Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cand bat opt clopote (UK 1971) cu Anthony Hopkins 90 min
383 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Razbunarea (Anglia 2018) Actiune 92 min Sb rom
1.316 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cand suna 8 clopote (SUA 1971) Actiune 94 min
267 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Robin Hood -Printul talharilor (SUA 1991) Actiune 63 min
1.904 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Evadare din Atena (Anglia 1979) Actiune/Razboi 119 min
869 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Impotriva Zidului (SUA 1994) Actiune,Drama / 103 min
1.928 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Ultima fuga (SUA 1971) Thriller cu Tony Musante / 94 min
2.101 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Amenintarea (UK 1971) Drama cu Dustin Hoffman 117 min
2.165 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cand 8 clopote bat (Anglia 1971 ) Actiune 94 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.12.2021  Adauga la favorite 264 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
When Eight Bells Toll

Regia
Etienne Perier

IMDB 6

Agentul secret al Trezoreriei britanice Phillip Calvert ( Anthony Hopkins ) este trimis sa investigheze deturnarea a cinci nave de marfa in Marea Irlandei , urmarind cea mai recenta nava deturnata - Nantesville , care transporta 8 milioane de lire sterline in lingouri de aur - catre Highlands Scotia si portul somnoros. orasul „Torbay" de pe „Isle of Torbay" (filmat de fapt in Tobermory , pe Isle of Mull ).

Dandu-se drept biologi marini , Calvert si partenerul sau Hunslett ( Corin Redgrave ) gasesc locuitorii locali suspiciosi si ostili. Ei banuiesc ca magnatul cipriot si magnatul de transport maritim Sir Anthony Skouras ( Jack Hawkins ), al carui iaht de lux Shangri-La este ancorat in largul coastei, ar putea fi in spatele pirateriei lingourilor de aur. In timp ce cauta zona inconjuratoare cu un elicopter Royal Navy , Calvert ia contact cu un grup de pescari de rechini indepartati, care par mai prietenosi decat localnicii din Torbay. Calvert ii intalneste si pe ocupantii unui castel , Lord Kirkside si fiica sa adolescenta, care se comporta ciudat si sunt ostili.

Pe masura ce elicopterul il aduce pe Calvert inapoi la Torbay, acesta este atacat de pe tarm si pilotul Royal Navy este ucis. Elicopterul se prabuseste pe tarmul stancos, explodeaza si aluneca in mare. Calvert scapa din elicopter dupa ce acesta se scufunda in fund. Cand se intoarce la iahtul sau de cercetare Firecrest , descopera ca Hunslett este disparut si este surprins de prezenta sefului sau Sir Arthur Arnford-Jones, cunoscut drept „Unchiul Arthur" ( Robert Morley ). Impreuna, lupta cu granistii si se pregatesc pentru mare. Cand ridica ancora, gasesc cadavrul lui Hunslett legat de el.

Lor li se alatura sotia lui Skouras, Charlotte (Nathalie Delon), pe care o gasesc chemand ajutor in mare. Ea sustine ca a scapat de iahtul lui dupa ce a batut-o. Calvert este atat atras de ea, cat si suspicios de ea.

Cand se apropie o barca cu motor pirat, Calvert o izbeste, impusca in ocupanti si arunca in aer barca pentru a se razbuna pentru moartea lui Hunslett.

Calvert recruteaza pescarii de rechini pentru a se ocupa de Skouras si de piratii sai moderni. Banuind ca navele de lingouri disparute sunt scufundate pentru a permite descarcarea invizibila a aurului, Calvert se scufunda in golf si gaseste Nantesville . Se lupta si il ucide pe unul dintre scafandri, pe care l-a intalnit anterior si despre care banuieste ca l-a ucis pe Hunslett.

Apoi intra in secret in castelul lui Kirkside si o intreba pe fiica Domnului, descoperind ca Skouras este o victima nevinovata a carei sotie adevarata este tinuta ostatica impreuna cu alti localnici in temnitele castelului . Apoi se strecoara in docul subteran al castelului de unde este descarcat aurul.

La miezul noptii ( opt clopote ) pescarii de rechini bat cu barca pe portile docului subteran. Piratii ii asteapta pentru ca Charlotte le-a transmis planurile lui Calvert prin radio secret. Ea este de fapt sotia liderului lor, nu Skouras. Urmeaza o lupta cu foc in care piratii sunt distrusi, dupa care Calvert o lasa pe Charlotte sa scape cu o singura lingola de aur in posesia ei.

Distributie
Anthony Hopkins ca Philip Calvert
Robert Morley ca unchiul Arthur
Nathalie Delon ca Charlotte
Jack Hawkins ca Sir Anthony Skouras
Corin Redgrave ca Hunslett
Derek Bond in rolul lordului Charnley
Ferdy Mayne ca Lavorski
Maurice Roeves ca pilot de elicopter
Leon Collins ca Tim Hutchinson
Wendy Allnutt ca Sue Kirkside
Peter Arne ca Imrie
Oliver MacGreevy ca Quinn
Tom Chatto ca Lord Kirkside
Edward Burnham ca Macullum


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.