Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Insula barbatilor condamnati (SUA 1940) Thriller 67 min
2.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Insula Misterioasa (SUA 2005 ) Actiune,SF / Part 1/2
1.220 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Misterioasa (SUA 2005 ) Actiune,SF / Part 2/2
787 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Paradis (SUA 1930 ) Actiune 68 min
573 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.357 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Casanova (UK 2005) Drama 63 min / Episod 1
1.001 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula supravietuirii (UK 2005) Adventura,Drama / 91 min
4.201 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Jules Verne - Insula Misterioasa (SUA 2005) / 85 minute
4.297 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.459 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
457 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Insula (SUA 2005) SF ,Thriller 136 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.12.2021  Adauga la favorite 340 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
The Island (Octpob),


Michael Bay
Regia
IMDB 6.8

Viitorul este 2019. Lincoln six- Echo ( Lincoln Six Echo ) - unul dintre putinii supravietuitori dupa o catastrofa globala, care traieste intr-un complex izolat special de mari nemarginite si pamant contaminat. Aici, oamenii sunt urmariti indeaproape, protejandu-si sanatatea - sunt fortati sa respecte anumite diete si exercitii fizice. De asemenea, aici se tine regulat o loterie, ai carei castigatori merg pe frumoasa Insula - singurul loc de pe Pamant care a supravietuit si este potrivit pentru viata. Toti locuitorii complexului locuiesc cu speranta de a ajunge acolo.

Dr. Marrick il suna pe Lincoln Six Echo pentru un examen fizic. Lincoln locuieste in complex de peste trei ani si are vise ciudate. Doctorului nu-i place ceva la starea lui. Lincoln are de mult timp intrebari despre tot ce se intampla. El este mai ales enervat de ceea ce fac ei in complex - literalmente turnand din gol in gol. Si apoi intr-o zi, dupa ce s-a aratat interesat, afla ca „castigatorii" loteriei nu sunt trimisi pe Insula, ci pur si simplu ucisi in urma unor operatiuni. Chiar in acest moment, iubita lui Lincoln il numea Jordan Two Delta ( Jordan Two Delta) devine urmatorul „castigator" al loteriei. Interesul lui Lincoln nu trece neobservat de serviciile companiei, este trecut pe lista de cautati, dar reuseste sa o gaseasca pe Jordan si sa o avertizeze despre ce se intampla cu castigatorii. Cuplul decide sa evadeze.

Lincoln si Jordan se infiltreaza in sistemul de sustinere a vietii complexului si isi dau seama ca inainte de asta participau la un spectacol maret, dar de fapt traiesc in subteran intr-un fost buncar militar transformat. Dupa ce au iesit la suprafata, fugarii descopera lumea obisnuita a Pamantului secolului XXI, gasesc drumul care ii duce la bar. Acolo cauta o cunostinta a lui Lincoln, un tehnician bun al complexului McCord. El le spune lui Lincoln si Jordan ca nu a fost nici un dezastru - aceasta este o legenda menita sa impiedice locuitorii complexului sa scape - si ei insisi sunt agnati - clone de siguranta ale sponsorilor lor, „a castiga la loterie" inseamna doar ca sponsorii aveau nevoie de organe. pentru transplant ... McCord ii ajuta pe Lincoln si Jordan sa urmareasca numele si adresele sponsorilor lor.

Dr. Merrick este membru al consiliului de administratie al corporatiei. Initial, el a vrut sa dezvolte o tehnologie care sa faca posibila cresterea organelor donatoare in vitro , dar in practica s-a dovedit ca pentru organe a fost necesar sa creasca o clona cu drepturi depline ca fiinta umana inteligenta. Desi corporatia le spune sponsorilor ca clonele sunt bucati de carne nerezonabile, de fapt nu este cazul, deoarece testele au aratat ca organele si multe altele pot ramane vitale doar daca sunt cultivate intr-un mediu cu drepturi depline si, prin urmare, clonele sunt supuse unui antrenament fizic. cursuri si alte lucruri. Daca clonele ajung la sponsorii lor, atunci va fi dezvaluita o incalcare a standardelor etice ale companiei, care la randul sau se va transforma intr-un scandal major, deoarece chiar si presedintele Statelor Unite foloseste serviciile companiei .

In plus, au fost dezvaluite si alte deficiente ale tehnologiei de clonare. Una dintre descendenta clona careia ii apartine Lincoln a pastrat cumva amintiri mintale reziduale ale sponsorului lor. Astfel, pentru corporatie, prin toate mijloacele, este necesar sa returneze fugari si echipeaza o echipa de ucigasi profesionisti care sa-i urmeze.

Dupa o evadare disperata de urmaritorii lor, Lincoln si Jordan isi gasesc sponsorii - designerul Tom Lincoln si, respectiv, supermodelul Sarah Jordan. Cu toate acestea, Sarah este pe moarte si nimic nu o va salva (de vreme ce clona ei Jordan-Two-Delta a scapat, motiv pentru care nu a fost posibil sa extraga organe din ea pentru transplant), iar Tom, care ar fi de acord sa-i ajute pe fugari sa apara la televizor. , le preda companiile. Intr-un schimb de focuri, ucigasii companiei il ucid pe Tom, confundandu-l cu o clona. Acum clonele - Lincoln-Six-Echo si Jordan-Two-Delta - ar putea lua locul sponsorilor lor, dar decid sa se intoarca in laboratoarele companiei si sa elibereze alte clone, ceea ce drept urmare reusesc sa le faca cu ajutorul lui. interlocutorul Albert Laurent. Dupa ce au iesit din buncar, toate „produsele goale" privesc cu uimire lumea din jurul lor.Dupa finalizarea tuturor acestor evenimente, Lincoln Six Echo si Jordan Two Delta au pornit pe barca Renovatio pentru a intalni o noua viata.

Distributie
Actor Rol
Ewan McGregor Lincoln-Six-Eco / Tom Lincoln
Scarlett Johansson Jordan Two Delta / Sara Jordan
Djimon Hounsou Albert Lawrent
Sean Bean Merrick
Michael Clarke Duncan Starkweather Two Delta / Jamal Starkweather
Ethan Phillips John Trei Eco
Max Baker manager de incubator
Steve Buscemi James „Mac" McCord
Shawnee Smith Susie
Brian Stepanek Gandu-Tri-Eco
Isaia Mustafa fotbalist accidentat (necreditat; prima data pe ecran)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.