Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Calugarita (SUA 1982) Thriller,Drama 100 min partea I
181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calugarita (SUA 1982) Thriller,Drama 100 min partea a-II
138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In spatele luminii verzi (SUA 1946) Drama,Crima 61 min
2.248 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Leaganul va cadea (SUA 2004)Crima 99 min
538 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Furtul perfect (SUA 2007) Drama cu Demi Moore / 100 min
3.205 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Calea stramba (SUA 1949) Actiune,Crima 86 min
1.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stiu de ce canta pasarile in colivie (SUA 1979) / 94 min
2.770 vizite - 0 comentarii
adaugat de norica
 
  Johnny O'Clock (SUA 1947) Crima 96 min
1.068 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ea a spus nu (SUA 1990 ) Crima 100 min
319 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Crima din cauze naturale (SUA 1979) Politist / 95 minute
213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Asasinat prin cauze naturale (SUA 1979) Crima 100 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.02.2022  Adauga la favorite 231 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.7
   
 
Murder by Natural Causes (1979)
IMDB 7.7
Regia
Robert Day
Un mentalist de succes , Arthur Sinclair ( Hal Holbrook ), prada pentru banii lor socialiti bogati, precum Helen Carrington ( Eve McVeagh ). Filmul se deschide cand Arthur vorbeste la telefon cu sotia sa mult mai tanara Allison ( Katharine Ross ). Ea ii ureaza noroc cand pleaca pentru a acorda un interviu. Cu toate acestea, ea este de fapt in pat cu un alt barbat, mult mai tanar, Gil Weston ( Barry Bostwick). Weston este un aspirant actor indragostit de Allison si in curand aflam ca intentioneaza sa-l puna pe Gil sa-l omoare pe Arthur speriindu-l de moarte (prin supraincarcarea inimii lui slabite). Planul lor este sa-l puna pe Weston sa navaleasca in casa pretinzand ca este un hot - si apoi sa-si indrepte pistolul catre Arthur, care se presupune ca ar muri din cauza socului. Vine noaptea si Gil intra prin efractie, dar Arthur il vede inainte sa ajunga la pistol. Gil se prezinta ca jurnalist acolo pentru a avea un interviu cu Arthur. El si Gil au o conversatie consistenta si se dovedeste ca ambii barbati au ceva unul asupra celuilalt. Gil stie ca Arthur este un fals si ca stia cumva informatiile despre un criminal dintr-un oras diferit. Arthur stie ca Gil nu este jurnalist. Gil nu este panicat de asta si se foloseste de Arthur. Comportamentul competitiv al lui pentru a-l face sa faca 50 de flotari pentru a obosi inima lui Arthur. Curand, Gil scoate pistolul, cei doi barbati se lupta, iar Arthur se pare ca il impusca pe Gil. Cand Allison vine acasa, este tulburat de incident; apoi Gil (care a incarcat un glont gol in arma) vine in spatele lui, iar Arthur se impiedica prin casa si tipa de durere... apoi rade si aplauda in timp ce cei doi indragostiti privesc.

Arthur stie despre Allison si Gil de luni de zile, iar acum vrea sa- i ia . Apoi, brusc, avocatul lui Arthur si prietenul de multa vreme George ( Richard Anderson ) intra in casa. Se dovedeste a fi adevaratul iubit al lui Allison; Gil a fost doar un prost sa faca treaba murdara. George il impusca pe Arthur, apoi el si Allison pleaca. La ceva timp dupa aceea, Allison se intoarce in casa si constata ca trupul lui Arthur a disparut. S-a dovedit ca si Arthur stia despre George, dar Arthur s-a intrebat daca George va trece cu adevarat la crima. Arthur inlocuise toate gloantele din pistol cu blanc.

Apoi Arthur isi indreapta pistolul catre Allison, acum incarcat cu gloante adevarate , iar ea il intreaba ce are de gand sa faca. Arthur raspunde: „Am o sugestie pentru tine, draga... de ce nu imi citesti gandurile?"
Distributia

Hal Holbrook ... Arthur Sinclair
Katharine Ross ... Allison Sinclair
Richard Anderson ... George Brubaker
Barry Bostwick ... Gil Weston
Bill Fiore ... Marty Chambers


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.