Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Murat Yildirim
1.755 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tuba Buyukustun
339 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Barbra Streissand, actrita, regizoare si producatoare
830 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charles Boyer - Actorul gentleman
842 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubiri celebre: Zelda si F. Scott Fitzgerald
915 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Denzel Washington:
774 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Leonard Cohen - Interviu BBC 1998
1.614 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Fleetwood Mac - Anii de inceput 1967 - 1970
989 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Eugenia Voda - Intreviu cu Gheorghe Dinica
1.086 vizite - 0 comentarii
adaugat de Steaua
 
  Kivanc Tatlitug
1.047 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Demir -Murat Unalmis,

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 17.03.2022  Adauga la favorite 386 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cu o cariera de aproape 20 de ani in actorie, Murat Unalmis a reusit sa cucereasca publicul atat din tara sa natala, cat si din alte state in care au fost difuzate serialele turcesti in care a jucat acesta de-a lungul timpului.
Murat Unalmis s-a nascut in anul 1981 in orasul Kayseri, Turcia.
Pe cand era adolescent parintii sai au decis sa se mute in Istanbul, acolo unde tanarul Murat si-a continuat studiile.
Murat Unalmis are o avere colosala!
Chiar daca parintii sai i-au descoperit talentul actoricesc inca de mic, Murat Unalmis a decis in timpul liceului sa joace baschet la nivel profesionist si in cativa ani a ajuns la Clubul sportiv Fenerbahce. Nici mai tarziu, Murat Unalmis n-a ales sa urmeze actoria si s-a inscris la Facultatea de Administratie si Afaceri din cadrul Universitatii Marmara, dorindu-si foarte mult sa se lanseze in afaceri.
Insa destinul avea sa-i pregateasca o cu totul alta traiectorie. Astfel, Murat Unalmis a revenit la prima sa pasiune, actoria si a hotarat sa urmeze si Facultatea de Teatru si Film in cadrul Academiei din Istanbul si in paralel a si inceput sa jaoce in diverse filme si seriale precum "Hayat Baglari", "Sinirli Ask", "Kursun Yarasi", "Uc Kadin", "Deli Duran", "Sen Ne Dilersen", care i-au adus un succes rasunator.

In anul 2018 Murat Unalmis a fost cooptat sa joace in distributia serialului Ma numesc Zuleyha, o productie de exceptie care i-a adus cele mai mari satisfactii si multe premii.
Treptat Murat Unalmis si-a dorit sa se lanseze si in afaceri astfel, ca s-a orientat catre turism. Acesta a decis sa se isi deschida un restaurant in regiunea Capadoccia.

Murat Unalmis si-a petrecut copilaria in Kayseri inainte de a se muta la Istanbul pentru a urma scoala secundara. In anii de liceu, a jucat pentru echipa de baschet a Fenerbahce SK Dupa ce a absolvit Universitatea Marmara cu o diploma in studii de comunicare, Unalmis a studiat actoria la Academia Istanbul. La scurt timp dupa terminarea studiilor, a aparut intr-o serie de seriale TV, inclusiv The Bonds of Life , Limited Love si Bullet Wound , precum si in filme precum Uc Kadin , Deli Duran si Sen Ne Dilersen . Descoperirea ei a venit cu un rol in filmul lui Mahsun Kirmizigul. Mai tarziu a aparut intr-un alt film regizat de Kirmizigul, intitulat Bes Minaret in New York . Unalmis a avut, de asemenea, un rol principal in serialul Yer Gok Ask . [ poi a fost distribuit in Sevda Kusun Kanatda de la TRT 1 . In 2018, a primit rolul principal in serialul drama de epoca Bir Zamanlar Cukurova .


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.