiva, capricioasa si romantica fata bogata Ferris Whitney (interpretata de Tatum O'Neal). Restul fetelor se impart in doua „echipe", fiecare inradacinandu-l pe Ferris sau Angel. Cele doua fete isi aleg apoi baietii cu care vor sa-si piarda virginitatea. Angel il vizeaza pe Randy, un baiat din tabara de peste lac, iar Ferris incearca sa-l seduca pe Gary Callahan, consilierul de tabara (mult mai in varsta).

Fetele se angajeaza, de asemenea, in comportamente tipice de tabara pentru adolescenti, cum ar fi lupte cu mancare si canta in jurul unui foc de tabara. Ambele fete descopera ca sexul nu este ceea ce credeau ca va fi. Ferris considera sexul ca dragoste si romantism si vin si flori si poezie. Ea isi imagineaza ca a fost maturata de Gary. Cand minte despre „a face dragoste" cu el, Gary are probleme pentru ca a facut sex cu un tanar de cincisprezece ani. Ea descopera ca sexul fizic poate avea consecinte urate. Atitudinea ei este acum mai intemeiata in realitate; ea a devenit mai mult ca un Inger intelept de strada.

Intre timp, Angel intelept de strada abordeaza aceeasi problema din cealalta parte si invata lectia opusa. Ea vede castigarea concursului ca pe un act pur biologic, „nu mare lucru" si „nimic", asa cum i-a spus mama ei. Dar cand incearca sa o faca cu Randy intr-o barca, devine confuza de sentimente infricosatoare pe care nu stia ca le are. Se comporta defensiv, de parca nu si-ar dori. Randy, acum si confuza, este incurajata de recalcitrarea ei si pleaca.

Angel vede ca sexul este mai mult decat o functie mecanica pe care o poate activa si opri in mod cinic. Implica sentimente, grija si dragoste. Sexul este important si ceva ce isi doreste profund. Cand Randy pleaca, ea protesteaza in lacrimi: „Dar imi place de tine!"

Ea il intalneste pe Randy cateva zile mai tarziu cu o atitudine mult imbunatatita - una mai apropiata de a lui Ferris. De data aceasta, ea acorda atentie, nu prezervativelor si imbracamintei, ci lui Randy si sentimentele ei fata de el. Asa cum il descrie romanul, „Toata frica si rezistenta ei s-au topit in timp ce se sarutau. In curand, ea nu a stiut cine atinge pe cine, doar ca a fost minunat si corect si bine".

Angel face sex in barca, dar nu le spune celorlalte fete. Ferris ramane virgina si minte despre o seara de pasiune romantica („Ne-am racit Chablis; intunericul ne-a invaluit").

In cele din urma, Ferris descopera ca sexul nu este doar o fantezie de poezie si flori si lumina lunii sau ceva dintr-un roman, ca aspectul biologic nu este neaparat romantic, in timp ce Angel descopera ca sexul biologic implica emotii puternice care o ating profund si o transforma. suflet. Niciuna dintre fete nu este prea pregatita pentru aspectele emotionale pe care le aduce sexul: cand Randy o cauta, Angel recunoaste ca, desi il place, si nu este pregatita pentru o astfel de relatie (el spune ca pot lua de la capat, dar Angel observa ca este prea tarziu si nu ar fi suficient), in timp ce Ferris isi cere scuze lui Gary. Impreuna, fetele vorbesc cu directorul taberei si marturisesc situatia, salvand slujba lui Gary.

Angel si Ferris, cei doi straini, descopera ca se aseamana mai mult decat diferiti si, pe masura ce se intorc acasa la parinti, devin cei mai buni prieteni.

Distributie
Tatum O'Neal ca Ferris Whitney
Kristy McNichol ca Angel Bright
Armand Assante ca Gary Callahan
Matt Dillon ca Randy Adams
Maggie Blye ca doamna Bright
Nicolas Coster in rolul domnului Whitney
Marianne Gordon in rolul doamnei Whitney
Krista Errickson ca Cinder Carlson
Alexa Kenin ca Dana
Mary Betten ca domnisoara Nichols
Abby Bluestone ca Chubby
Troas Hayes ca Diane
Cynthia Nixon ca Sunshine Walker
Simone Schachter in rolul Morcovilor
Jenn Thompson ca Penelope Schubert


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.