Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ca praful de papadie (SUA 2009) Drama 100 min
98 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
918 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.070 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Furtul perfect (SUA 2007) Drama cu Demi Moore / 100 min
3.182 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Nu exista dragoste mai mare (SUA 2009)Drama Sb rom
1.283 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Fata dragostei (SUA 1990) Drama 100 min
786 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sange si oase (SUA 2009) Actiune 99 min Sb rom
1.108 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lena si cei 100 de copii ai ei (SUA 1987) Drama / 94 min
1.001 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Intre prieteni (SUA 1983) Drama 100 min
427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Ca praful de papadie (SUA 2009) Drama 100 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.11.2021  Adauga la favorite 351 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.
   
 
Like Dandelion Dust
Regia Jon Gunn

Nota IMDB: 7.0

Doi politisti bat la usa unei locuinte si raspunde un barbat beat. Rip Porter locuieste in casa cu sotia sa Wendy. Politia spune ca verifica un apel de urgenta si il gaseste pe Rip beat si pe Wendy ranita. Ei il aresteaza pe Rip si este trimis la inchisoare.

Sapte ani mai tarziu, Rip este eliberat din inchisoare. Rip sa schimbat; acum este treaz si a urmat cursuri de management al furiei. Cand Rip sugereaza sa intemeieze o familie, Wendy se simte nevoita sa dezvaluie ca a dat nastere fiului lor in timp ce acesta era in inchisoare, dar l-a dat spre adoptie familiei Campbell care locuiesc in Florida. Rip doreste imediat custodia fiului sau si are dreptul sa o faca, deoarece Wendy si-a falsificat semnatura pe actele de adoptie. Jack si Molly Campbell s-au bucurat de o viata idilica alaturi de fiul lui Joey, Wendy si Rip. Cand un judecator sustine pretentia lui Rip si Wendy, Molly si Jack sunt tulburati. Prima vizita a lui Joey cu Wendy si Rip merge exceptional de bine.

Ca ultima instanta, Jack calatoreste in Ohio si ii ofera lui Rip bani in schimbul lui Joey. Rip refuza si intra intr-o altercatie fizica cu Jack. De la aceasta confruntare, Rip incepe sa bea din nou din cauza stresului. La urmatoarea vizita, cand Joey refuza sa faca un dus, Rip are la inceput rabdare, dar in cele din urma isi pierde cumpatul. Il pune pe Joey in dus si ii lasa neintentionat o vanataie pe bratul lui Joey. Inainte ca Joey sa plece, Wendy ii spune ca isi pune o dorinta sufland pe o papadie . Odata ce a plecat, Wendy ii spune lui Rip ca a aranjat ca Joey sa petreaca o saptamana in plus cu Jack si Molly. Acest lucru il supara pe Rip si o agreseaza grav pe Wendy.

Cand Joey se intoarce acasa, el le arata lui Jack si Molly vanataia si le spune ce sa intamplat. Molly il convinge pe Jack ca ar trebui sa fuga din tara cu Joey. Ei se alatura unei calatorii misionare a bisericii in Haiti, impreuna cu sora lui Molly si sotul ei. Jack a aranjat ca ei trei sa zboare in alta tara. Cu toate acestea, sora lui Molly este suspicioasa si o suna pe Allyson Bower, agentul de servicii pentru copii care se ocupa de cazul lui Joey. Sotii Campbell sunt inapoiati in SUA, unde se intalnesc cu Allyson Bower si Wendy. Un Rip regretabil accepta sa primeasca ajutor si indrumare pentru problemele sale de alcoolism si furie, in speranta de a deveni un om mai bun. Wendy le spune familiei Campbell ca Rip nu a vrut niciodata sa-l raneasca pe Joey, dar ca nu este pregatit sa fie tata. Jack isi cere scuze pentru ca a incercat sa-l mituiasca pe Rip. In cele din urma, Wendy este de acord sa-l predea pe Joey definitiv si semneaza un document de adoptie revizuit cu semnatura lui Rip. In timp ce Wendy isi ia ramas bun de Joey, ea isi exprima sperantele ca ea si Rip vor putea avea o relatie cu el cand va creste.

Distribuie
Mira Sorvino ca Wendy Porter
Barry Pepper ca Rip Porter
Cole Hauser ca Jack Campbell
Kate Levering ca Molly Campbell
Maxwell Perry Cotton ca Joey Campbell
L. Scott Caldwell ca Allyson Bower
Abby Brammell ca Beth Norton


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.