Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
939 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Efect de umbra (SUA 2017) Drama ,mister 86 min Sb rom
1.158 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.283 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pactul de Nunta (SUA 2014) Dragoste,Comedie / 90 minute
4.498 vizite - 0 comentarii
adaugat de yard
 
  Portretul lui Jennie (SUA 1948) Mister,Romantic/ 86 min
2.657 vizite - 0 comentarii
adaugat de madam
 
  Nu uitati ciminalii (SUA 1994) Mister,Thriller / 90 min
1.881 vizite - 0 comentarii
adaugat de kili
 
  Secretele piratilor (SUA 1969) Aventuri,Mister / 89 min
603 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reintoarcerea lui Topper (SUA 1941)Mister/Comedie 86 min
735 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cine l-a ucis pe Doc Robbin? (SUA 1948) Mister 55 min
567 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Moarta de spaima (SUA 1947) Bela Lugosi Mister / 67 min
1.027 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Pact cu diavolul (SUA 1997) Mister 144 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.11.2021  Adauga la favorite 279 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.5
   
 
THE DEVIL'S ADVOCATE
Nota IMDB: 7.5
Regia
Taylor Hackford


In timp ce avocatul apararii din Gainesville, Florida , Kevin Lomax, care nu a pierdut niciodata un caz, il apara pe profesorul Lloyd Gettys impotriva acuzatiei de molestare a copiilor, el isi da seama cu intarziere ca clientul sau este vinovat, iar reporterul local Larry il avertizeaza ca un verdict de vinovatie este inevitabil. Cu toate acestea, printr-o interogatorie dura , Kevin distruge credibilitatea victimei, asigurand un verdict de „nevinovat".

Ulterior, un reprezentant al unei firme de avocatura din New York ii ofera lui Kevin o suma mare de bani pentru a ajuta la selectia juriului . Dupa ce juriul pronunta un verdict de nevinovat, seful firmei, John Milton, ii ofera lui Kevin un salariu mare si un apartament de lux daca se alatura companiei. Kevin accepta slujba, iar el si sotia sa Mary Ann se muta in Manhattan . In curand isi petrece cea mai mare parte a timpului la serviciu, lasand-o pe Mary Ann sa se simta izolata. Mama fundamentalista a lui Kevin , Alice, viziteaza New York City si le sugereaza amandoi sa se intoarca acasa, dar Kevin refuza.

Cand miliardarul Alex Cullen este acuzat ca si-a ucis sotia, fiul sau vitreg si o servitoare, Milton ii atribuie cazul de mare profil lui Kevin. Acest lucru necesita mai mult timp lui Kevin, separandu-l si mai mult de Mary Ann, iar el incepe sa fantezeze despre colega lui, Christabella. Mary Ann incepe sa aiba viziuni ale sotiilor partenerilor care devin demonice si are un cosmar despre un copil care se joaca cu ovarele ei indepartate. Dupa ce un medic o declara infertila, ea il roaga pe Kevin sa se intoarca la Gainesville, ceea ce el dezaproba. Milton ii sugereaza lui Kevin sa renunte la proces pentru a-si ingriji sotia, dar Kevin sustine ca, daca o face si ea isi revine, s-ar putea sa-i fie suparata pentru ca i-a costat cazul.

Eddie Barzoon, managing partner al companiei , este convins ca Kevin concureaza pentru jobul sau cand descopera ca numele lui Kevin este pe statutul firmei. Surprins, Kevin neaga orice cunostinta despre acest lucru si Eddie ameninta ca va informa biroul procurorului Statelor Unite despre activitatile firmei de avocatura. Kevin ii spune lui Milton despre amenintarile lui Eddie, dar Milton le respinge; Eddie este apoi batut pana la moarte de vagabonzi cu aparente demonice. Mary Ann este martora la asta, tulburand-o si mai mult.

In timp ce o pregateste pe Melissa Black, secretara lui Cullen, sa depuna marturie despre alibiul lui Cullen , Kevin isi da seama ca minte si ii spune lui Milton ca crede ca Cullen este vinovat. In ciuda acestui fapt, Milton se ofera sa-l sprijine indiferent si Kevin continua cu marturia ei si procesul, castigand o achitare pentru Cullen. Dupa aceea, Kevin o gaseste pe Mary Ann acoperita cu o patura intr-o biserica din apropiere. Ea sustine ca Milton a violat-o si a brutalizat-o in acea zi, dar Kevin neaga acest lucru, deoarece era cu Milton in instanta. Mary Ann isi arunca patura, dezvaluind corpul ei gol acoperit de taieturi si zgarieturi; presupunand ca s-a ranit, Kevin o trimite intr-o institutie de psihiatrie.

Alice, Kevin si Pam Garrety, managerul sau de caz de la firma, o viziteaza pe Mary Ann la institutie. Dupa ce a vazut-o pe Pam ca pe un demon, Mary Ann o loveste cu o oglinda de mana si baricadeaza camera. Cand Kevin sparge usa, Mary Ann se sinucide taindu-si gatul cu un ciob de sticla. Alice dezvaluie ca Milton este tatal lui Kevin pe care l-a cunoscut la New York cu zeci de ani in urma; Kevin paraseste spitalul pentru a se confrunta cu Milton, care recunoaste ca a violat-o pe Mary Ann. Kevin trage un pistol in pieptul lui Milton, dar gloantele sunt ineficiente. Milton se dezvaluie ca Sataniar Kevin il invinovateste pentru tot ce s-a intamplat; Milton explica ca el doar „a pregatit scena" si ca Kevin ar fi putut pleca oricand. Kevin isi da seama ca a vrut intotdeauna sa castige, indiferent de cost. Milton ii spune lui Kevin ca doreste ca Kevin si Christabella, sora vitrega a lui Kevin, sa conceapa un copil, Antihrist . Kevin pare sa accepte initial, dar apoi invoca brusc liberul arbitru si se impusca in cap.

Regasindu-se in pauza procesului Gettys, Kevin anunta ca nu isi poate reprezenta clientul in ciuda amenintarii de excludere . Din cauza retragerii sale, Larry pledeaza pentru un interviu de mare profil, promitand ca il va face pe Kevin o celebritate. Incurajat de Mary Ann, Kevin este de acord; dupa ce pleaca, Larry se transforma in Milton, bucurandu-se din nou de pacatul vanitatii .

Distribuie


Keanu Reeves si Charlize Theron joaca .
Keanu Reeves ca Kevin Lomax
Al Pacino ca John Milton / Satan
Charlize Theron ca Mary Ann Lomax
Jeffrey Jones ca Eddie Barzoon
Judith Ivey ca Alice Lomax
Connie Nielsen ca Christabella Andreoli
Craig T. Nelson ca Alexander Cullen
Heather Matarazzo ca Barbara
Tamara Tunie ca Jackie Heath
Ruben Santiago-Hudson ca Leamon Heath
Debra Monk ca Pam Garrety
Vyto Ruginis ca Mitch Weaver, Departamentul de Justitie
Laura Harrington ca Melissa Black
Pamela Gray ca Diana Barzoon
MB Ghaffari ca Bashir Toabal
George Wyner in rolul lui Meisel
Neal Jones ca Larry, un reporter din Florida
Don King ca el insusi [3]
Roy Jones Jr ca el insusi (necreditat) [4]
Delroy Lindo ca Phillipe Moyez (necreditat) [5]
Chris Bauer in rolul lui Lloyd Gettys
Monica Keena ca Alessandra Cullen
Senatorul Al D'Amato ca el insusi


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.