Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.340 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  The China Lake Murders (SUA 1990) Thriller / 87 min
2.140 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Inima (SUA 1999) Drama 85 min
627 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  83 ore pana in zori (SUA 1990)Thriller 90 min
959 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.444 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Scurtcircuitul (SUA 1990) Michael Caine / Comedie 84 min
1.582 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
438 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.282 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Sherlock Holmes si vocea Terorii (SUA 1942) 65 min
2.130 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Stalin: In interiorul Terorii - Istoric (UK 2002) 88 min
2.343 vizite - 0 comentarii
adaugat de felix
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Rotile terorii (SUA 1990) Thriller 85 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.03.2022  Adauga la favorite 206 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.3
   
 
Wheels of Terror 1990
Regia Christopher Cain
IMDb 4.3



Pe o autostrada din desert din Arizona, un barbat si fiica lui s-au stricat pe marginea drumului. Dupa ce un camion nu se opreste sa-i ajute, ei sunt apoi abordati de un Dodge Charger negru din 1974, acoperit cu pamant, cu un 400 V8. Soferul Chargerului (care nu este vazut niciodata) il loveste apoi pe barbat, ucigandu-l, inainte de a da inapoi si de a rapi fata care tipa. Ulterior, fata este vazuta mergand pe autostrada pustie, cu semne ca a fost agresata. Ea este apoi vazuta de doi ofiteri de patrulare pe autostrada, care a urcat-o in spatele masinii lor de politie si o duc la spital.

Intre timp, in orasul din apropiere, Copper Valley, Laura (Cassidy) este o sofera de autobuz nou angajata, care s-a mutat din Los Angeles, California, in speranta ca oraselul va fi un loc mai bun pentru a-si creste fiica, Stephanie (Leeds). Intr-o zi, ea intalneste incarcatorul negru in timp ce duce copiii acasa de la scoala pe un Chevy G30 Wayne Busette din 1982 cu un motor Chevy de blocuri mici. La scurt timp dupa aceea, soferul urmeaza o fata tanara acasa si o rapeste. Fata este agresata sexual, dar ulterior este gasita in viata, desi vadit traumatizata de cele intamplate. In timp ce soferul masinii o urmareste continuu pe Laura, aceasta o rapeste in curand pe prietena lui Stephanie, Kim, care mai tarziu este gasita moarta, plutind intr-un lac din apropiere.

Laura viziteaza sectia de politie si discuta cu detectivul Drummond (Snyder), care spune ca, in ciuda tuturor perchezitiilor, nimeni nu pretinde ca a vazut masina sau soferul acesteia. In noaptea de dupa inmormantarea lui Kim, Incarcatorul reapare in fata casei Laurei. In timp ce Laura incearca sa-l contacteze pe detectiv, soferul continua sa-si turati motorul si sa conduca prin fata casei, dar in curand pleaca in noapte. A doua zi, Stephanie o asteapta pe mama ei sa o ia de la antrenamentul de gimnastica, dar Laura este intarziata de un tren de marfa care trece. Cand Laura soseste, incarcatorul apare si o rapeste pe Stephanie in fata ei, facand-o sa urmareasca, cu copiii inca in autobuz.

Dupa ce a urmarit masina prin oras si pe drumuri de pamant, Laura pierde masina din vedere si este oprita de un politist cu motociclete . In timp ce ofiterul vorbeste cu Laura si cere rezerva, masina reapare si il loveste pe politist, ucigandu-l pe loc. Apoi soferul pleaca cu viteza, Stephanie aplecandu-se pe geam, strigand dupa ajutor. Laura reia goana dupa masina, in ciuda faptului ca copiii o roaga continuu sa incetineasca. In curand, autobuzul aproape ca pleaca de pe marginea unei stanci langa un pod de tren. In timp ce Laura incearca sa reporneasca autobuzul si sa-l puna in marsarier, masina apare in spatele autobuzului si il loveste in mod repetat, incercand sa-l trimita peste margine, dar Laura reuseste sa porneasca autobuzul si sa-l indeparteze de margine, facand reluarea urmaririi din nou.

Laura alunga masina pana la un santier si ii lasa pe copii sa plece, cerandu-le sa cheme politia la o remorca din apropiere. Dupa o lunga vanatoare, apare masina si incearca sa o fuga pe Laura cand coboara din autobuz, dar reuseste sa se urce la bord si sa continue urmarirea. In timp ce bubuie intr-o cariera, Laura loveste masina in mod repetat, dar nu reuseste sa o opreasca. In cele din urma, dupa o lunga urmarire in jurul carierei, Stephanie reuseste sa coboare din Charger si sa urce in autobuz catre mama ei. Laura loveste apoi Charger-ul si il trimite peste marginea unei stanci. Laura si Stephanie se reintalnesc in lacrimi, insa, tocmai cand se pare ca intregul calvar se incheie, masina reapare pe neasteptate si accelereaza direct spre autobuz.

Laura reuseste sa reporneasca autobuzul si sa se indeparteze din calea incarcatorului cu viteza, facand masina sa zboare de pe o stanca si sa cada in cariera. Masina aterizeaza intr-o cladire mica de depozitare plina de explozibili, rezultand o explozie care incinereaza masina si soferul.

In scena finala, Laura si Stephanie sunt vazute urcandu-se in autobuzul scolar si conducand spre apus.

Distributie
Joanna Cassidy ca Laura
Marcie Leeds ca Stephanie
Carlos Cervantes ca Luis
Arlen Dean Snyder ca detectivul Drummond
Henry Max Kendrick ca Kellogg


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.