Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Burak Ozcivit
1.222 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Berguzar Korel
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alain Delon
1.847 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sylvester Stallone - Mari actori (interviu 2013)
1.649 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arnold Schwarznegger
2.039 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Susan Boyle Transformation
860 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Connie Talbot THE FINAL Britains Got Talent
1.027 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Ella Fitzgerald - The First Lady of Song / Part 2
1.145 vizite - 0 comentarii
adaugat de otelul
 
  Prince - Cantaret, compozitor, textier
974 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anthony Perkins
1.153 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Burak Ozchitiv:

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.03.2022  Adauga la favorite 387 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Burak Ozcivit s-a nascut intr-un oras de pe coasta turceasca, dar si-a petrecut toata copilaria la Istanbul. A absolvit Departamentul de Arte Vizuale de la Universitatea din Marmara, una dintre cele mai vechi universitati din tara. In calitate de student, a trecut cu succes la castingul in agentia de modele „Ugurkan Erez" si a primit imediat primele oferte in reclame. Tatal l-a impins pe baiat spre o astfel de decizie - a visat intotdeauna sa devina model, dar soarta s-a dovedit diferit. In 2003 si 2005 i s-a acordat titlul de „Cel mai bun model turcesc".

Primii pasi spre cinema
Succesul de pe podium a deschis usa catre lumea cinematografiei pentru Burak Ozcivit. Dupa cateva roluri episodice, el a fost invitat la filmul „Infectat". Aceasta imagine a fost unul dintre cele mai mari sume de filme din 2007 - colectia s-a ridicat la peste 2 milioane de dolari. Aspiratorul actor a jucat rolul principal al lui Suat, indragostit de Nurkan. Alte forte mondiale au impiedicat cuplul sa se bucure de o viata de familie fericita.



Urmatoarea lucrare a actorului a fost serialul de televiziune „Sotul sub acasa". Burak l-a jucat pe fiul tatalui bogat Omar, cu care parintii sai s-au nevoit sa se casatoreasca. Cel ales nu este nici el entuziasmat de o astfel de idee - acest lucru il doare pe tipul rasfatat, iar acesta decide sa se indragosteasca de fata.

Intre 2006 si 2013, Ozchivit a jucat in sase filme. Numele sau a capatat treptat faima si, in cele din urma, producatorii seriosi l-au observat.

Inceputul carierei de film
In 2013, Ozchivit a primit o propunere de a interpreta un erou numit Bali Bay in seria „The Magnificent Century". Filmul este dedicat domniei sultanului Imperiului Otoman - Suleiman Magnificul. Actorul carismatic a aparut pe ecran in al doilea si al treilea sezon. Eroul sau, razboinic victorios si seducator de femei, era indragostit de o ruda a sultanului Aybige si a fiicei sale Mihrimah.



Imaginea lui Bali Bey a fost un succes pentru actor. Nu numai in Turcia, ci si in strainatate, un barbat atragator a avut multi fani, iar filmul a fost afisat in 48 de tari de pe toate continentele.

Norocul l-a bantuit pe actor. A primit o oferta si mai interesanta - in filmul „Korolek - birdbird". Acesta este un remake al imaginii din anii 80, care a avut un succes incredibil. Complotul filmului este un triunghi complicat al dragostei, in peisajul vechii turci conservatoare, cu obiceiurile si traditiile sale complicate. Romanul cu acelasi nume din 1921, potrivit caruia a fost realizat filmul, a devenit un mesager al erei schimbarii in aceasta tara musulmana. Criticii considera rolul lui Kamran drept cea mai buna lucrare a lui Ozchivit.

Ultimele filme si emisiuni TV cu vedeta
In 2016, Burak a inceput sa lucreze la noul serial de televiziune „Fratele meu", unde va aparea in fata telespectatorilor, dupa chipul muzicianului Hakan. Fratii se afla intr-o cearta prelungita cu care trebuie sa se incheie pentru a indeplini ultima vointa a tatalui decedat. Acest film a fost filmat de regizorul filmului The Magnificent Century, la care Ozchitiv a luat parte.


Un rol interesant a revenit lui Ozchivit in filmul „I will give life". Actorul a jucat practic melodramele de dragoste, dar in acest film s-a transformat intr-un soldat al fortelor speciale turcesti. Pe ecran, isi sacrifica viata si ramane fidel principiilor sale chiar si in conditiile dure ale razboiului.

Ultima lucrare a actorului este in filmul istoric „Osman Gazi". Burak joaca in el sultanul lui Osman Gazi, fondatorul viitorului mare imperiu al otomanilor. Acesta este un rol foarte important - sultanul este o figura semnificativa in istoria Turciei. Intreaga tara, cu rasuflare, astepta rezultatele castingului. Alegerea lui Burak Ozchivit a indeplinit asteptarile publicului. Actorul a aparut deja intr-un rol istoric in „The Magnificent Century", dupa care a castigat multi fani. Filmarile au inceput in 2019, sunt planificate in total cinci sezoane.

Hobby-uri: masini si fotbal
Intr-un interviu acordat revistei Bizimizmir, Burak a recunoscut ca, daca nu ar fi ales o cariera de actorie, ar fi preluat fotbalul profesionist. I-a placut intotdeauna sa lucreze in echipa si sa beneficieze de cauza comuna, si nu doar pentru el insusi. El insusi este un fan al clubului Fenerbahce din Istanbul.

Un barbat ii place sa-si petreaca timpul liber intr-un garaj cu masini rare. Uneori scrie povesti si scenarii proprii. Dupa nasterea unui copil, actorul nu mai are aproape niciun timp pentru un hobby.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.