Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Casa, dulce infern (SUA 2015) Comedie 97 min
904 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Printesa mireasa (SUA 1987) Comedie 98 min
1.037 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O femeie face cariera (SUA 1988 ) Comedie 113 min
2.498 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spune Lumii (SUA 2015) Drama,Istoric subt RO 155 min
2.897 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Epoca Adalinei (SUA 2015) Drama romantica 110 „min
177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
414 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gradina de la miezul noptii (SUA 1998) Fantastic 105 min
2.460 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calatoria fantastica (SUA 1939)Western 96 min
216 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aripile faimei (Olanda 1990)Comedie fantastica 116 min
65 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Epoca Adalinei (SUA 2015) Comedie fantastica 113 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.03.2022  Adauga la favorite 311 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.2
   
 
The Age Of Adaline
Regia Lee Toland Krieger
IMDB 7.2

Intr-o dupa-amiaza, in San Francisco , Adaline Bowman cumpara acte de identitate false dintr-un apartament inainte de a se intoarce acasa pentru a-si hrani cainele. Apoi se duce la munca si deschide o cutie de role de film, care evidentiaza evenimente si vremuri istorice. O voce off leaga bobinele filmului explicand povestea vietii Adalinei de pana acum. A fost primul copil nascut in San Francisco in ziua de Anul Nou din 1908, apoi s-a casatorit mai tarziu si a nascut o fiica, pentru a deveni vaduva dupa ce sotul ei a murit intr-un accident tragic in timpul constructiei podului Golden Gate in 1937. Zece luni mai tarziu, Adaline si-a prabusit masina cand a virat intr-o rapa in timpul unei furtuni de zapada si a murit in lacul inghetat din apropiere, dar un fulger a reinviat-o brusc. Din acel moment, Adaline a ramas fizic 29 de ani.

Intr-o noapte, doi agenti FBI suspecti incearca sa o forteze sa urce intr-un avion pentru studiu, dar ea scapa din captivitate si isi da seama ca va trebui sa-si petreaca restul vietii fuga. De atunci, ea si-a schimbat identitatea si adresa in functie de epoca, in timp ce fiica ei Flemming imbatraneste normal.

In ajunul Anului Nou in anul curent, ea participa la o petrecere in care o intalneste pe Ellis Jones, prezentandu-se drept pseudonimul ei actual, Jennifer. El cere sa o vada din nou, dar ea refuza, stiind ca nu se va putea indragosti niciodata. A doua zi la serviciu, Ellis soseste si ii cere din nou Adalinei sa mearga la o intalnire cu el. In cele din urma ea accepta.

Intr-un flashback, Adaline este prezentata tragand intr-un taxi intr-un parc unde asteapta un barbat, tinand un inel de logodna. Speriata, ea ii cere taximetristului sa continue. In zilele noastre, cainele Adalinei se imbolnaveste si ea incepe sa ignore chemarile lui Ellis. El apare in apartamentul ei, dar ea il impinge, doar ca sa se razgandeasca in timp ce se uita prin fotografii vechi.

Mai tarziu isi rezolva argumentul, iar Ellis ii cere Adalinei sa participe la o petrecere la casa parintilor sai, care sarbatoreste a patruzecea aniversare a parintilor sai. La sosirea lor, Ellis ii prezinta tatalui sau, William, care o recunoaste instantaneu si o numeste Adaline. Se pare ca il recunoaste si ea, dar minte, spunandu-i ca Adaline era mama ei, care de atunci a murit. Un flashback arata cum s-au cunoscut si s-au indragostit, dezvaluind curand ca el era barbatul cu inelul de logodna pe care ea l-a ridicat in dupa-amiaza aceea. In timpul flashback-ului, Ellis ii spune Adalinei ca se indragosteste de ea, dar ea ezita.

A doua zi, William este zguduit cand observa o cicatrice pe mana stanga a Adalinei. Un alt flashback dezvaluie ca Adaline si-a taiat mana in timp ce ea si William faceau drumetii impreuna cu zeci de ani in urma si el a cusut-o el insusi. Isi da seama ca ea este cu adevarat Adaline si o confrunta. Ea devine suparata, spunand ca era „normala" si ca nu stie ce a schimbat-o. El o roaga sa nu fuga de dragul lui Ellis, dar ea spune ca nu stie cum sa ramana. Ea fuge si se intoarce in casa. In timp ce Ellis face dus, ea ii scrie un bilet, isi impacheteaza lucrurile si pleaca. Ellis gaseste scrisoarea si se confrunta cu tatal sau, care refuza sa explice.

In timp ce conduce spre casa, Adaline se gandeste la toate momentele in care a alergat si, dintr-o data, isi schimba parerea cu privire la modul in care isi traieste viata. Se opreste si isi suna fiica sa-i spuna ca se va opri din alergat. In timp ce intoarce masina, un camion de remorcare intra in masina ei, provocand-o sa se prabuseasca intr-o rapa. Adaline este aruncata din masina si moare din nou din cauza hipotermiei . Soseste o ambulanta si este reinviata de un defibrilator . Se trezeste in spital cu Ellis langa pat si cei doi isi marturisesc dragostea unul pentru celalalt. Adaline ii povesteste apoi despre cei 107 ani de viata ai ei, alergand si mereu teama sa nu-i fie descoperita identitatea.

Un an mai tarziu, Ellis si Adaline merg la o petrecere de Revelion. In timp ce pleaca, observa ceva ciudat in oglinda din hol: primul ei par carunt, care demonstreaza ca a inceput sa imbatraneasca din nou natural. Cand Ellis o intreaba daca este bine, ea raspunde: „Da... Perfect".

Distributie
Blake Lively ca Adaline Bowman [4] / Jennifer „Jenny" Larson
Michiel Huisman ca Ellis Jones [5]
Harrison Ford ca William Jones [6]
Anthony Ingruber in rolul tanarului William Jones
Ellen Burstyn ca Flemming Prescott [4]
Cate Richardson ca Flemming Prescott (20 de ani)
Izabel Pearce in rolul tanarului Flemming Prescott
Kathy Baker ca Kathy Jones
Amanda Crew ca Kikki Jones
Lynda Boyd ca Regan
Anjali Jay ca Cora
Richard Harmon ca Tony
Mark Ghanime ca Caleb
Barclay Hope ca Stanley Chesterfield
Chris William Martin ca Dale Davenport
Hiro Kanagawa ca Kenneth
Lane Edwards ca Dr. Larry Levyne
Peter J. Gray ca Clarence James
Kate Acone ca Dr. Reese
Jane Craven ca Miriam Prescott [


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.