Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Justitie oarba (SUA 1998) Thriller 92 min
54 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Justitie oarba (SUA 1998) Thriller 92 min
47 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.357 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Charlie Chaplin - Luminile orasului (SUA 1931) 87 min HD
5.681 vizite - 0 comentarii
adaugat de orlando
 
  The China Lake Murders (SUA 1990) Thriller / 87 min
2.155 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Baazigar (India 1993) / Subtit optional RO / 182 min
3.011 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.459 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  83 ore pana in zori (SUA 1990)Thriller 90 min
969 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scurtcircuitul (SUA 1990) Michael Caine / Comedie 84 min
1.595 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Spune Lumii (SUA 2015) Drama,Istoric subt RO 155 min
2.897 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Credinta oarba (SUA 1990) Thriller 182 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.01.2022  Adauga la favorite 265 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
Blind Faith 1990

Regia Paul Wendkos

IMDB 7.1


In Toms River, New Jersey , familia Marshall – Rob (Urich) si Maria (Kerns) si cei trei fii ai lor, Roby (David Barry Gray), in varsta de 18 ani, Chris ( Jay Underwood ) si 12 ani. John ( Johnny Galecki ) de un an – sunt o familie aparent fericita care traieste visul american . Dar, in septembrie 1984, Maria este impuscata si ucisa, iar Rob sustine ca a fost ucisa de un talhar in timp ce acesta schimba o cauciuca deflata. Cand politia isi incepe investigatiile, totusi, descopera adevaruri tulburatoare despre Marshall: Rob a acumulat in secret o datorie enorma si si-a asigurat o a doua ipoteca de 100.000 de dolari pe numele Mariei si are o aventura cu un vecin casatorit, Felice Richmond ( Robin Strasser). Maria stia de aventura si se gandise la divort, dar a decis sa lucreze la casatoria lor cu putin timp inainte de a fi ucisa.

Felice da politiei o declaratie conform careia Rob a vrut sa scape de sotia lui pentru a-si incasa asigurarea de viata, iar el devine imediat principalul suspect. La inceput, prietenii si fiii lui Rob il sustin. Dar incep sa observe ca el nu pare sa fie in doliu pentru moartea Mariei, iar cel mai bun prieten al lui Rob, Sal ( Joe Spano ), este suparat ca este mai interesat sa-si construiasca un viitor cu Felice. Avocatul sau il sfatuieste pe Rob sa nu-l contacteze pe Felice pentru ca i-ar putea influenta imaginea; asta il tulbura pe Rob, care este profund indragostit de ea. Intre timp, politia si-a extins lista de suspecti pentru a include pe Andrew Meyers (Jake Dengel), un functionar din Louisiana care a avut contact cu Rob cu privire la problemele sale financiare, si pe Arnie Eggers, un asasin care se zvoneste.

Dupa cum toate dovezile par sa indice Rob, Felice intrerupe relatia lor, ceea ce il face sa incerce fara succes sa se sinucida intr-un motel. Pana in acest moment, Chris recunoaste pentru prima data ca banuieste ca tatal sau ar putea fi de fapt vinovat. Roby si John sunt amandoi socati sa auda asta, crezand cu tarie in inocenta tatalui lor. Rob ii recunoaste lui Sal ca l-a angajat pe Ferlin L'Heureux ( William Forsythe), un detectiv privat, in noaptea in care sotia sa a fost ucisa pentru a afla cum si-a pierdut toti banii. Roby are probleme in a face fata unui articol recent de ziar in care viata personala a mamei sale a fost atacata. Suparat, aproape ca este implicat intr-un accident de masina. Politia a gasit o caseta audio pe care Rob a inregistrat-o cu putin timp inainte sa incerce sa se sinucida. Pe banda, el vorbeste despre L'Hereux, care, la randul sau, sustine ca Ricky Dunlap ( David Andrews ) a fost barbatul angajat sa o ucida pe Maria. In Ajunul Craciunului, Rob este arestat. Roby il viziteaza in inchisoare si este asigurat de tatal sau ca nu este vinovat.

Procesul incepe la Tribunalul Atlantic in 1986. L'Hereux depune marturie detaliata in care sustine ca Rob l-a angajat sa o ucida pe Maria, astfel incat Marshall sa poata incasa din asigurarea ei. L'Hereux afirma ca a gasit-o prea frumoasa pentru a o ucide si l-a contactat pe Ricky Dunlap pentru a termina treaba. Sub presiunea extrema a procesului, Roby si John nu pot sa-si ascunda emotiile, iar Chris se transforma intr-un tanar furios, care doreste sa se faca dreptate. Cand vine momentul in care Rob ii cere lui Roby sa dea marturie falsa care sa-i ofere un alibi, lui Roby devine clar ca tatal sau nu este persoana care credea ca este.

Dunlap este gasit nevinovat. Intreaga vina ii revine lui Rob, dispretuit de procurorul Kelly ( Dennis Farina ) drept „o legenda in propria sa minte" pe care il considera de multe ori mai rau decat Dunlap, chiar daca nu el a fost cel care a comis crima reala. Rob este condamnat la moarte prin injectie letala . Naratiunea dezvaluie ca, in 1990, Rob se afla pe condamnatul la moarte , asteptand apel; Roby a terminat facultatea; Chris a devenit antrenor de inot la universitate; iar John, care s-a casatorit la 17 ani, nu a incetat niciodata sa creada in inocenta tatalui sau.

Distributie Editati | ×
Robert Urich ca Robert O. Marshall
Joanna Kerns ca Maria Marshall
David Barry Gray ca Roby Marshall
Jay Underwood ca Chris Marshall
Johnny Galecki ca John Marshall
Dennis Farina in rolul procurorului Kelly
Joe Spano ca Sal Caccaro
Doris Roberts ca Tessie McBride
Robin Strasser ca Felice Richmond
William Forsythe ca Ferlin L'Hereux
Guy Boyd ca Seely
Dakin Matthews ca unchiul Gene
David Andrews ca Ricky Dunlap
Gordon Clapp ca detectivul O'Brien
Jake Dengel ca Andrew „Andy" Meyers
Kevin Dunn ca locotenentul Gladstone
Mary-Joan Negro ca Paula Caccaro
Toad Bunglegreen ca Carl O'Brien
Jack Angeles in rolul lui Hall


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.