Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Corpul (SUA 2001) Actiune 100 min
846 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kumbha Mela (2001) -Michelangelo Antonioni | Film 23 min
2.691 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Povestea vietii lui Mariah Carey (SUA 2001) / 104 min
2.633 vizite - 0 comentarii
adaugat de elvira
 
  Nimeni nu te poate auzi (SUA 2001) Thriller 92 min
621 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prizonier in Orientul Mijlociu (SUA 1974 Aventuri 87 min
1.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Borat - cu David si Victoria Beckham (UK 2001) / 82 min
1.823 vizite - 0 comentarii
adaugat de video
 
  Il gasesc pe John Craciun (SUA 2001) Fantezie 90 min
212 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Familia Tenenbaum (SUA 2001)Comedie Drama 108 min
744 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Profetia Celestine (SUA 2006) Drama 99 min
185 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sotia vecinului (SUA 2001) Crima,Drama,Thriller
2.200 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Scheletul pierdut din Cadavra (SUA 2001) SF 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.03.2022  Adauga la favorite 262 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.9
   
 
The Lost Skeleton of Cadavra
IMDB 6.9
Regia Larry Blamire


In 1961, omul de stiinta Dr. Paul Armstrong ( Larry Blamire ) si sotia sa Betty ( Fay Masterson ) conduc in munti. Dr. Armstrong cauta un meteorit care a cazut in padurea din apropiere, suspectat ca contine elementul rar atmosfera . Un alt om de stiinta din zona, Dr. Roger Fleming ( Brian Howe ) il intreaba pe Ranger Brad (Dan Conroy) despre Pestera Cadavra, un sit despre care se zvoneste ca ar contine un „Schelet pierdut".

In acea seara, atat sotii Armstrong, cat si Dr. Fleming observa un alt meteor in cadere. La scurt timp mai tarziu, un fermier (Robert Deveau), intalnit de catre Armstrong in drum spre cabana, este mutilat de o fiara misterioasa. Al doilea meteorit este de fapt o nava spatiala care transporta doi extraterestri. Kro-Bar ( Andrew Parks ) si Lattis (Susan McConnell) sunt de pe planeta Marva si sunt acum blocati pe Pamant , avand nevoie de elementul atmosfera pentru a-si repara nava neputincioasa. Mutantul de companie al navei ( Darren Reed ) scapa din cusca in timp ce sunt distrasi.

A doua zi, Dr. Roger Fleming gaseste Pestera Cadavra si localizeaza Scheletul Pierdut. Scheletul ii comanda lui Fleming sa aduca atmosfera pentru a-l readuce la viata. Intre timp, Dr. Armstrong si Betty se aventureaza in padure, descoperind meteoritul chiar in afara Pesterii Cadavra. Dr. Fleming ii aude si comploteaza sa fure meteoritul de la pereche. Kro-Bar si Lattis calatoresc si ei in padure, localizand cabana cu meteoritul. Folosind un dispozitiv numit „transmutatron", ei se deghizeaza in „oamenii Pamantului" si reusesc stangace sa-si spuna drumul in cabina, fiind confundati cu proprietarii proprietatii. La scurt timp dupa sosire, Dr. Fleming descopera transmutatronul extraterestrilor, lasat in afara cabinei, deoarece le-ar strica deghizarea. Il foloseste pentru a-si crea un aliat, ademenitoarea Animala (Jennifer Blaire), creat din patru animale diferite. Dupa ce a invatat-o pentru scurt timp pe Animala elementele de baza ale interactiunii umane, el o conduce la cabana si ii convinge pe Armstrong sa-l invite inauntru.

Curand devine clar pentru Lattis si Kro-Bar (intitulandu-si „Turgaso" si „Bammin" pe Pamant intr-un efort de a trece drept oameni pamantesti) ca Fleming le cunoaste secretul. Ei coopereaza in curand la furtul meteoritului, dupa ce Betty este atacata psihic de Scheleton si Dr. Armstrong este incantat de dansul Animalei. Omul de stiinta rau ii pacaleste totusi pe pereche, iar Scheletul isi foloseste puterile mintii pentru a ingheta extraterestrii pe urmele lor odata ce Dr. Fleming are meteoritul. Dr. Fleming si Animala folosesc in curand atmosfera pentru a resuscita Scheletul. Intre timp, Betty, asteapta ca doctorul Armstrong sa se intoarca, il intalneste pe Mutant, care pare sa se indragosteasca de ea, dar ea este ingrozita si lesina.

In timp ce Fleming si Animala reinvie scheletul, Armstrong soseste si intalneste extraterestrii neinghetati. Ei o gasesc si pe Betty, care si-a dat seama ca mutantul are un fel de sentimente pentru ea. Dupa ce se leaga la o masa, cei patru pleaca sa incerce sa obtina meteoritul inainte ca acesta sa poata fi folosit pentru a resuscita scheletul, dar sunt atacati de Mutant. Dr. Armstrong este ranit in lupta, dar isi da seama ca monstrul nu vrea sa-i faca rau lui Betty. Armstrong si sotia sa se intorc in cabina pentru a-si reveni, in timp ce extraterestrii incearca sa-l opreasca pe Fleming singuri. Cu toate acestea, ei sunt capturati de puterile mintii ale scheletului si fortati sa danseze de puterile sale psihice.

Scheletul isi foloseste puterile mentale pentru a-l forta pe Lattis sa devina mireasa lui, spre supararea lui Kro-Bar. Scheletul isi bate joc de toata lumea, inclusiv de Fleming, dar ii mentine in linie cu telepatia lui. Cand Armstrong vede ce se intampla, el vine cu un plan pentru a o convinge pe Betty sa-l atraga pe Mutant la nunta pentru a o intrerupe. Dupa ce l-au facut pe Mutant sa-i urmeze, Armstrong si Betty ii ataca pe Fleming si pe Animala. In timpul luptei, Scheletul il ucide pe Fleming dupa ce acesta din urma este batut de Armstrong. Mutantul ajunge apoi la nunta si ataca Scheletul, ale carui puteri nu afecteaza fiinte cu minti la fel de simple precum Mutantul. In schimb, ei lupta pana cand Scheletul este aruncat peste o stanca, zdrobindu-se la impact. Apoi mutantul cedeaza in urma ranilor sale si moare. Animala este transformata inapoi in animalele care a fost initial prin transmutatron.omilii despre diferite specii care lucreaza impreuna in armonie, apoi mergi pentru a recupera atmosfera.

Distributie
Larry Blamire ca Dr. Paul Armstrong
Fay Masterson ca Betty Armstrong
Andrew Parks ca Kro-Bar/Bammin
Susan McConnell ca Lattis/Turgaso
Brian Howe ca Dr. Roger Fleming
Jennifer Blaire ca Animala
Dan Conroy in rolul Rangerului Brad
Robert Deveau in rolul fermierului
Darrin Reed in rolul Mutantului


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.